Algılarımız ne zaman değişecek çok merak ediyorum,Birşeyin daha önce paylaşılmış olması onun daha sonra paylaşılamaz anlamına getirmez.
quote:Orijinalden alıntı: Pasaa ® Algılarımız ne zaman değişecek çok merak ediyorum,Birşeyin daha önce paylaşılmış olması onun daha sonra paylaşılamaz anlamına getirmez. paylaşılmasın demiyoruz ki zaten, paylaşılsın ki mağara diyebilelim
quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: Pasaa ® Algılarımız ne zaman değişecek çok merak ediyorum,Birşeyin daha önce paylaşılmış olması onun daha sonra paylaşılamaz anlamına getirmez. paylaşılmasın demiyoruz ki zaten, paylaşılsın ki mağara diyebilelim yazının sonuna eklenmeli bence
quote:Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;) quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: Pasaa ® Algılarımız ne zaman değişecek çok merak ediyorum,Birşeyin daha önce paylaşılmış olması onun daha sonra paylaşılamaz anlamına getirmez. paylaşılmasın demiyoruz ki zaten, paylaşılsın ki mağara diyebilelim yazının sonuna eklenmeli bence Mağara diyelim egolarımızı tatmin edelim diyorsun,buda bir çeşitlilik tabi.
quote:Orijinalden alıntı: Pasaa ® quote:Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;) quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: Pasaa ® Algılarımız ne zaman değişecek çok merak ediyorum,Birşeyin daha önce paylaşılmış olması onun daha sonra paylaşılamaz anlamına getirmez. paylaşılmasın demiyoruz ki zaten, paylaşılsın ki mağara diyebilelim yazının sonuna eklenmeli bence Mağara diyelim egolarımızı tatmin edelim diyorsun,buda bir çeşitlilik tabi. Hayır dostum mağara demeyi sevmem ego tatmin etmek gibi bir amacımda yok (: sadece cümlenin sonunua troll olsaydı daha iyi olurdu diye söyledim