Şimdi Ara

Güzel bir çıkma teklifim ve öneriler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşımve ben sporcuyuz antreman çıkışında omuzundan tutup gözlerinin içine bakıp şu şiiri okumayıplanlıyorum " Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey fakat artık ümit yetmiyor bana ben şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum benimle çıkarmısın ?"

veya farklı bir tavsiyeniz varmı ?

şimdiden teşekkürler

• Aysel git başımdan ben sana göre değilim
    Ölümüm birden olacak seziyorum.
    Hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
    Aysel git başımdan istemiyorum.

Benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün
    Dağıtır gecelerim sarışınlığını
    Uykularımı uyusan nasıl korkarsın,
    hiçbir dakikamı yaşayamazsın.
    Aysel git başımdan ben sana göre değilim.
    Benim için kirletme aydınlığını,
    hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim

Islığımı denesen hemen düşürürsün,
    gözlerim hızlandırır tenhalığını
    Yanlış şehirlere götürür trenlerim.
    Ya ölmek ustalığını kazanırsın,
    ya korku biriktirmek yetisini.
    Acılarım iyice bol gelir sana,
    sevincim bir türlü tutmaz sevincini.
    Aysel git başımdan ben sana göre değilim.
    Ümitsizliğimi olsun anlasana
    hem kötüyüm, karanlığım biraz, çirkinim.

Sevindiğim anda sen üzülürsün.
    Sonbahar uğultusu duymamışsın ki
    içinden bir gemi kalkıp gitmemiş,
    uzak yalnızlık limanlarına.
    Aykırı bir yolcuyum dünya geniş,
    Büyük bir kulak çınlıyor içimdeki.
    Çetrefil yolculuğum kesinleşmiş.
    Sakın başka bir şey getirme aklına.
    Aysel git başımdan ben sana göre değilim,
    ölümüm birden olacak seziyorum,
    hem kötüyüm, karanlığım biraz, çirkinim.
    Aysel git başımdan seni seviyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimle çıkar mısın nedir ? Yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Benimle çıkar mısın nedir ? Yaş kaç ?
    tavsiye istememin sebebi de o zaten
  • çıkma teklifi kaldı mı lae?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkma teklifi kalmadıysa tavsiyeniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kero_2352

çıkma teklifi kalmadıysa tavsiyeniz nedir

Uygun bir ortam yaratılır veya kendiliğinden olur kibarca söylenir hoşuma gidiyorsun vs. Hocam kabul etmeyecekse istersen amuda kalkıp soyle etmez edecekse de istersen tuvalette soyle eder bu iş böyle cok kasma rahat ol bu sözlerin onda birini soyleyemezsin kızın karsısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan Çok Değerli Bir İstek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kero_2352

çıkma teklifi kalmadıysa tavsiyeniz nedir
    Ciddi bir birliktelik bekliyorsan teklifi unut bir şekilde o işler olur.Elini tutarsın baktın kavradı sıkıyor sevgilisinizdir bitti gitti.Bir kız benimle çıkar mısın dese hadi git işine derim lae.
  • "Başkasına söz vermediysen hayatının geri kalanında benimsin bebek" de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Ciddi bir birliktelik bekliyorsan teklifi unut bir şekilde o işler olur.Elini tutarsın baktın kavradı sıkıyor sevgilisinizdir bitti gitti.Bir kız benimle çıkar mısın dese hadi git işine derim lae.

zamanla olur derken ?
  • kero_2352 K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kızla sürekli takılıyorsundur konuşuyorsundur sinemaya kafeye gidiyorsundur artık sevgili gibi olmuşsunuzdur sonra elini tutarsın o da sıkarsa aha işte sevgilisiniz yani çıkma teklifi kadar saçma bir şey yok.
    Arkadaşına söyle o söylesin o bile daha mantıklı
    Yaş 14-15 galiba ?
  • quote:

Kardeşim kızla sürekli takılıyorsundur konuşuyorsundur sinemaya kafeye gidiyorsundur artık sevgili gibi olmuşsunuzdur sonra elini tutarsın o da sıkarsa aha işte sevgilisiniz yani çıkma teklifi kadar saçma bir şey yok.
    Arkadaşına söyle o söylesin o bile daha mantıklı
    Yaş 14-15 galiba ?

Yaşım 17 ama anti sosyallikten kurtulma aşamalarında bir çocuğum yeni açılıyorum tabirinizle.
  • kero_2352 K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kızla vakit geçir.Kafede takıl çay bahçesine git sinemaya git bowlinge git ne bileyim bir sürü aktivite var.Kızın hayatında yer edinmeye çalış.Teklif etme gibi bir saçmalık yapma.Zamanı gelince kendiliğinden sevgili olacaksınız zaten.Kızın sevdiği hitap şeklini bul öyle hitap et.Mesela çay bahçesinden çıktınız gidiyorsunuz papatya gördün kopardın aldın saçına taktın prenses gibi oldun falan dedin yanağından makas aldın sonra kız sarıldı hop sevgilisiniz.Yani kısacası o anı kimse bilmez doğru çıkma teklifi sözlerini kimse bilmez aniden gelişen şeylerdir demek istiyorum.
  • quote:

Kardeşim kızla vakit geçir.Kafede takıl çay bahçesine git sinemaya git bowlinge git ne bileyim bir sürü aktivite var.Kızın hayatında yer edinmeye çalış.Teklif etme gibi bir saçmalık yapma.Zamanı gelince kendiliğinden sevgili olacaksınız zaten.Kızın sevdiği hitap şeklini bul öyle hitap et.Mesela çay bahçesinden çıktınız gidiyorsunuz papatya gördün kopardın aldın saçına taktın prenses gibi oldun falan dedin yanağından makas aldın sonra kız sarıldı hop sevgilisiniz.Yani kısacası o anı kimse bilmez doğru çıkma teklifi sözlerini kimse bilmez aniden gelişen şeylerdir demek istiyorum.

Doğal ol diyosun eyw hocam papatya işi çok iyi geldi :)
  • quote:

+1 Arkadaşa katılıyorum. Çıkma teklifi denilen olay kalmadı.

Olası bir teklif sonucu olabilecek şeyler;

1- Gidersin açılırsın kız hoşlanmıyodur, sadece arkadaş olarak görüyordur. Senden git gide soğur.
    2- Gidersin açılırsın kız azda olsa hoşlanıyodur kararsızdır, bu yüzden geri adım atar.
    3- Gidersin açılırsın kız da aynı duyguları besliyodur. Bi bakmışsın sevgilisin.

Ama şunu söyleyim ki olacak şey; gidersin açılırsın kız yüzüne bile bakmamaya başlar. Bu yüzden yavaş bir süreçte ilerle. Kızın aklına gir. Fazla mesajlaşma, konuşma ve buluşma üzerine kur hayatını. O zaman anlarsın hayatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

quote:

+1 Arkadaşa katılıyorum. Çıkma teklifi denilen olay kalmadı.

Olası bir teklif sonucu olabilecek şeyler;

1- Gidersin açılırsın kız hoşlanmıyodur, sadece arkadaş olarak görüyordur. Senden git gide soğur.
    2- Gidersin açılırsın kız azda olsa hoşlanıyodur kararsızdır, bu yüzden geri adım atar.
    3- Gidersin açılırsın kız da aynı duyguları besliyodur. Bi bakmışsın sevgilisin.

Ama şunu söyleyim ki olacak şey; gidersin açılırsın kız yüzüne bile bakmamaya başlar. Bu yüzden yavaş bir süreçte ilerle. Kızın aklına gir. Fazla mesajlaşma, konuşma ve buluşma üzerine kur hayatını. O zaman anlarsın hayatı.

ama kız yavaş yavaş başka tarafa kaymaya başladı cümleler felan paylaşmaya başadı "rüyamda seni gördüm" gibi ne bilim bunu gibi hafif sevgi cümleleri.

• quote:

Yanağından makas mı aldın Hocam sen kızları alıp parka götürüp napıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

Yanağından makas mı aldın Hocam sen kızları alıp parka götürüp napıyorsun

Alıntıları Göster
    Hocam bazen öyle oluyo ki o cümleyi bile sırf yakın arkadaş olduğu için atıyor kızlar. 3-4 tane yakın arkadaşım var o kadar içli dışlıyım, gören sevgilimisiniz diyor hangisiyle dolaşırsam dolaşayım. Ben rahat olduğumdan belki de. Yine de aralarından tekini seviyorum, hafiften hafiften yeni yeni yanaşmaya başladım. Yavaş olacağını biliyorum çünkü Eski sevgili faktörü araya girmesin, konusunu bile açma (varsa.) Kız açarsa da konuyu değiştir örn. Kıza yavaş yavaş sevgi cümleleri yolla. En basitinden bir yere gider, dikkatli ol demen ona verdiğin değeri gösterir. Bunları düşünerek devam

Müzik yollamayı düşünebilirsin. Konu olur hem.

@kero_2352

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Hocam bazen öyle oluyo ki o cümleyi bile sırf yakın arkadaş olduğu için atıyor kızlar. 3-4 tane yakın arkadaşım var o kadar içli dışlıyım, gören sevgilimisiniz diyor hangisiyle dolaşırsam dolaşayım. Ben rahat olduğumdan belki de. Yine de aralarından tekini seviyorum, hafiften hafiften yeni yeni yanaşmaya başladım. Yavaş olacağını biliyorum çünkü Eski sevgili faktörü araya girmesin, konusunu bile açma (varsa.) Kız açarsa da konuyu değiştir örn. Kıza yavaş yavaş sevgi cümleleri yolla. En basitinden bir yere gider, dikkatli ol demen ona verdiğin değeri gösterir. Bunları düşünerek devam

Müzik yollamayı düşünebilirsin. Konu olur hem.

@kero_2352

hepinize minnettarım çok teşekkürler :)

• wituy W kullanıcısına yanıt
    Dostum orda mesela yazıyor.Yani o zamanın nerde geleceği belli olmaz ki ben eski sevgilimle nasıl sevgili olduğumu anlatsam aklın şaşar
    Büyük bir rezillik sonrası tekrar görüştüğümüzde sevgiliydik.O olaydan sonra birdaha insan içine çıkamam diye düşünürken sevgili olduk.Ha sevgili olmamıza etken olan o değildi yani buluştuk sarıldım o da sarıldı öptüm o da öptü aha sana sevgiliyiz.

Yine diyeceğim şu ki sadece bir teklifle olacak şey değil aradaki uyum zamanla otomatikmen çıkma olayına dönüşüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.