Şimdi Ara

güya hd 5470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 gb ati hd 5470 ekran kartım var.Sorun su bu kartla ben en basitinden medieval 2 total war oyununu orta ayarda oynarken bile savas sahnelerinde kasma oluyor.Tamam bu kartın oyun konusunda dandik bi kart .s oldugunu biliyorum ama bu kadarıda normal mi görüslerinizi bekliyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal. Kartın bayağı düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Normal. Kartın bayağı düşük.

Pc yi gecen sene aldim.. call of duyt 8 orta ayarda hic kasilmadan oynadim ama bu gibi oyunlarda kasma yapmasina anlam veremiyorum :-!

• Call of Duty fazla bir sistem istemez. Savaş sahnelerinde kasıyor demişsin. Kalabalık bir ortamda efektler filan fazlaysa kasması normal yani. Bütçen varsa kartını yükselt...

• Gayet normal bence değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Call of Duty fazla bir sistem istemez. Savaş sahnelerinde kasıyor demişsin. Kalabalık bir ortamda efektler filan fazlaysa kasması normal yani. Bütçen varsa kartını yükselt...

Ben söyle düsünmustum aslında call of duty son teknoliji grafik sistemerini kullaniyo onda kasmiyo fakat medieval eski bir oyun ve grafik teknolojisi eski ama onu kasiyo .s iste bu benim kafamı karıstiriyor.Yani bi cod da da agir sahneler oluyo ama o sahnelerde bile kasmiyor....

• Medieval daha güçlü kart istiyor demekki. Call of Duty yi hemen hemen her kartla oynarsın. Dediğim gibi bütçen varsa kartını yükseltebilirsin...

• Sen o kartın o oyunu açtıgına şükür et
  • Bilgisayarı hazır almışsın muhtemelen, o kartı elden çıkar derim en azından 5770 yada 6850 al.
  • MW3 ü onboard 128mb ramli gpu ile 1080p oynuyorum ben :D
    O kart oyun için değil internet pc almışsın sen. Kartı yenilemen şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrensDestan007

Sen o kartın o oyunu açtıgına şükür et

Tamam bu kart ezik ama dedigin kadarda degil .d youtube da bir cok oyun videosu var izle bi istersen..Kartın tek sorunu oyundan performans bekleyen kisileri hic bir sekilde tatmin etmemesi )

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Bilgisayarı hazır almışsın muhtemelen, o kartı elden çıkar derim en azından 5770 yada 6850 al.

Evet haklısın hata ettim...Keske üstüne bi 200 lira daha verip 5770 alsaydım.Neyse simdi iyi zaman iyi bir ekran kartı alma zamanıdır... )

• Evet arkadaslar suan günümuz oyunlarini akıcı bir sekilde oynatan bir ekran kartı almak istiyorum..Bana neler önenirsiniz ?

• 5470 oyun icin idael kart deildir ben sana bunu anlatmaya calismistim butceni soylersen sana ekran karti onerebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: PrensDestan007

5470 oyun icin idael kart deildir ben sana bunu anlatmaya calismistim butceni soylersen sana ekran karti onerebilirim...

Arkadasım bütcem tam olarak belli degil beni etkilecek bir performans ve fiyat olarak asiri ucuk olmayan bi kart olursa butce isini bir sekilde halledip o kartı almayı dùsünürüm )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.