Şimdi Ara

Güya 80 GB doluymuş C'de(Hangi program gösterir ne bu kadar yer kaplıyor?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana kalırsa o kadarlık bir kullanımım yok ama bulamadım bu kadar yer kaplayan nedir diye? 2 tane daha sorum olacak

1. si Disk Birleştirme yapsam yerden kazanç sağlar mıyım?
    2. si Ubuntu kurmuştum bilgisayara kurduğum zaman ihtiyacım olmamasına rağmen C'den 40 GB yer vermişim, Ubuntu'ya böldüğüm diski hiç format falan atmadan geri Windows'a getirebilir miyim??

• getfoldersize programıyla bakabilirsin..
    http://www.getfoldersize.com/en_download.htm#info

1-hayır,sadece bir miktar hızlanırsın
    2-wubi ile ubuntu kurdu isen evet formatsız dönersin,aksi halde hayır dönemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Arkadaşlar bana kalırsa o kadarlık bir kullanımım yok ama bulamadım bu kadar yer kaplayan nedir diye? 2 tane daha sorum olacak

1. si Disk Birleştirme yapsam yerden kazanç sağlar mıyım?
    2. si Ubuntu kurmuştum bilgisayara kurduğum zaman ihtiyacım olmamasına rağmen C'den 40 GB yer vermişim, Ubuntu'ya böldüğüm diski hiç format falan atmadan geri Windows'a getirebilir miyim??

Ben iki ay önce falan cye ubuntu kurmuştum windowsun içine etti resmen. Formatsız dönemedim. sen en iyisi yedeklemeni yap ve kurulumlarını farklı partitionlara yap. 2. sorunun cevabını arkadaş vermiş. Ayrıca ücretsiz explorerların bir çoğunun klasör boyutu gösterme özelliği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.