Şimdi Ara

GUY4GAME ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce DK dan sıkılıp sırf pvp icin bi rogue açtım. 11 gün oyun süresinden sonra 72 lvl oldum. Epic mount alayım bare dedim ve DK ya girdim. Ama meslek kasarken falan hiç para bırakmadığımı hatırladım. Bare gold alayım dedim bi yerden. Daha önce bu islemş yapmamıştım. Girdim siteye 5k aldım. 8 saat gecıkmelı yolladıkları icin bi 500g daha fazla yollamislar. Sevindim, teşekkür ettim kasmaya devam ettim. Yaklaşık 5 saat sonra whısp ler akmaya başladı. OGRI BANK 5500 diye. 2 saat boyunca anlattım dedım hata var ben aldım zaten parayı yok anlamıyorlar. başka bi char geldi invite yollayıp duruyor. Diyorum arkadasım ben aldım parayı BANA MISIN DEMEDEN ınsan ustu bıçımde whısp atıp ınvıte yolluyor. bende uyuz oldum gıttım yanına trade actı 5500 daha koydu almadan uyardım dedım ben zaten aldım bak. Al dedı lutfen TAMAM dedim bende. Ne yapayım ama adamları enayiliği. Ayrıca yemin edebilirmki eleman NE DERLERSE DESİN PARAYI GERİ VERME dedi. Evet ezele dondu olay orda. Neyse aldım gıttım harcadım ettım falan. Bı maıl gelmıs sıze yanlıslıkla 5500 extra vermıs elemanımız gerıverebılırsenız sevınırız. Vermezseniz yıne de tesekkurler tarzı unuttum sımdı. Neyse oyuna girdim party geldi dedi din size extra para yollanmıs da arkadas ısınden olucakta dedımkı ben 1000 kez uyardum o arkadası neden umrumda olsun dedım. ısını yapamıyosa atılsın daha ıyı. Israr etti yok sile yok bole hayır dedım vermıyorum. Basladı tehdıt etmeye ısten cıkarılan arkadas cok kotu seyler yapabılır falan :D GULDUM 12 yasında degilim dedim. basladı bızde kayıtlarınız var screen shot lar var GM verebılırm. Dedım buyur. tek charım degıl dedım rahatım ben. bısıler deyıp kapadı butun konusmaları var maıl attım sıteye de bıldırdım bunu. Uzun lafın kısası sız sız olun bu sıteden alısverıs yapmayın. Cok sınırlendım ama bısıler yapmak ıstıyorum. Dusunuyorum tamam 2 serverda anlatırım bu olayı ama Gercekten de sıteden char ısmı ıle alısverıs hesabı var sızce kapatırlarmı charı?

• Diğer oyunculardan gerçek para ile oyun içi item almak yasak.Eğer dedikleri gibi şikayette bulunurlarsa hesabın kapanır.
  • kendi goldu verdikleri hesapta kapanır. o yüzden hiç bişey olmaz bence.
  • lvl 1 acıyorlar:D o yuzden pek de umurlarında olmaz ama goldu baska hesaba attım sımdı yanı sadece char kapanır dmı oyle bır durumda? tum hesap degıl onu merak edıyorum
  • Char kapatmak nasıl birşey oluyor hiç rastlamadım.Hesap tamamen kapanır.
  • kapanmaz ya en fazla belli bi süre ceza verirler
    onlar da biliyor binlerce kisinin gold aldıgını para gelcek muslugu kesmezler
  • hesabı kapatmazlar neden dersen Hellfire'de rezilliğe müdahale etmediklere göre senin olayına kimse birşey demez.her 5 kişiden birisi bot kullanır hale geldi.
  • kusura bakma ama ne olursa olsun o parayı geri vermen lazım senin yaptıgın ayıp .Madem geri istiyor fazla parasını haklı yani adamlar seninde vermen lazım neyse olan olmus ban yersin eger ss verirlerse
  • Unutmayın ki o satılan goldlar accountlar hacklenerek alınıyor. Kazanılıpta satılan birşey değil. Ayrıca 3. şahıs ağzıyla yazarsın bi mail benim ingilizcem yok, kuralları bilmiyorum haberim yoktu cart curt hiç bişe olmaz en fazla uyarı alırsın. Öncellikle satmak yasak, almak ta yasak ama satmak daha bi banlık mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 13 Şubat 2011; 17:30:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.