Şimdi Ara

Güvenlik zafiyeti var mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay TBMM'nin, Genelkurmay'ın dibinde olmasına rağmen bence 10 Ekim'de güvenlik zafiyeti olmadığı gibi şimdi de yoktu hamdolsun.

• Bu soruyu sormak artık günah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Bu soruyu sormak artık günah.

• Genelkurmay nasil hala ses cikarmiyo anlamiyorum kendi evlatlari sehit oluyo bir suru subay sehit oldu onlarin devreleri arkadaslari hic mi kizgin degil terorle mucadeleyi tamamen asker alsin siyasilere de bolucu medyaya da ne yapilacagina asker karar versin.baskentte askerler hedef alindi gk baskani utanmiyo mu?onun da sinirlari var ama birileri zaten sinirlarini asti ezdi herseyi.pasalar biseyler yapsin artik resmen hukumette dalga geciyo.bu saldiri ulkemizi hedef almismis super tespit adamda ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popscorn

Genelkurmay nasil hala ses cikarmiyo anlamiyorum kendi evlatlari sehit oluyo bir suru subay sehit oldu onlarin devreleri arkadaslari hic mi kizgin degil terorle mucadeleyi tamamen asker alsin siyasilere de bolucu medyaya da ne yapilacagina asker karar versin.baskentte askerler hedef alindi gk baskani utanmiyo mu?onun da sinirlari var ama birileri zaten sinirlarini asti ezdi herseyi.pasalar biseyler yapsin artik resmen hukumette dalga geciyo.bu saldiri ulkemizi hedef almismis super tespit adamda ki.

Bunların davranışları bana çok enteresan geliyor. İnsanda azıcık, minicik de olsa utanma, sıkılma, sorumluluk hissi vs. bir şey olur. Bunlar tam tersine çıkıp gülüyor, değişik tespitlerde bulunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güvenlik nedeni ile kaldırıldı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.