Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığını ele geçirmiş gibi oldum dostum kusura bakma.İlgilenmediğin için yönetim başlığı üst konudan çekmiş.Umarım kızmamışsındır.
    Soruna gelecek olursak;
    Ben her başlıkta vurguluyorum katmanlı güvenlik her zaman daha iyidir diye.Çünkü IS yazılımlarının bir yönü kesin eksik veya zayıf oluyor.Yani AV kısmında onda uzmanlaşmış bir yazılımı tercih etmek,firewall kısmında ise o konuda uzmanlaşmış yazılımı tercih etmek...vs.
    Bu şekilde daha güvende olursunuz düşüncesindeyim şahsen.IS yazılımları açılışta ve surf te bilgisayarı veya internet hızınızı daha olumsuz yönde etkiler.Açılış süreleri güvenlik forumlarında incelenmişti ama şu an tam hatrlamıyorum isimlerini.En iyi internet security KATMANLI INTERNET SECURITY dir bana göre.Yine de tercih siz kullanıcıların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Eylül 2008; 14:13:23 >
  • BrooklynZU eline sağlık. Yeni kampanyaları artık buradan takip edeceğiz demekki

• Teşekkür ederim.
    Tek tek başlık açtıkça ilgi görmeyince aşağılara düşüyor ve kimse faydalanamıyordu.Up yapmak ta yasaklandı.Yönetim hepsini bir başlıkta toplamamı istedi.Bende boş vaktimde hemen toparladım.Artık tek başlık açmayacağım.Bu başlık altından duyurular devam edecek.Böylesi hepimiz için daha iyi olacaktır.Konu kirliliği de olmaz bu şekilde.
    Sadece kampanya değil.Gelen diğer soruları da cevaplandırmaya çalışıyorum yine bilgim dahilinde.Ana başlık gibi birşey oldu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Eylül 2008; 14:52:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Soruna gelecek olursak;
    Ben her başlıkta vurguluyorum katmanlı güvenlik her zaman daha iyidir diye.Çünkü IS yazılımlarının bir yönü kesin eksik veya zayıf oluyor.Yani AV kısmında onda uzmanlaşmış bir yazılımı tercih etmek,firewall kısmında ise o konuda uzmanlaşmış yazılımı tercih etmek...vs.
    Bu şekilde daha güvende olursunuz düşüncesindeyim şahsen.IS yazılımları açılışta ve surf te bilgisayarı veya internet hızınızı daha olumsuz yönde etkiler.Açılış süreleri güvenlik forumlarında incelenmişti ama şu an tam hatrlamıyorum isimlerini.En iyi internet security KATMANLI INTERNET SECURITY dir bana göre.Yine de tercih siz kullanıcıların.

Tavsiyeler için teşekkürler. Format attıkdan sonra dediklerinizi dikkate alıp güvenlik yazılımlarını yükleyeceğim.

quote:

Başlığını ele geçirmiş gibi oldum dostum kusura bakma.İlgilenmediğin için yönetim başlığı üst konudan çekmiş.Umarım kızmamışsındır.

Olur mu öyle şey hocam? Ben zaten ilgilenemiyordum. Amacımızda insanların bilgilenmesi değil mi? Hem güvenlik programları bilgisi açısından hemde ilgi,alaka bakımından daha uygunsunuz. Böylesi çok daha iyi.

• Kısa ve net cevap.Evet yeterlidir.Zaten fazla abartmamak lazım.Hem bilgisayarın kafasını hemde kendi kafanızı karıştırmayın bukadar fazla.Sürekli program değiştirmek sağlıklı değil.
  • ok

Ama deneyip görmekte faydalı.. Öyle garip yorumlar oluyor ki bazen forumlarda. Deneyince çok farklı sonuçlar çıkabiliyor. Format öncesi yapıyorum bunları zaten: Karar verdikten sonra (yani verebilirsem) format atacağım. (Hiç bir programda görmediğim paranoidler için yapılmış paranoid modu comodo da görünce çok güldüm)
    Türk mühendislerin yaptığı belli oluyor

(ek: 1 ara arka planda çalışmayan a-squared, superantispyware free ed gibi sadece tarama amaçlı kullanabileceğimiz programları yazabilir misin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Eylül 2008; 11:01:25 >
  • Tam olarak hepsi şu an aklıma gelmiyor ancak gelenler şunlar.
    Avira Antivir Free(kurulumda guard ı seçmezsen pasif çalışır)
    A-Squared
    Superantispyware
    Spybot
    Bitdefender Free v10
    e-scan antivirus
    Dr.Web
    ClamAV
    ClamWin
    Malwarebytes

Bunları AV programlarınızın yanında yardımcı olarak kullanabilirsiniz.Dr.Web ve malwarebytes ı özellikle bulundurmanızı isteyebilirim.
  • Üstad BrooklynZU,elinize emeğinize sağlık.Hepsini bir araya toplamışsınız.Çok iyi olmuş.Pc tools taki Antivirüslü Spyware Doctor ı yükledim.Kayıt oldum.Kullanıyorum.Her şey gönlünüzce olsun.Szin ve tüm arkadaşlarımın bayramını kutluyorum.Selamlar..

• Senin de bayramın kutlu olsun arkadaşım.
    İyi niyetin ve olumlu cümlelerin için teşekkür ederim.
  • Teşekkürler BrooklynZU;

Elinize emeğize sağlık sayenizde hem güncel kampanyalardan haberdar olacağız hemde konu başlığı altında yorumları takip ederek programlar hakkında gerekli bilgiye sahip olacağız. Sizin ve tüm arkadaşların bayramı mübarek olsun..
  • Rica ederim
    Sizinde bayramınız mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 2 Ekim 2008; 13:06:01 >
  • arkadaşlar bnm içinde bi tavsiyede bulunursanız sevinirim laptop um toshıba satellite A200-1LA fazla kasmıcak komple bişeyler olsn istyrm tamamen ücretsiz veya deneme sürümü olabilir üşenmem hiç her ay yenileyebilirim şu an pc de kaspersky 2009 antivirüs deneme sürümü var ama 7 günü kaldı
  • Komple güvenlik paketi istiyorsan Kaspersky IS 2009 u önerebilirim.Zaten ilk sayfada 3 aylık kampanya linki de bulunuyor.
    Daha az zorlasın kullanımı daha kolay olsun dersen de Bullguard Internet Security tam aradığın program.2 aylık deneme sürümü var.Yalnız firewall kısmı Kaspersky kadar güçlü değil.
    Ama komple paket değil de katmanlı güvenlik tavsiyesi istersen sana önerim
    Kullanım kolaylığını göz önünde bulundurarak
    Avira Antivir Premium(İlk sayfada kampanya linki mevcut) + PcTools Firewall(Free) + A-Squared Free + Malwarebytes Antimalware
  • Nod32 de eklenbilir oraya. Ama tabi lisansı sadece 1 ay sürüyor. Benim ki de bitiyor 13 gün kaldı
  • Yalnızca kampanyalı olanlar ekleniyor.1 aylık deneme sürümünü hemen her program verdiği için ekleme gereği duymadım.Nod32 kampanyası olursa onu da eklerim.
  • BrooklynZU arkadaşım snn yazdığın katmanlı güvnlik sistmndekiler tam olarak ne işe yarıo spyware fln pek bilmiyorumda kusura bakma snn imzandakini yapsak nasıl olur bana 4 tane pro kasar gibi geldi hiç o kadar yüklemedim de
  • Yani tek paket değil de ayrı ayrı programlar önderdim.Benim imzamdakilerin kullanımı zor gelebilir(Avira hariç).
    Spysweeper notebook ta zorlamaya sebep olabilir.Şimdiye kadar firewall kullanmadıysan da Outpost zor gelir.O yüzden üstteki mesajımda kullanımı daha kolay olan programları önerdim.
    Avira Antivir Premium > Etkili ve başarılı antivirüs programı
    A-Squared Free> Casus ve reklam yazılımlara karşı korunman için tarama amaçlı kullanabileceğin etkili bir yazılım.
    PcTools Firewall> Hacker ve zararlı aktivitelerden korunman için güvenlik duvarı.

• Brooklyn

Ben Nod32 kullanıyorum. Nod32 nin yanında neler kullanmamı önerirsin?
  • Spybot S&D ve Comodo Firewall
  • güvenlik duvarı olarak COMODO türkçe olanı yükledim ama eski galiba bu yenisi ile çok fark varmı aralarında?

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları#
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.