Şimdi Ara

Güvenlik kamerası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Köy evime güvenlik kamerası taktıracağım. Ancak internette güvenlik kameraları bilgilendirmelerinin çoğunlukla yalan olduğunu, olmayan özellikleri yazarak sattıklarını öğrendim. Bu nedenle hangi markayı kaç mp tercih etmeliyim bilemedim. Fiyat performans ürünü ya da ortalama düzeyde bir marka tercih etmek istiyorum. Çok pahalı sistemlere gerek yok. Set olarak almalıyım her şeyi içinde. Gündüzü ve gece görüşü iyi olmalı çünkü sokak lambası vs yok ev etrafında saf karanlık oluyor. Telefondan izleyebilmeliyim. En az 5 kamera olmalı. Geriye dönük 20-25 günlük kaydı hafızasında tutmasını istiyorum zannediyorum bunun için de 1tb hdd olmalı en az. Ses kaydı yapmasına gerek yok. İhtiyaçlarım bunlar. Anlayan arkadaşlar öneride bulunup bilgi verirse sevinirim.

• Selam,

Öncelikle kamera tipini belirlemen önemli analog mu olacak yoksa IP kamera mı? Deneyimlerime göre, analog kameraların kurulumu daha basit ve bazı durumlarda daha az sorun çıkarabiliyor. Ancak IP kameralar ile daha yüksek çözünürlüğe ulaşabilirsin.

Eğer olmazsa olmaz bazı özel özellikler aramıyorsan seçeneklerin de çoğalır. Benim tavsiyem DAHUA veya HIKVISION markaları olur.

Kamera, NVR, HDD ve kablo dahil set olarak satılan ürünler var. Bunların fiyatı 5.000-8.000₺ civarında değişiyor. Parça parça almak genellikle daha uygun fiyata gelebilir.

5 kamera kullanmak istediğin için NVR cihazının en az 8 kanallı olmasına dikkat et. 4-8-16-32 olarak gittiği için 4 kanal aldığında 5. kamerayı çalıştıramazsın.

Ayrıca POE özelliği olmasına dikkat et, kameraları ayrıca beslemen gerekmeyeceği için maliyeti azaltmış olursun.

Yardım veya kurulum desteği istersen Instagram üzerinden ulaşabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç kamerası önerisi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.