Şimdi Ara

Güvenlik işinde nasıl kilo verilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar guvenlik isinde calisiyorum ve herkes kilolusun ama abartilcak kadar degil desede kendimi 200 kilo olan insanlardan asagi gormuyorum. Takintimi desem kopmleksmi desem bilmiyorum. 21 yasindayim 1.90 boy var kilom 108. 85 kiloya falan dusmek istiyorum ama spor yapmadan. Cunku vaktim yok gunde 12 saat iş ve 3 saatim yolda geciyor basimi kaşıcak vaktim olmuyor. Nasil bir yemek programi olusturabilirim. Cunku cok dengesiz calisma saatlerimiz var. Yeri geliyor 20.00-8.00 calisiyorum yeri geliyor 08.00-20.00 calisiyorum. Sabahci oldugum zaman sabah kahvalti yapiyorum ise geliyorum oglen 12.00 dayemek yiyorum. Herkes 18.00 dan sonra yemek yemeyin diyor ama aksama kadar 8 saat geciyor evde olmamda 21.30 u falan buluyor. 9.5 saat yemek yemeden nasil durim. Aksamci oldugum zamanlar ise sabah 9 da evde olup yatiyorum 17.00 da kalkip kahvalti yapip ise geliyorum. Sabaha kadar idare etmesi icin kumanya var. 17.00 dan tekrar sabah 09.00 a kadar 16 saat yapar yani tek kumanya kurtarmiyo illa baska seylerde yiyorum. Biraz uzun oldu ama ilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Nasil bir program uygulayabilirim? Gunde ortalama 1 saat yuruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • valla arkadaşım 15 saat lik bir koşuşturma esnasında( iş,yol) sana spor yap diyemem kim dersede düşüncesizlik yapmış olur. sana tavsiyem yemeklerden sonra en az yarım saat yürü yemek yerken kesinlikle sıvı almamaya çalış (su,kola meşrubat vb) nitelikli enerji verici gıdaları tüketerek (badem,fındık içi,ceviz, kuru kaysı vb) kilo alıcı şeylerden uzaklaşmaya çalış (ekmek,şeker,yağ)

    şöyle bir gerçek var insanlar gece yiyelen yemeğin zararlı olduğunu zannediyo halbuki işin doğrusu öyle değildir yemekten sonra istirahat zamanıylan ilgili bişedir. gece uyku zamanı olduğu için yenilen yemekten sonra bişe yapmamak vucut için sağlıklı değildir. vardiyalı çalışırsan bunu kafaya takma.

    iş esnasında eğer seni rahatsız etmeyecekse ayaklarına ağırlık bandajları alıp kalori yakma hızını artırabilirsin .
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiginiz icin tesekkurler. Yalniz kafama takilan nokta diyet yaparken bolca su içmek gerekmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam konuyu inceleme aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShowLee

    Cevap verdiginiz icin tesekkurler. Yalniz kafama takilan nokta diyet yaparken bolca su içmek gerekmiyor mu?

    yemek yediğin anda sıvı alma yemekten 1-2 saat sonra sıvı al
  • Merhaba hocam, bende aynı işi yapıyorum ve çalışma saatlerimizde anı anırım 4+4+2 şeklinde. Öncelikle bir spor salonuna yazılmalısın, gececi olduğun günlerde 1 gün izinli olduğun günde ise bir gün olarak 6 günde 2 defa gidebilirsin. Ben hafta da 3 gün ağırlık antremanı yapıyorum ama benim evim yakın o yüzden senin kadar vakit kaybetmiyorum. Bir diğer konu ise en önemlisi beslenme, sabah kahvaltını atlamadan günde en az 3 öğün tüketmeni tavsiye ederim ve gece nöbetinde örn; ös 4'de uyandın 5!te kahvaltı yaptın. bir sonraki öğün saat 10'da ve bir sonraki öğünün ise saat 4-5 arası olacaktır, aytrıca Su tüketimi'de kesinlikle çok önemlidir. günde mutlaka 2,5 3 litre su iç. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yulapan

    Merhaba hocam, bende aynı işi yapıyorum ve çalışma saatlerimizde anı anırım 4+4+2 şeklinde. Öncelikle bir spor salonuna yazılmalısın, gececi olduğun günlerde 1 gün izinli olduğun günde ise bir gün olarak 6 günde 2 defa gidebilirsin. Ben hafta da 3 gün ağırlık antremanı yapıyorum ama benim evim yakın o yüzden senin kadar vakit kaybetmiyorum. Bir diğer konu ise en önemlisi beslenme, sabah kahvaltını atlamadan günde en az 3 öğün tüketmeni tavsiye ederim ve gece nöbetinde örn; ös 4'de uyandın 5!te kahvaltı yaptın. bir sonraki öğün saat 10'da ve bir sonraki öğünün ise saat 4-5 arası olacaktır, aytrıca Su tüketimi'de kesinlikle çok önemlidir. günde mutlaka 2,5 3 litre su iç. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

    Spor salonuna gitmek icin gercekten vaktim yok ama konuyu acali 1 hafta oldu ve yedigime ictigime dikkat ediyorum. 1 haftada 1.5 kilo verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.