Şimdi Ara

Güvenilir Servis Meselesi için bir öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    zira önce selam sonra kelam :)

    Bilgisayarlar, tv, cep telefonu, mp3 çalar ve bilimum teknolojik aletlerimiz arızalandıklarında eğer varsa garanti kapsamında yetkili servise eğer garantisi yoksa tanıdık bir yerler arıyoruz.

    Başımıza gelmesede biliyoruz ki, bu memlekette dürüst usta meselesi var. Sizin bilgisayarınzda sadece bir güç girişindeki pini ki 6$ kendileri değiştirip 75 lira alanı mı dersiniz, elden düşme parçayı sıfır diye takıp sıfır bir ürünün fatursını kesip, sıfır ürünü kendine alanı mı dersiniz niceleri var.

    forumda da ara ara benzer durumlara maruz kalmış, ve türlü sıkıntılarla karşı karşıya kalmış arkadaşları görüyorum. Bir servisin herkesi mutlu etmesi mümkün değil. ancak ahlaklı bir servis üyesi, yapamayacağıi bilgisinin ve/veya tecrübesinin yetmediği durumlarda ben buraya kadarım benim teşhisim şu, çözüm önerim ve maliyeti bu demeli.

    şimdi tanımadığım bir ilde, ankarada, bir yetkili servis arıyorum, işinin ehli ve güvenilir. bu kadar lafı servis sormak için yazmadım.. forumda ararken gördüğüm kadarıyla genelde arabalar için servis önerisi istenmiş.

    ben çok forumda aktif değilim acaba forumda bir bölüm olsa il il ayrılmış, burada arkadaşlar kullandıkları servisler ile ilgili yaşadıkları tecrübleri, olumlu ve olumsuz yönleri yazsalar ve elimizde veri tabanı oluşsa nasıl olur?

    NOT: gördüğüm kadarıyla forumda böyle bir bölüm yok. varsa hemen söyleyin foruma yabancılığım belli olmasın.

    not: 2 hakikaten ankara'da acer için güvenilir bir tamir servis var mı? adaptör, 2ç kere güvendiğimi sandığım İstanbuldaki servisten (yan sanayi) patladı ve bilgisayar artık hiç açılmıyor. Ankara da olup önerebilecekleri güvenilir, işinin ehli servisler varsa sevinirim.


    saygılar selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil berk -- 3 Eylül 2012; 13:34:36 >







  • bahsettiğin konuyu forumdestek@donanimhaber.com adresine yöneticilere yazarsan sanırım daha etkılı olacakdır ..

    diğer soruların için bilgim yok ..umarım arkadaşlar en kısa zamanda somut cevaplar yazarlar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.