Şimdi Ara

Güvender deneme seti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın alacağımda çözen arkadaşlar varsa tavsiye eder mi. Ya da onu değil de şunu al diyebileceğiniz bir set var mı. Size zahmet görüşlerinizi alırsam.

• Valla ben denemeleri parça parça almıştım geçen seneden hoca Türkçe 20 YGS Fem denemesi ve 30x40 Güvender Temel matematik kitabı aldırmıştı. 2sinden de memnunum yarında 30x40 Güvender Sosyal denemesi alıcam onu alınca görücem ama tek set şunu al diyen olursa diye takipteyim bende

Orijinalden alıntı: batucan78

12 tane denemeyi de çözdüm acıkcası pek begenmedim.Saçma sapan soruları var hocalara bile goturdugumde çözme diyolardı.Ama gene de sen bilirsin

Hımm.. Bunu dediğin iyi oldu. Diğer yayınlardan belli başlı önerebilecek arkadaşlar var mi. Alıp çözenler fikirlerini paylaşırsa çok iyi olur.

Orijinalden alıntı: batucan78

Yani çözdüğünde gerçi ne demek istediğimi anlarsın ama fem , fen bilimleri gibi daha iyi denemeler varken güvenderin saçma sorularını görüp stres yapmak senin elinde :)

Evet güzel bir tespit kardeşim :)
    TYT Türkçe Deneme Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.