Şimdi Ara

Gürcistan ve Rusya hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Gürcistan ve Rusya hakkınnda, buraya giden gitmiş olanlardan kısa genel ve özel bilgiler almak istiyorum. Kayseri'de üniversite okuyorum. Önümüzdeki 1-2 ay içinde bu iki ülkeden birisine veya ikisine 1er haftalığına kısa bir gezinti için gitmeyi düşünüyorum. Vizesiz oldukları için tercihlerim buralar oldu. 2 hafta sonra vizelerim var onlardan sonra giderim diye düşünüyorum, buralara gitmiş olan arkadaşlar topu size atıyorum. Demagojiden uzak tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ne yapılır nerelere gidilir, eğlence hayatı gece hayatı vs. Şuraya gittim bunu yaptım bunu gördüm dediğiniz yerler nereler. İlk önce Gürcistan Batum yapmayı düşünüyorum. Ondan sonra Dönem arasında Rusya düşünüyorum. Malum önümüz kış, bu aylarda gitmekte bir sorun sıkıntı olur mu? vs vs . Şimdiden teşekkür ederim. Birde ricam arkadaşlar gereksiz mesajlar yazmayın lütfen, Rusya ile ilgili bilindik muhabbetler dönmesin . (:

• gürcistan yerine rusya cok daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postan

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Gürcistan ve Rusya hakkınnda, buraya giden gitmiş olanlardan kısa genel ve özel bilgiler almak istiyorum. Kayseri'de üniversite okuyorum. Önümüzdeki 1-2 ay içinde bu iki ülkeden birisine veya ikisine 1er haftalığına kısa bir gezinti için gitmeyi düşünüyorum. Vizesiz oldukları için tercihlerim buralar oldu. 2 hafta sonra vizelerim var onlardan sonra giderim diye düşünüyorum, buralara gitmiş olan arkadaşlar topu size atıyorum. Demagojiden uzak tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ne yapılır nerelere gidilir, eğlence hayatı gece hayatı vs. Şuraya gittim bunu yaptım bunu gördüm dediğiniz yerler nereler. İlk önce Gürcistan Batum yapmayı düşünüyorum. Ondan sonra Dönem arasında Rusya düşünüyorum. Malum önümüz kış, bu aylarda gitmekte bir sorun sıkıntı olur mu? vs vs . Şimdiden teşekkür ederim. Birde ricam arkadaşlar gereksiz mesajlar yazmayın lütfen, Rusya ile ilgili bilindik muhabbetler dönmesin . (:

Gurcistanda sadece kendi kravatini yiyen kişiler var okadar , en iyisi Moskova'ya git orda binlerce tarihi eser bulursun gezersin .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.