Şimdi Ara

GÜRCİSTAN ARABA ALMAK 2016 EN GÜNCEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
17
Favori
45.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oldukça bilgilendirici oldu. en azından ayaküstü gürcistandan araba muhabbeti olunca anlatabileceğimiz bilgileri edindik teşekkürler. giden 12 bin dolardan fazlası belki ama en azından kaçakcı damgası yemekten iyidir. zaten bu parayı riske ediyorsanız gözden çıkarmışsınızdır. giden para olsun. siz iyi olun yeter. insanın uğradığı muamele ve başından sıcak sular dökülmüş hissi çok kötü. geçmiş olsun.
  • Benim eş dosta verdiğim tavsiye şudur : Eğer ki alınacaksa oralardan bir araba TR'de 3 aylık araç kiralama parasına eşdeğer fiyatta bir araba almak. Yani 3 aydan sonra yakalanmadığın her gün karda oluyorsun (!)
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    araba senin değil ki :) polis her zaman kendi ülkesini korur. gümrükte bile gürcü polisi kendi vatandaşlarına çok iyi davranıyor. hoş muhabbet sohbetler. bu yüzden bir yabancıyı korumazlar. dediğim gibi araba da senin olmadığı için hiç bir hak talep etme şansın yok.
  • staidmcgun kullanıcısına yanıt
    eğitimini aldığım bu dersin şu an hocalığını yapıyorum. beni dinleyin, bişey kaybetmezsiniz. alan kullanan kişilere de bişey sormayın. her şeye gayet normal diyecekler. ordaki çakallara hiç sormayın. sayfalardaki tavırlara da dikkat edin. boş yapmayın, ilgilenen sorsunlar diyorlar ve baştan savma cevap veriyorlar. herşeyin ucu açık. dikkat edin.
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    yakalandığın her gün için de ceza yiyorsun. seve seve değil öpe öpe cezanı kesiyorlar.
  • Eşin dostun akraban varsa Gürcistan'da bu iş yapılır. Diğer türlü kumar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ümraniye çakmak mevkiinde 2 adet gürcü plakalı araç gördüm ara sokakta park halindeydi. Biri BMW cabrio birde merdeces e200.
    Üstü baya tozluydu sanırım epey zamandır kullanılmıyor.İki araç sırt sırta park etmiş görünce acaba dedim ?? Araçları trafiğe çıkarmaya korkuyorlar mı ??
  • Bide facede başkan oto var. Adam en sonunda sayfayı BAŞKAN AUTO HOLDİNG olarak değişmiş.
    İki soru soruyorum hemen atara bağlıyor zorla satmıyoruz v.s.Her şeyi sözde hallediyorlarmış ve herşey kitabına yasaya uygunmuş miş muş.

Hep bi bitirim havasındalar. Kanmayın kardeşim.
  • Vay bee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yazıyı okuyunca kendime olmuş gibi sinirlendim. Birde şurda yazıyı yazan lişiye laf sokanlar var. Adam uyarıyor milleti, laçınız yese bu kazığı bu şekilde uyarı baabında konu açıp ayrıntılı yazabilirsiniz ? İnsan yaşadıklarını yazarken bile içi acır. Belliki ülkemiz vergi konusunda bugları kapatmış. Zorla kucak dansı var yani şu insanlara. onca yıl çalış didin, bmv, merso paralarına clioya bin.

Bende arada gidiyorum artvine, eşim artvinli. Batuma falan geçiyoruz arada. Batum sayemizde kalkındı desek yeridir. Eskiden elektrik su ve yol sıkıntıları varmış. Tl daha değerliymiş, 1 tl=1,3 lari lerdeyken şu anda 1 lari = 1,3 tl. Yani ağzı kokuyor dediğimiz gürcüler karşısında kan kaybediyor . Şimdi gidin batuma, yavru lasvegas olmuş Orda yaşam ucuz ama kazanmakta bir o kadar ucuz. Türkleri görünce adamlar avuçlarını sıvazlıyor resmen. Artvinden batuma pazara gidenler oluyor gıda çok ucuz. kilolarca alıp pazarınızı yapar gelirsiniz. Araba konusuna bende taktım bi ara ama gürcü vatandaşı anne-baba-kardeş-valide yoksa bu iş olmaz. Kimse kusura bakmasın akrabama bile güvenmem. Ben vazgeçtim bu araba sevdasından.

Bu arada orda evlerde çok ucuz. Burda şahin doğan parasına orda güzel bir ev alabilirsiniz Neyse biraz daha yazarsam oraya taşınacağım. Ah şu vergiler... iliğimizi sömürdüler.

• Troll King kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. bi de facete en fazla takipçiye sahipler. bunlara güvenemiyorsanız hiç birine güvenmeyeceksiniz. tekrar söylüyorum, hiç bir şekilde kullanma hakkınız burada yoooooook. (6 ay orada ikamet etmediğiniz sürece) (o da kesik kesik değil son 1 yıl içinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

bahse konu kişiler bunlar mıhttps://www.facebook.com/gurcistanarabalar

bak ne yazmışlar yorumlara baktımda dolandırılacak kişi sayısı az değil

Gürcistan Araba, 11 yeni fotoğraf ekledi.
    28 Ağustos, 01:44 ·
    ARTIK BİZDEN ALMIŞ OLDUĞUNUZ ARAÇLARI GÜMRÜK KAPILARINDAN SİZ ÇIKARABİLECEKSİNİZ. PASAPORTUNUZA İŞLENECEK VE 2 YIL ARAÇ MÜHRÜ VURULACAKTIR PASAPORTUNUZA. BU İŞLEMİ YAPABİLMEK İÇİN GEÇERLİ BİR PASAPORTUNUZUN OLMASI YETERLİDİR. OTURUM VATANDAŞLIK VB GİBİ ŞEYLERE İHTİYAÇ YOKTUR. ARAÇ SİZİN ADINIZA OLUYOR RUHSATI SİZİN ADINIZA.ARAÇ ÇIKIŞ YAPTIKTAN SONRA 2 YIL SÜRESİNCE HİÇBİR RESMİ MERCİDE SORUN VE PROBLEM YAŞANMADAN SADECE ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI YAPILARAK KULLANILABİLECEKTİR.
    ( KONUDA HERSEY NET ANLTILMISTIR. HALEN OYLE MI BOYLE MI GEREKSIZ KIRLILIK YARATAN MESAJLAR ATMAYINIZ. SADECE ILGILI VATANDASLAR İLETİŞİME GECSIN.)

• ottoman984 kullanıcısına yanıt
    ben zaten bana laf sokanları, acımıyorum diyenleri anlamıyorum. geri zekalı herifler mesajlarını dikkate bile almıyorum. kimse kolay kolay bu şekilde uğraşıp da her şeyi yazmaz. bugün yarın eşi dostu arkadaşı abisi kardeşi okuyup belki vazgeçecek ama hala yok efendim şuymuş buymuş. kodumun sistemi vergileri cartları curtları bizi bunları yapmaya itiyor. napalım?!!
  • hizliveofkeli8 H kullanıcısına yanıt
    Valla hocam eğitimsizlik diyorum buna. Yani zaten adam acısını katlayıp tekrar başından geçenleri yazmış. yetmezmiş gibi birde taş atıyoruz. Dediğin gibi, belki bir çok kişinin onbinlerce lirasını cebinde tutmasını sağlayacak bu yazı. Uöarım çok daha iyileri senin olur. Zaten senden parayı tipler mafyavari yaşam sürüyorlar. Elbet birileri onların zütüne sokacaktır kazığı. Üstte yorumda biri yazmış, kaybedecek birşeyi olmayan birine denk gelmemişler.. İyiki arkanda bırakıp dönmüşsün ve üstelememişsin. Yoksa başın daha da derde girebilirdi. Zararın neresinden dönersen kardır.
  • Merhaba bu yazın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
    -
    Bizim yakın tanıdık vay Gürcistan da arabalar şöyle ucuz böyle ucuz havasına girdi.
    Direk dediğim laf ne işin var Gürcistan da araba alacam vs. mercedes bmw x6 hayalleri kurmaya başladı vs.
    Düştü Gürcistan yollarına yok parçalar şöyle ucuz böyle ucuz diye.
    Araç parçaları vs getirdi.
    1 sene de gürcüstan yollarında belki 150 bin tl parayı batırdı.
    üstüne üstelik kredi kartı batağına düştü vs.
    Bu yazıyı kendisine okutayımda bakalım vereceği cevap ne olacak..
    --
    Sizede büyük geçmiş olsun.
    burada şairin üslubuna dikkat edin. "alacak olan arasın bilader, altı üstü dolandıracaz mk, şöyle mi dolandırıyonuz böyle mi dolandırıyonuz demeyin..." demek istiyor. vallahi de billahi de. kendiniz çıkaramazsınız. artık dolandırıcılıkta had safha. şoför bulamadıkları için büyük ihtimalle sizi direk gümrüğe gönderecekler. arabanız bağlanınca ağlaya ağlaya türkiyeye geleceksiniz. :)
    aynen öyle. biraz daha zorlasam adamlar zktr git araba bizim diyebilirdi. dediğim gibi hiç bir hak elde edebileceğiniz döküman yok. ayrıca işlemler esnasında ingilizce bilmediği için türk halkı, onların ne sorarlarsa he de söylemine uymak zorundalar. biz bildiğimiz halde uyduk düşünün. aman diyeyim aman gürcistan araba diyen arkadaşınız varsa ağzını bantla kapatın.
  • hizliveofkeli8 H kullanıcısına yanıt
    sanki telefon alıyoruz pasaporta işlenecek ve hoop tamamdır güle güle selametle. Diğer şöförlü olan işlem daha inandırıcıydı ama bunlara da inanan çıkacaktır. Umarım bu yazıları okurlarda biraz olsun feyz alırlar
  • KAYAQ kullanıcısına yanıt
    bu işin şakası yok. dediğim gibi gürcistandan olsun avrupadan olsun. yemeyin bu numaraları ne olur. insanlara da yayın ki kimse bulaşmasın. yok aslında şöyle oluyomuş diyenleri bile susturun. yok öyle bişey diyorum. gürcistandan gelen aracı türk vatandaşının kullanma hakkı yoook. kullansa bile yasal değiiiil. orda son 1 yılda 6 ay yaşamadıysa kendisi de geçiremeeez. bu kadar yani, anlamak zor olmamalı :)
    kesinlikle hocam. pasaporta da artık cezanız mı işlenir ne işlenir bilemem. ama kötü bişeyin işleneceği kesin :) umarım beni dinlerler de yemezler böyle haltı. hayır, hala ama şurda böyle diyolar diyenler var. yahu adamlar ya biz dolandırıyoruz mu yazsın. elbette sorun yok gelin alın diyecekler. yok diyorum öyle bişey yok :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.