Şimdi Ara

GurcellOnline ile Röportaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, bu konumda size bölümün enleri denilebilecek kişilerle röportaj yapıp, onların bilinmeyenlerini sizlere kendi ağızlarından sunmak istedim.. İlk röportajım onla olan GurcellOnline'a çok teşekkür ederim, ilgi olursa devamı gelecek.

Merhabalar, önce sizi bir tanıyabilir miyiz?
    - Adim Gursel ama bircok forumda ve oyunda Gurcell nickimi kullaniyorum. Nedense kulaga cok hos geliyor ve insanlara bunu kodlarken cok egleniyorum :)

Ne iş erbabısınız?
    - Asil isim PC Donanim ve Network alt yapi. Lakin daha cok yazilim destegi ile ugrasiyorum.

Oyuna ne zaman ve nasıl başladınız?
    - Yanlis hatirlamiyorsam mayis 2010 da basladim. Cok uzun zaman once dota oynamisligim vardi. eski gunleri yad etmek amaciyla indirmeye calisirken birden gozume LOL ilisti ve boylelikle baslamis oldum.

Oyundaki en çok kullandığınız şampiyon kimdir?
    - Aslinda belli bir championum yok. Yani eskiden Karthus u main olarak gorsemde sonradan tabir-i caiz ise biktigim icin artik random pick yada o an ne eserse ona gore bir secim yapiyorum.

Oyundaki en sevdiğiniz kostüm nedir?
    - Super Teemo :) Aslinda butun yordle serisinin kostumlerini cok seviyorum ve neredeyse tamamina da sahibim diyebilirim.

Oyundan beklentileriniz nelerdir?
    - Acikcasi oyundan tek beklentim zevk almak. Yani bir cok oyunum lose olsa bile zevk alabilmis isem, eglenmis isem oyundan beklentimi almis sayiyorum kendimi.

Hangi sunucuda hesabınız var?
    - Sirasi ile oncelik West, daha sonra TR en son olarakda patch kontrolleri icin NA da bir hesabim var ve West de agirlikli olarak oynuyorum.

Oyunda hangi koridorda oynuyorsunuz?
    - Asil lane im eskiden Mid idi, sonra bot,top ve su aralar Jungle da yogunum.

Türkiye sunucusunun gidişatını nasıl görüyorsunuz? Sizce bir geleceği var mı?
    - TR nin oyuncu potansiyeli yuksek fakat oyun kalitesi bu tur icin henuz yabanci olan oyunculardan oturu biraz kotu. Zaman icerisinde bu sorunu asacagini dusunuyorum. Gelecegi var fakat uzerinde calisilmali.

Nasıl Donanım Haber'e katıldınız? Nereden gördünüz?
    - Bircok forumda uyeligim var, bilgi alisverisi yapmak ve oyunlar ile ilgili birkac satir yazmak icin calisiyorum. Ama DH benim gozumde apayri bir yere sahip, o turuncu sayfalar insani kendine cekiyor ve bir bakmisiniz oranin mudavimi oluvermisiniz :)

Nasıl forum yetkilisi oldunuz?
    - Bu biraz suruncemeli ve pek hoslanmadigim bir hikaye. Anlatmak istemiyorum. Daha once birkac bolum icinde adim gecmesine ragmen LOL bolumunde yetkili oldum.

En sevdiğiniz yemek ve içecekler hangileridir?
    - Kuru Fasulye ve Ayran (Anadolu cocuguyuz :))

Çay mı Kahve mi?
    - Sabahlari saat 9 kibi icilen bir orta kahvenin tadini hicbir caydan alamadim bugune kadar. Dolayisi ile Kahve.

League of Legends bölümü dışında sıklıkla girdiğiniz bir bölüm var mı? Hangileridir?
    - Online Oyun bolumlerinin tamamina girerim fakat pek yazmam. Bunlarin basinda KO, SRO, Dota gibi oyunlarin bolumleri/konulari geliyor. Oyun haricinde Donanim, Notebook ve Cep Telefonu bolumlerinde bolca vakit geciririm.

Yeni oyunculara önerebileceğiniz taktikler var mı?
    - Yillardir soylerim; 6 lvl oldukdan sonra eger yalniz dolasmazlarsa emin oun bir cok oyunda basariyi rahatlikla elde edebilirler.

Profesyonel bir takımda oynuyor musunuz? Oynamıyorsanız oynamak istermiydiniz?
    - Henuz profesyonel bir takimda oynamiyorum, daha once birkac sey oldu fakat benim is hayatim buna pek elverisli olmadigindan sonuc alamadim. Bir takima uye olmaktansa onlara yonetim ve sponsorluk konusunda destek olmak benim icin daha hayirli diye dusunuyorum.

Son olarak eklemek istediğiniz, üyelere söylemek istediğiniz bir şeyler var mı?
    - Oyunun bir oyun oldugunu unutmamak soyleyebilecegim en dogru cumle olur sanirim :)

Keyifli röportajımıza eşlik eden Gürsel yöneticimize tekrardan teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HORSESHOEBREAKER -- 14 Nisan 2013; 14:50:00 >

• mülakat ?
  • Bende konusmak istiyorum onunla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

mülakat ?

Biraz öyle olmuş evet
  • cevapları kendinin yazmdığını nerden bilicez
  • Kıl neden banlanmis sorsaydin keske bu aralar cok populer de bu soru

• Video var zannettim nedense gürsel abinin tipini merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beklene Video Geldi(DH İfşa Tim)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün aklıma gelmişti bugün konusu açıldı.

• Tamam pazartesi dönücez biz size.

• olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

cevapları kendinin yazmdığını nerden bilicez

• Devamını bekleriz . Main mid akar
  • Kendi konumu yeni goruyorum :) Ama biz bu roportaji gelistirecektik? Boyle cok yalin olmus. Yani intenetin bile olmadigi bir odada cep telefonundan ancak bu kadar yazabilmis idim :(
    Kendimi kotu hissettim simdi :(
  • bildiğin sorgu olmuş bu panpa :(
  • Kuru fasülye ve ayran
  • Bari röportajı gürselin klavyesinden yapmasaydınız
  • Augusto Pinochet ile akrabalığınız nereden geliyor?

- Baba tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Augusto Pinochet ile akrabalığınız nereden geliyor?

- Baba tarafından.

Kimleri goruyoruz senden de bi röportaj alalim dh lol bolumunun gidisati hakkinda

Edit:Iplenmeyen Adam aslinda benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 19 Nisan 2013; 22:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Augusto Pinochet ile akrabalığınız nereden geliyor?

- Baba tarafından.

Fidel Castro veya Cheguevera tercihimdir ama yerli olmasi acisindan Kenan Evren daha yatgin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.