Şimdi Ara

Gürcan Bilgiç Stoch yorumu !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

yinemi kıskançlık krizleri
    o yüzden biz şampiyonluğa oynuyoruz siz 3.-5. liğe

O yüzden mi 2007 den beri şampiyon olamıyorsunuz ve 30 senedir türkiye kupası alamıyorsunuz.

Bu mesaj bunalıma sokar hatta ihtihar ettirir.

• Bi de bazıları çekememiş falan diyo ona şaşırıyorum. Ben yazıda açıkça alsak sevineceğim bir futbolcuydu dedim eleştirim sadece gürcan bilgiçeydi. Adamın stochu pohpohlamak için söylediği saçma şeylerden bahsediyorum. Ve adam için oyuncu kalitesi falan hikaye galatasarayın elinden almış olmakmış en büyük başarı. Bu fenerbahçeli bilgiden ve objektiflikten yoksun yazarlar artık bu işleri bırakmalı ve saçma sapan yorumlarıyla taraflılıklarını bu kadar vurgulamamalı. Spor yazarı olarak benim için
    1.Mehmet Demirkol
    2.Uğur Meleke
    3.Rıdvan Dilmendir (Adam fenerbahçeli olduğunu her fırsatta söylemesine rağmen son derece tarafsız yorumlar yapmaya dikkat ediyor en azından elinden geleni yapıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

Bi de bazıları çekememiş falan diyo ona şaşırıyorum. Ben yazıda açıkça alsak sevineceğim bir futbolcuydu dedim eleştirim sadece gürcan bilgiçeydi. Adamın stochu pohpohlamak için söylediği saçma şeylerden bahsediyorum. Ve adam için oyuncu kalitesi falan hikaye galatasarayın elinden almış olmakmış en büyük başarı. Bu fenerbahçeli bilgiden ve objektiflikten yoksun yazarlar artık bu işleri bırakmalı ve saçma sapan yorumlarıyla taraflılıklarını bu kadar vurgulamamalı. Spor yazarı olarak benim için
    1.Mehmet Demirkol
    2.Uğur Meleke
    3.Rıdvan Dilmendir (Adam fenerbahçeli olduğunu her fırsatta söylemesine rağmen son derece tarafsız yorumlar yapmaya dikkat ediyor en azından elinden geleni yapıyor)

Futboldan gelmemiş Türkiyenin en iyi iki yazarı Fenerli Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke.Gürcan Bilgiç zamanında Aziz Yıldırımı çok eleştirdi ama en azından Gökmen Özdenak gibi,Osman Tanburacı gibi,Hıncal Uluç gibi köktenci değil.Bu adamlar ne var ne yoksa Fenere sallıyo.Gürcan Bilgiç için aGsye laf ediyor diyebilirmisin?
    Gs li olarak en çok beğendiğim futboldan gelmemiş yazar yok varsa bildiğin söyle Futboldan gelen var dersen sayarım Hakan Ünsalı Şükürü
    Sen Gürcan Bilgiçi izleyince sinirleniyosun ben Gökmen y...ğını izleyince deliriyorum biz kime dert yanıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfuat1907

quote:

Bi de bazıları çekememiş falan diyo ona şaşırıyorum. Ben yazıda açıkça alsak sevineceğim bir futbolcuydu dedim eleştirim sadece gürcan bilgiçeydi. Adamın stochu pohpohlamak için söylediği saçma şeylerden bahsediyorum. Ve adam için oyuncu kalitesi falan hikaye galatasarayın elinden almış olmakmış en büyük başarı. Bu fenerbahçeli bilgiden ve objektiflikten yoksun yazarlar artık bu işleri bırakmalı ve saçma sapan yorumlarıyla taraflılıklarını bu kadar vurgulamamalı. Spor yazarı olarak benim için
    1.Mehmet Demirkol
    2.Uğur Meleke

Futboldan gelmemiş Türkiyenin en iyi iki yazarı Fenerli Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke.Gürcan Bilgiç zamanında Aziz Yıldırımı çok eleştirdi ama en azından Gökmen Özdenak gibi,Osman Tanburacı gibi,Hıncal Uluç gibi köktenci değil.Bu adamlar ne var ne yoksa Fenere sallıyo.Gürcan Bilgiç için aGsye laf ediyor diyebilirmisin?
    Gs li olarak en çok beğendiğim futboldan gelmemiş yazar yok varsa bildiğin söyle Futboldan gelen var dersen sayarım Hakan Ünsalı Şükürü
    Sen Gürcan Bilgiçi izleyince sinirleniyosun ben Gökmen y...ğını izleyince deliriyorum biz kime dert yanıcaz

Gürcan bilgiç konusu hariç söylediklerine kesinlikle katılıyorum osman tamburacıyı takmam hıncal uluç bazen doğru şeyler dobra dobra konuşur ama bazen de saçmalıyo ama hıncal uluça kimse objektif değil diyemez adam en az fenere salladığı kadar galatasaraya sallıyo. gökmen özdenak ı niye yazdın ki ben onu gülüp eğlenmek için izliyorum. Ama Gürcan bilgiçin bahsi geçen telfon görüşmesini izlersen taraflı olmak adıne ne kadar saçma şeyler söylediğini göreceksin.

• Fenerbahçe'yi nasıl savunsam diye adam ne hale gelmiş yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

O yüzden mi 2007 den beri şampiyon olamıyorsunuz ve 30 senedir türkiye kupası alamıyorsunuz.

Bu mesaj bunalıma sokar hatta ihtihar ettirir.

bunu fenerbahçe tarafından şamaroğlanına dönmüş bir klübün taraftarı diyor komiksiniz...
    haldunden açıklama ; fenerbahçenin aldığı stoch bizim ilgilendiğimiz stoch değil, biz twente takımıyla anlaştık bugün stochu türkiyeye getirecez demiş

• İyice saçmalamış Gürcan Bilgiç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

İyice saçmalamış Gürcan Bilgiç..

sonunda objetfif bir fenerbahçeli.
  • GS'ın parası belli , UEFA kuralları ile ilgili kaygıları var.
    biz 3 lira verip alıyorduk siz niye 6 lira verdiniz de aldınız diye ağlamak , büyük kulüp başkanına yakışmaz bu 1
    ikincisi farzedelim ki dünyada sadece gs ve fener ilgiliniyordu bu futbolcu ile (hani gs'lılar öyle varsaydığı için sürtünme katsayını sıfır alıyorum) futbolcuyu transfer etmek için 2 kat para vermeye gerek var mı? GS ne veriyorsa 100.000 USD fzlasını veriyorum dersin adamı öyle alırsın ki Özer'i öyle almadık mı?Düz mantık fener 2 kat vermiş ise , bu futbolcuya GS'dan fazla veren başka kulüp ya da kulüpleri olduğu aşikardır.Buradan yola çıkarak , Adnan Polat'ın bu akdar ön plana çıkardığı "Türk takımalrının dostluğu "klişesini adabına uygun yerinde kullanmak için biz alamadık ama yabancıya gidemedi en azından bir türk kulübü aldı diyemez miydi? Başkan olarak eminim başka kulüplerin tekliflerinden haberi vardır diye düşünüyorum.

bir sözümde GS taraftarına..

tabi hepsine değil.

stoch ile anons'u birbirine bağlayana , türkiye kupasına sözü getirene vs vs..
    alt tarafı slovak bir futbolcu..biz böbürleniriz , siz sallamazsanız dünyanın umru olmaz.fenerli böbürlendiğiyle kalır.ama böyle tepkiler görünce insanın aklına ister istemez bazı sorular geliyor?ben dillendirmiyeyim o soruları anlayan anlamıştır zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Ama diğer yandan da Galatasarayı tebrik ediyorum böyle saçma bir yarışa girmediği için.

bu cümle kendini kandırmak değil mi? Bu cümleler gerçekten bir samimiyet ifadesi mi?

GS'ın parası belli , UEFA kuralları ile ilgili kaygıları var.
    biz 3 lira verip alıyorduk siz niye 6 lira verdiniz de aldınız diye ağlamak , büyük kulüp başkanına ve taraftarına yakışmaz bu 1
    ikincisi farzedelim ki dünyada sadece gs ve fener ilgiliniyordu bu futbolcu ile (hani gs'lılar öyle varsaydığı için sürtünme katsayını sıfır alıyorum) futbolcuyu transfer etmek için 2 kat para vermeye gerek var mı? GS ne veriyorsa 100.000 USD fazlasını veriyorum dersin adamı öyle alırsın ki Özer'i öyle almadık mı?Düz mantık fener 2 kat vermiş ise , bu futbolcuya GS'dan fazla veren başka kulüp ya da kulüplerin olduğu aşikardır.Buradan yola çıkarak , Adnan Polat'ın bu kadar ön plana çıkardığı "Türk takımalrının dostluğu "klişesini adabına uygun yerinde kullanmak için biz alamadık ama yabancıya gitmedi en azından bir türk kulübü aldı diyemez miydi? Başkan olarak eminim başka kulüplerin tekliflerinden haberi vardır diye düşünüyorum.

bir sözümde GS taraftarına..

tabi hepsine değil.

stoch ile anons'u birbirine bağlayana , türkiye kupasına sözü getirene vs vs..
    alt tarafı slovak bir futbolcu..biz böbürleniriz , siz sallamazsanız dünyanın umru olmaz.fenerli böbürlendiğiyle kalır.ama böyle tepkiler görünce insanın aklına ister istemez bazı sorular geliyor?ben dillendirmiyeyim o soruları anlayan anlamıştır zaten

bir de dipnot: gürcan bilgiç'i kaç fenerli sallar????gitsin babası ile gazetecilik oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Gece gece uyku mu tutmadı alamadınız diye anlamadım ki.

Öyle olmasını isterdin biliyorum ama nba finallerini izliyorum malesef. ama anladığım kadarlıyla siz transfer kutlamalarına devam eiyosunuz bu saatte.

Onlar şampiyonluk kutlamalarına devam ediyor hala.

Valla biz etmiyoruzda nasıl bir eziklik psikolojisiyse artık sizdeki, hala yüzsüzce dalga geçebiliyorsunuz.

• Her takımda böyle yazarlar var, her yazarı okumak zorunda değiliz, böyle adamları paylaşıp daha da popüler yapmayalım, Ntvspor bile bağlanıp yorum yaptırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.
    Valla biz etmiyoruz da siz hala devam ediyorsunuz.

Bizimkine "kutlama" değil de "eğlence" demek daha doğru.
  • Türkiye Kupasını dedeLerinden dinLeyen yinede inanan taraftar SampiyonLar Liginin son macına kadar bi puan alma ümidiyLe yasayıp SIFIR CEKEN ama inanan taraftar şampiyon oLamasa bile yinede sampiyon oLduğuna inanan taraftar her sezon sonu ßaskanına söwen sezon ßası yine ona inanan taraftar ßudur fenerLiLik ßiz ßu kadar inanamayız ßİZ GALATASARAYLIYIZ :)

Gürcan Bilgiç Stoch yorumu !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ax
    gürcan bilgiç daha kendini ne kadar rezil edeceksin bilmiyorum.2. selçuk yula yolunda lerliyorsun ne diyeyim...

Gurcan bilgic'le koskoca fener formasi icin ter dokmus selcuk yula'yi nasil bir tutarsin o formayi giyen adamdan tarafsiz yorum bekleme selcuk yulayi seviyoruz gurcandan ise nefret ediyorum sadece mal diorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: high_flyer

quote:

gürcan bilgiç daha kendini ne kadar rezil edeceksin bilmiyorum.2. selçuk yula yolunda lerliyorsun ne diyeyim...

Gurcan bilgic'le koskoca fener formasi icin ter dokmus selcuk yula'yi nasil bir tutarsin o formayi giyen adamdan tarafsiz yorum bekleme selcuk yulayi seviyoruz gurcandan ise nefret ediyorum sadece mal diorm

selçuk yula gs de oynadı ama yorumları malum.ne yaparsa yapsın ne önemi var şimdi biz gs de oynadı diye bülente,hakanlara sallamıyormuyuz.biraz olaylara objektif bakın.başkanın gazetecisi diye anılan alaattin metin bile bu adamlardan daha objektif...
  • quote:

gökmen özdenak çok mu iyi bi halt?
  • Halen daha saçmalıyorsunuz, sidik yarışı niye yapmaya çalışıyorsunuz ki yarın Joe Cole geldiğinde (mesela, veya onun tarzında ünlü yetenekli)bu şeyler unutulup gidecek, nedir derdiniz anlamadım ki?
  • Of off offf , kardeş sen naaptın yaa
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Of off offf , kardeş sen naaptın yaa
    quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.