Şimdi Ara

Güray Küçük vs Celal Aydın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat 2 konuları icin fasikül olarak hangisi iyidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben türev ve integralini almıştım güray küçüğün bence onları gayet iyi anlatmış soru kaçırmıyorum neredeyse o 2 konudan.
  • Celal Aydın Karmaşık Sayılar ve Trigonometri var bende.Trigonometri baya iyi ama Karmaşık sayıları kötü bence . Güray Küçük hiç kullanmadım.
  • Celal Aydın konu anlatımlı kitap gibi anlatıyor ama çözümlü kitapçık olması büyük avantaj. 15- 20 test oluyor. Güray küçük ise parça parça anlatıyor. Mesela örten fonksiyonda 2 tane çözümlü soru veriyor sonra 5 tane soru soruyor konu ile ilgili. Konu anlatımı bitince 20 tane falan test veriyor. Bunlar çözümlü değil.
  • güray küçük çok zaman alıyor ama iyi öğretiyor Bende 12.sınıf kitaplarının hepsi var.Türev ve integral den çok memnun kaldım ama bu sene simetri almayı düşünüyorum.
  • Güray Küçük Alır Diyorum .
  • Celal Aydın kullanmadım baştan söyleyeyim. Güray Küçük toplam-çarpım konu anlatım kısmı + ilk 10 testini çözmüştüm geçen yıl gayet güzel.

Bu yıl özel tanımlısını çözüyorum. (5-6 testi kaldı.) Konuyu iyi anlatıyor ama testlerinde zorlayıcı soru yok orta seviye.

Limitin de konu anlatım kısmını yaptım o da idare eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logaritma için hangisi daha iyi beyler ?
  • GÜRAY KÜÇÜK EZER GEÇER bu kadar açık ;)

hem anlaşılır afedersınız b.okunu çıkarmadan anlatıyor
  • Bence celal aydın biraz okul mantığında. İşlem kalabalıklığı, uzun çözümlü soruları mevcut. Ama ilk defa öğrenilecek bir konu için de iyidir, onun dışında eskiden dersini dinlediğin bir konu için zaman kaybı. Mesela 12.sınıfsan türev integral de celal aydın baya iyi (limiti de vardı bende ama açıkçası çok zorlandım ve 4.testte bıraktım!) İşlem kalabalıklığı uzun süren sorular, çıkması çok zor olan kısımlardan sorular evet var ama artık o fasikülü bitirdiğinde ösym soru tiplerini de çözer hale geliyorsun. Ancak dediğim gibi gidip logaritmaymış üslü sayılarmış toplam çarpımmış bunlar için celal aydın alınmaz, basit konular zaten. Zaman kaybı olur.

Güray Küçüğü kullanmadım yorum yapamam o hususta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.