Şimdi Ara

GÜRAY KÜÇÜK KİTAPLARI [ORTAK ARANIYOR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SelamünAleyküm beyler ben bu forumu 2 seneden beridir takip ediyodum ve bu senenin eylül ayında kaydoldum şuan 11.sınıfım forumdaki 98 lileleri benim gibi 99 luları mezunları x2 mezunları ve işin ilginç tarafı 2k lılarıda görmeye basladım bu forumda tam benim mentalime uygun insanlar var hepsinin yani hepinizin düşüncesi kullandığı kullanacağı kitaplar konusma tarzı hepsi birbiriyle aynı hemen hemen ufak tefek farklılıklar olsada herkes gibi benimde hayallerim var ve forumdaki çoğu rakibim güzel kardeslerim gibi Tıp fakültesi hedef ilk 5k ya girmek en az yaz ayında ygs matematiği bitirdim ama kitaplardan ygs matematik bildiğiniz gibi 1-2 kitap bitirmeyle bitmez ve benim içinde öyle bu sırada bana her soruyu kavratacak bir yayın keşfettim [aslında buradan tavsiye aldım ne keşfetmesi :d ] her neyse ben bi yolunu bulup gür yayınlarının Z kitabını indirdim açtım tüm matematik kitaplarını indirdim sonra hemen kitapları flaşa atar çıkarıtırım dedim ama öyle olmadı maalesef ekran görüntüsü kaydet diyip yapıcaksın o da çok uzun zamanı olur eğer elimdeki kitapları pdf haline getirecek bi arkadas yada arkadaslar varsa yorum yapsınlar bunları pdflestirince hem biz hemde forumdaki diğer kardeşlerimiz faydalanır alabilen var alamayan var herkesin durumu düşünüşü hayatı farklı böyle büyük bi işe girecek arkadaslar varmı varsa lütfen gelsin bu fasiküller cidden süper fasiküller beyler insan farkı hissediyo çözemediğin soru tipi kalmıyo Behzat'ın kitaplasmıs hali yani uzun lafın kısası el ele verip bu kitapları pdf haline getirelim eğer yapabilirsek bunun fiziğini kimyasını biyosunuda pdf haline getiricez biraz ss atayım size

• foto1
    foto2
    foto3
    foto4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguenist -- 20 Ocak 2016; 17:35:15 >

• nereden indirdin ?
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Orası da bana kalsın
  • Gür Yayınlarının akıllı tahta sürümü işte. Mail atınca yolluyorlar.

Bu Fernus yazılımındakinleri pdf haline getirmiyorsun. Ancak Gür Yayınlarının taratılmış hali mevcut var zaten internette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mail atmadım ufak bi açık buldum açıkda denmez aslında bi akıl yürüyme gibi bisey hocam varsa atında faydalanalım :)))
  • hocam bu arada sizi stalklıyodum hala da stalklıyorum konularınızı falan takip ediyorum çok yararlı paylasimlariniz var bu yüzden ayrıca tesekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN SOYLUYUM SİZE adam sozce yardım sever ama nasıl indirdiğini soylemiyor
    http://www.gurogretmen.com/ a girip öğretmen üyeliği alın hangi dersi istiyorsanız o bransı secin tel no girin ve indirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

BEN SOYLUYUM SİZE adam sozce yardım sever ama nasıl indirdiğini soylemiyor
    http://www.gurogretmen.com/ a girip öğretmen üyeliği alın hangi dersi istiyorsanız o bransı secin tel no girin ve indirin

Adam hacker

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Euheueheuehe adam hacker aynen kardesim bende öyle indirmistim sen paylasmıs oldun da zaten amaç pdf haline getirmek indirmek değil pc si olan var olmayan var :) yoksa niye paylasmayalim yardım ediyoruz sonuçta birbirimize
  • demi... ondan nazlanıyorsun paylaşmaya
  • 99 lular bile 2klıları dışlamaya başlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.