Şimdi Ara

Gür yayınları (Güray Küçük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
28.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 11. sınıfım malum ygs için hazırlanmaya başladık. gür yayınlarının bende çember , açılar ve üçgenler , dörtgenler ve tümevarım(pazartesi gelcek) kitapları var.

dörtgenlerde 2 tane hatalı soruya rastladım.
    üçgenlere yeni başladım.
    çember ile ilgili kitabı aldıklarımın en güzeli gibi geldi
    tümevarımıda arkadaş getirecek ondada vardı genel olarak oda güzel gibi.

ben bu kitapları soru bankalarından önce kavrama amaçlı kullanıyorum.

Ben beğendim genel olarak.

Bazıları beğenmiyor bu kitaplar hakkında yorumlarınız nelerdir ?

Duruma göre tüm seriyi alabilirim.

Özellikle yazın ygs çalışmalarım konu konu olacağı için daha yararlı olur diye düşünüyorum.

• Bir konu hakkında hiçbir fikrin yoksa, nedir ne değildir öğrenmek istiyorsan bu fasiküller konuyu kavratır. Ama bu fasiküllere bağlanma, hızlıca bitir ve başka soru bankalarına yönel.
  • zaten konu kavrama açısından soruyorum. çabuk bitecek fasiküller bunlar. soru bankaları öncesi çözmek amaçlı iyi olur mu tüm seriyi alayım mı ?
  • up ! kitap hakkında fikri olanlar yorum atsın lütfen
  • mesajım bulunsun
  • Tüm seriyi almak yerine kendini eksik hissettiğin konuları alabilirsin. Temelin birazcık iyiyse hepsini almana gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 11 Mart 2012; 1:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander DeLarge

Tüm seriyi almak yerine kendini eksik hissettiğin konuları alabilirsin. Temelin birazcık iyiyse hepsini almana gerek yok bence.

teşekkürler bende aynısını düşünüyodum az önce :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu öğrenmek için gerçekten güzel kitap fakat bazı soru biçimlerini anlatırken nedense zor yolu kullanıyor sadece,pratik çözüm hiç göremedim
  • Beyler ben 9. siniftayim 10. sinifa gececegim. Hoca odev verdi yapin diye bu Acilar ve Ucgenleri ama nedense 1 aydir ugrasiyorum cok fena halde kasiyor kitap hic de bir sey ogretmiyor. Bir tek teoremleri ogrendim onu da merakim oldugu icin kendim ogrenmistim. Surekli olarak orneklere bakma ihtiyaci hissediyorum ve acayip kasiyor. Buradaki soru ornekleri zor mudur nasildir? 10. sinifa yeni baslayan bir ogrenci ne sekilde cozmelidir? Cok korkuyorum benim eksikligim mi kitap mi zor diye. Cunku 10 soruya neredeyse 1 saat ugrasiyorum ve neredeyse hicbiri cikmiyor. Kitapta asagi yukari 1000 soru var 500'u cozulmus durumda. Cok kotu oldum ya.

Edit: Hatali yazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 14 Ağustos 2012; 17:41:38 >
  • trigonometriyi falan güray küçükten öğrendim ben güzel yayındı ama diğer konularını anlatış şeklini bilemem celal aydın öneririm sana
  • Celal aydın 4ever
  • @*Profesor Chaos*

• quote:

Orijinalden alıntı: cxnn

Celal aydın 4ever

Hocam merhaba

Bnde celal aydın kullanıyorum matematikte,fiziği nasıldır sen biliyormusun veya celal aydın yaynlarını en ucuz nerden alabilirim??
  • tüm 12. sınıf matematiğini güraydan öğrendim. bence 10 numara fasiküller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanozen

quote:

Celal aydın 4ever

Hocam merhaba

Bnde celal aydın kullanıyorum matematikte,fiziği nasıldır sen biliyormusun veya celal aydın yaynlarını en ucuz nerden alabilirim??

fiziği matematiğinden iyidir çok kötü olan fiziği o kitaplar sayesinde ve finalin soru kitaplarıyla çok iyi yere çıkarmıştım ankaradaysan karanfilden alırsın

• Türev integralini çözmüştüm faydalı oldu öneririm.
  • Bende Limit Türev İntegrali Güray Küçükten çalıştım çok fayda sağladı ezberletiyo ama sistemde zaten ezber değil mi *
  • Acilar ve ucgenleri cozen yok mu beyler?
    Bir de 9. sinif icin agir midir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanozen

quote:

Celal aydın 4ever

Hocam merhaba

celal aydın sana dıdınısın dıdısınında öğreterek çok iyi bir şekilde kavratır konuyu. ben fizikte özel ders alıyodm hocanın defterime yazdığı örneklerle celal aydındaki çözümlü örnekler birbirini çok benziyordu. Fiziğini ve matematiğini kullandım. Fiziği çok çok iyidir kesinlikle tavsiye ederim

• GÜRAY KÜÇÜK HEDEF BÜYÜK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.