Şimdi Ara

Gür yayınları Fonksiyon fasikulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fonksiyonlar için bu fasikulu bitirip soru bankasından cozuyorum başka bir kaynaktan cozmeyi düşünmüyorum.Bu fasikul yeterli olur mu fonksiyon için ?z Fasikul cok zor değil cokda kolay değil açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up çekelim

• yeterli bir kaynak,konunun sonrasindaki testleri kesinlikle kolay degil.Soru bankasindan daha cok soru ve soru tipi var zaten o testlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

yeterli bir kaynak,konunun sonrasindaki testleri kesinlikle kolay degil.Soru bankasindan daha cok soru ve soru tipi var zaten o testlerde.

20ye yakın test var hocam 350 kadarda soru.Bide şu özel tanımlı fonksiyonun fasikulu var onuda almayı düşünüyorum.Siz kullandiniz mi ?

• hocam otf var bende gurayin ilk kisimlarinda normal fonksiyonlari da anlatmis o daha iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

yeterli bir kaynak,konunun sonrasindaki testleri kesinlikle kolay degil.Soru bankasindan daha cok soru ve soru tipi var zaten o testlerde.

20ye yakın test var hocam 350 kadarda soru.Bide şu özel tanımlı fonksiyonun fasikulu var onuda almayı düşünüyorum.Siz kullandiniz mi ?

benim elimdeki otf ve fonksiyonlar karisik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Bendeki kartezyen carpimi baginti ve fonksiyon hocam bundan sonra sizdekini alıcam.

• WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Hocam benim fonksiyon çok zayıf olduğu icin dedim bunu alayım hosuma da gitti açıkçası bu bitince sizdekini alıcam.Sizdeki biraz daha ust seviye galiba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.