Şimdi Ara

Gür saçlı erkek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
18.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aramızda varmı benim gibi gür saçlı olan ? çok dertli zahmet gerektiren saç yapısı gerçekten.

varsa saçlarını nasıl şekillendiriyor ss atabilirmi ?

19 yaşıma geldim hala adam akıllı bi saç stilim yok,bi gün dağınık bi gün kaldırıyorum saçları sabit olsun istiyorum artık.

• Saç spreyi kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de gür uzayınca şekil almıyor o yüzden hep kısa saçla geziyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

aramızda varmı benim gibi gür saçlı olan ? çok dertli zahmet gerektiren saç yapısı gerçekten.

19 yaşıma geldim hala adam akıllı bi saç stilim yok,bi gün dağınık bi gün kaldırıyorum saçları sabit olsun istiyorum artık.

+1

3 e vuruyorum artık sakalla benim hoşuma gidiyor

Öbür türlü Dustan çık şekil verene kadar canım çıkıyor zaten her sabah duzelt falan canımı sıkıyordu ora kalkmış Bura donmuş

Yazın da çekilmiyor. Yasımız aynı benimde hala soyle adam gibi berbere gidip soyle yap Demisligim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Haziran 2013; 22:08:11 >
  • Saç sakal saldım.Şuanda normal ama uzasın bakalım biraz.Saçlar sık.Şekil ama
  • Benim de gür ve ben de stil bulamıyorum. Gür saç için en iyisi çok uzatmak ama bence.
    Şu adamların gür saçları var ve uzun saç yakışmış mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

aramızda varmı benim gibi gür saçlı olan ? çok dertli zahmet gerektiren saç yapısı gerçekten.

sık sı k ara makas vurdursamda icinde hamsterin yasayabilcegine inaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konudan ben de muzdaribim.En iyisi yüz yapınız uygunsa saçları kısacık kestirip rahat etmek diye düşünüyorum.
  • benimde hem gür hem kıvırcık salıverdim birara berbere gideyim aramakas felan vursun birşeyler yapsın
  • benim de öyle, 3numara yaptırıyorum en iyisi
  • 4 aydır uzatıyorum, şuan halil sezaiye benzetiyor her gören.omuzlardan biraz aşağısına kadar uzatacağım.
  • beyler bende 3 numara yaptırıyorum yakışıyor ama sol tarafta bi ara dökülme oldu sağ taraf çok güzel ama işte olmuyor yüzün eşitliğini bozuyor ne yapıcam o konuda hiç bilmiyorum
  • hem çok gür hem de çok çabuk uzuyor. 2 ayda bir 3 numaraya vurduruyorum yoksa ibrahim tatlısese benziyorum
  • benim de gür ve çabuk uzar, sağa doğru yatırırım, bir de hafif dalgalıdır güzel duruyor ben kendime yakıştırıyorum, ara makas falan attır istersen
  • Saçınız dökülürse görürüm ben gür saçı beğenmemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Saçınız dökülürse görürüm ben gür saçı beğenmemeyi.

benim saçlarım hem gür hem dökülme var ne yapıcaz ?
  • 3 yıl+2 ay dır uzattığım dalgalı ve gür saçlarım var. bir sıkıntı yok, gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 19 Haziran 2013; 23:06:49 >
  • ara makas
  • Uzatamıyorum arkadaş gür ve çok sert

• gur sacliyim ve saclarim sekilsiz. anca kisaltinca.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.