Şimdi Ara

Gür fasikül+fem konu özetli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikili şeklinde ilerlemek istiyorum deneyen oldu mu fasiküller çok kalın durmuyor ve pdflerini inceledim cidden sevdim ne dersiniz sonrada deneme olarak ilerlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fasiküllere bulaşmayın , yetişmez
  • Hocam 9 ve 10 çöp gerekli lys yi halledebilirim temelim var ama ygs... Ve çarpanlara ayırmaya baktım mesela bana çok şey kattı çok mu vakit kaybı olur ua okuldada çözücem tenefüslerde en mantıklı çözüm bu gibi geldi bana gür+fem

• gür yayınları çöp bir kaynak...

• engin1985 E kullanıcısına yanıt
    Neden kötülediniz ki ilk sizden görüyorum böyle bir yorum hocam

• odtuisletme O kullanıcısına yanıt
    basit bir fasikül ve güncel değil...

Hocam 9 10 çöp benim bana çokta kolay gelmedi bir sonuç kartezyen gibi ben almayı düşünüyorum size sorum yetişir mi çok mu vakit alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    en basitten alayım gür bana basit gelmedi diyorsan kartezyen al ama dediğim gibi bunlar basit kaynaklar diye düşünüyorum.Ama ben öğrenme amaçlı kullanacağım diyorsan kartezyen daha iyidir öğretme konusunda....

Hocam tam tersi ya bana göre en basiti kartezyen ve sonuç güray yine o kadar basit değil bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: odtuisletme

Hocam tam tersi ya bana göre en basiti kartezyen ve sonuç güray yine o kadar basit değil bana göre

en basiti kartezyen evet onun için öğrenme açısından en iyisi kartezyen dedim.Fakat dediğim gibi bunlar basit kaynaklar.Zorlayanlaf apotemi ve metin yayınları kalıyor cap da sayılırmı bilmiyorum o da zora yakın sayılır

Integral. Ve trigonometrisini aldim . Gayet ogretici . Ince olduguna bakma coz coz bitmiyor bildigin sayfalari ince 😅

• Gür'de karşına çıkabilecek bütün soru çeşitlerini görebilirsin.orta derece bir fasikül.

• Evet sayfalar vakittn çalıyor biraz bende pdf olarak inceledim çok güzeller hocam teşekkürler Yanıtınız için kolay gelsib

• Evet mesela konu için basit lay kaynaklardan başlıyorum ama gürdeki kadat çok soru tarzı olmuyor ne yazık ki direk zor kaynaklarada yönelemem o yüzden gür güzel bi seçenek gibi sağolun hocam ilginiz için

• Arkadas gereksiz elestirmis gur fasikulleri cok guzeldir konuyu ogretir kartezyen ise tamamen soru tipi ogretmek icin ezberci bi kaynak gibi geliyo bana yani bazi arkadaslar fena degil diyo ama ben kartezyeni begenmiyorum fakat gur yayinlari tam orta derecedir.Fakat harbi yetismeyebilir bence hocalara geldik + fem olarak veya hocalara geldik + karekok olarak ilerle cok daha yararli olur diger derslere vakit kalir en azindan

• Biyolojibenim B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim valla benimde fasiküllerden zerre şüphem yokta zaman sıkıntısı düşündürüyor sadece çok önemli konular için alırım bi denerim ne kadar sürede bitiyor diye lys matematik içinde almalı mıyım sizce bu yıl ki konular güzel oturdu 11. Sınıf konuları trigonometri logaritma falan ama logaritmayı unuttum

• gür coptür celal aydına bak

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Onuda inceleyeceğim ama aklımda gür var gibi dostum sağol yardımcı olduğn için

Trigosu limiti fln cok iyidir c.a nın

• WWalker kullanıcısına yanıt
    Lys için onu değerlendireyim merak ettim pdf den bakarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.