Şimdi Ara

GunzP Clan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadım tam şimdi server sağlammı değilmi?
  • değil xD
  • Sağlam ya oyna gitsin arada gidiyo...
    Cwler fazla aktif değil ama olsun genede 20-30 row fln yapabilirsiniz yani
  • Ya ben şahsen bıraqtım GunzP bana qarıp qelıo bı hafta ijji oynadım buna girdğmde delay fln çok hızlı qeldı herşey garıpEuro oynuyorum daha kalabalık we fazla abartmamışlar bence..80 lv. bi adam 40 lv bı adama pompalı tek wuruşta Red hp bıraqmıo en azından..Ikılı pompalı sacmalığıda yoq Bde GunzP kadar kolay we saçma değıl we daha fazla map..
  • bnde gunzp de 72 oldum bıraktım 72 lik shottie kullanıyorum bide adamlar ezik
    yakından tek alıo xD
    Eu gunza başladım ismim •§tyler•™ clan masterim clanın rank.. kötü ama clan serverde hayat var gunzp ye göre
    MrMosquito ismin ne söylersen beraber takılırız
  • Bende Euro Gunzdayım,ama GunzP de arada gidio ya.
    Euro Gunzda nickim §pa®†an 60 lvlim.newherochu bi ara beni clana alırmısın? Cw de takılırız
  • newherochu bulun benı Nick: ßréaKéR Lv 63 1hafta once fln sro oynuodm qormemıs olablrsn :)
    feqatt qerı dondum :)
  • newherochu

sen 1-2 sene önceki lg gunzdaki stylerin lerden birimiydin?

Stylerin nickli kişiler vardı onların nickinie çok benziyor styler nickinde...?
  • hayır hiç lg gunz oynamadım oyunda şuan styler deil de daha deişmiş olarak freestyle pro style tarzı şeyler vardı bnde onlardan esinlenerek böyle bir nick türettim ama lg gunz açılınca başlıycam ...
  • anladım sağol.
    Stylerin'ler vardıda 2v2 de yenilice küfür edip kaçmışlardı =).Hatta 2v1 selo tek takılıodu bnm pc e 3dkda bir res gerekiyordu :P
  • Bende mi EUGunz baslasam ne yapsam xD sıkıldım Bu KOdan xD su arada biraz program yazma calısmalarım var ama olsun genede bos zamanlarda oynarım...

Neyse, EUGunz'un site vb bilgilerini versene bide oyun açık mı ve pro var mı? (Player sayısı olarka diil Advanced pro yani DBF fln bilen yoksa BF ye pro diyolarsa hiç baslamıyım)
  • Euro Gunz bayaa güzeL ya..Yani Bf Forever mantığıyla çalışmıo birçok pro var örnek olarak

Yes u, No u,AyumiDaichi,Apikindi örnek verebilirim.Ben serverin bayaa eski playerlarındanım ve gayet memnunum.

Oyunun Sitesi;

TıkLa..

Download için ;

TıkLa...

Unutmadan Beta 6 yı indirin client olarak.
    Oyun Gayet Zevkli.Oyunda §pa®†an´a whisper atarak bana ulaşabilirsiniz ^;^

• Çok saol indiririm bu hafta sonu heralde

Ayumi gerçek Ayumi mi Cakma ayumi mi :) yani kısaca söyle sorayım ayumi laglı mı değil mi :D

+ Acc nerden alcaz sitedeki Reg kısmı calısmıyo :)
  • Ayumi gerçek

+ Bakmadım Register Kısmına Snn için bakıyım.

Not: Msnden bana ulas ordan konusalım ben sende ekliyim msn nickim «« μğμя...»» mesaj at ordan konusuruz (:

Edit: Register şimdi çalışıyor sabah denediysen bakımdaydı ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoobStory -- 9 Mayıs 2008; 20:52:57 >
  • euro gunz da exp ler fln kac katı geliyo bir söylerseniz memnun olurum
  • Exp Yüzdesini Bilemiycem ama 1 saatte Rahat 20 olursun.Tabi Shower Room,Mine veya Training Centera girerseniz 1 saate 40+ olabilirsiniz
  • Ben ilk gün 52 oldum walla duel fln yaptım bilmiom bi clana girdim acayip bi adı var SinCity mi ne

nick Chromium isteyen pm atabilir, (Sonunda bosluk olan Chromium ben değil deniz +.+ Oynarsanız Waa cok pro demeyin bana)
  • şimdi eu yamı gunzpyemi dvm etsem gunzpde zaten adama bi pb vurdummu gitti 22 olmadı 16 dmg pimpler war euda 600 on az once girdim
  • Ya Bu Satana Üye Olamadım Kafayı Yicem Bi Yardım Etseniz xD... Yeni BaşLadım Sayılır ijji Kasıordm Zor geldi xD...

Üyelik Alırsam Tmmdır Client Yüklü xD...Şimdiden Teşekkürler..
  • Biri Yardım Eli Uzatsın xD...Ne Sitesi Acılıo ne Bişi:S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.