Şimdi Ara

GunzP Clan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben GunzP oynuorm yanı Satan's GunZ
    3-4gun once basladm ama bı arkadas harıc hç Turk Goremedm GunzP oynuyan arkadaslar warsa bi clan kuralm Nick: MsMosquito lv: şmdlk 37 ;)
    Weya Turk clanı warsa bırı haber wereblrmı :)

• istersen GunzP die bir konu var oraya bak bizim _OxyGen_ adında clanımız var 20-25 kişi olmuş artık gimiyorum xD söyle görürsen çoğu kişi admin seni alırlar clana
  • bn baslamayı düşündüm ama fazla acık olmuyo gibi geldi bana ?

bide Cwler de hayat var mı yoksa 2-3 clan olupta böle takılıyolar mı
  • yaw arklar yalan sölüomus bi baktım onlar bile çıkmıs clandan xD geri aldım bide bi ss
     GunzP Clan

o kadar fazla clan yok topu topu 10-15 clan wardır bu arada en son 150 -160 a kadar çıkmış gördünüzmü
  • bi tane daha xD Europe diye bir clan çıktı 2 kere dağattılar xD herifler pro kendiklerini kasmadan tbf yapıolar
    neyse resmi vereyim 4-0 xD  GunzP Clan
  • afedersinde TBF yapmak cokta asırı önemli bişey dğeil :)
  • o senin için =) bn zorlanarak yapa biliyorum onun için dedim bir ss daha koyayım xD
     GunzP Clan
  • biraz abartılı olcak bu kaçıncı diyceksiniz ama sizinle paylaşmak mutluluk veriyor xD gerçi kim uğruyo buraya neyse bn resmi koyum
     GunzP Clan
  • arkdaşlar plz baqın bi tam Gunzp açılıor maiet entertainment gelior tam charı yaratacakken oyun kapanior neyden kaynaklanıor bulablrmnsz plz yardım
  • Bende Loves 'taym Europe Bzm clanıda yenmıştı :) Ikı tane Shotter war bırı bzde bırı europede :)
    newherochu snce en ıyı player? :) bnde 50 oldum bu arada .. xD
  • Valla o adamlar pek iyi gibi gelmedi bana, TBF önemsiz hareket yalnızca sıradan playerların diğerlerinden üstün gözükmeye çalışma çabası prolar zaten uğraşmaz o hareketle...
  • yeni resimleri koyuyorum MrMosquito senin oyundaki ismin MsMosquito dimi crissangels e clan top listte dedin şimdi ss leri koyayım
     GunzP Clan

GunzP Clan

GunzP Clan

[simage][/simage]
     GunzP Clan

GunzP Clan

GunzP Clan

• keske clanın adı daha güzel bişey olsaymıs ama genede ii gidiyonuz gibi ya millet cok ezik ya siz iisiniz yada yenildiklerinizi koymuyonuz
  • O serverda iyi adam olcağını pek sanmıyorum ayrıca clan isimlerine ve adamların nicklerinede bakılınca belli oluyor bence...
  • asdasd xD Burn supersn yaww xD
    Bde mince sırf aşağıladın yaw xS
  • önceden clanın durumu çok kötüydü herkes çıkmıştı sonra 2. kez yeniden arkları aldım şuan 30 maçta yaklaşık 2-3 kere yenildik bide arklar yenilmiş 2 kere okadar =)
    Resim Clanın Resmi

GunzP Clan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newherochu -- 7 Nisan 2008; 16:31:26 >
  • Abi bence isim hiç birşey belirtmez bak açık diyim private serverin birinde Wyzo diye char kastırdım arkadasa (1 kere oynadım ama olsun)
    ve onla oynadım :P onunda nicki iğrenc ama oynanıyo bu da beni ne daha pro ne daha eziq yapr :)

bide clan iyiyse aslında başlarsam gunzp gelebilirim pcde var su an ama hiç bakmadım :)

SFXi de bi dandiq olmus kırmızı biseyler doluyo ekrana slash atınca :P
  • private serverlardaki skorlar bişi ifade etmez.
    İstersen her odadaki skorlarımı koyayım en fazla 3 kere ölmüşümdür.
    1v1de herkesi alıyorum en yakın skor selo ile vs atarken ortaya çıkıyor okdr...

al sana ss ler
    CW yok bu serverda var ama hiç bi clan cw atmıyor...

http://img149.imageshack.us/img149/4427/gunz008av2.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/8905/gunz016wm6.jpg

2v1
    http://img87.imageshack.us/img87/2086/gunz019tu7.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/7361/gunz027tv6.jpg

• Tam Göremediğiniz ya da ufak görünen resimleri sağ tıklayıp Resmi Göster derseniz daha iyi görünür.
    Bence xGunz zaman kaybı cok az oyuncusu var ve cogu hiçbişey bilmio GunzP daha ii :)
    + Prv Gunz'un cok aşırı ezik olduğunu düşünmüyorum, ya da score'unun hiç öneminin olmadıgını... Bence her gunz serverinin yeri başkadır, seversin sevmezsin tartışılır ama sonuçta onu seven oynuyan ve resim koymak isteyen birisine saygı duymalısın (Sana değil genel olarak konuştum üstüne alınma mami)

dediğim gibi GunzP oynuyoz su ara :P Holograhpy clanı Twin clanı yani Cw'e giren 2 kişinin nicki vs aynı olması gerekiyo onun dısında Ground clanı da Alt clan, Pro olmayanların, ya da yan charlarını clana sokmak isteyenlerin clanı diyebiliriz. (Aslında Ground kurarken aklımda bunlar yoktu ama, elimde patladı desem yeridir.)

hadi bende biraz resim koyuym :) Charımın Adı Blank bi tane daha var yan char onu kasıyom su ara gerçi HoIograph nick :)

İlk Clanım ve Cwm (GunzP için):
     GunzP Clan

Denizi GunzP'e getirdikten Sonraki Cwlerden:
     GunzP Clan

Eglencesine konusurken (Adminin Yazısına Dikkat xD):
     GunzP Clan

Ufak Bi Streak
     GunzP Clan

Azcık Daha devamı var:
     GunzP Clan

Yeni Clanımız Ground:
     GunzP Clan

Ufak bi win daha:(vs ?AnnexBetter)
     GunzP Clan

Rematch ile gelen Streak:
     GunzP Clan

Deniz'le yan charları denerken ufak gelen streakler:
     GunzP Clan

GunzP Clan

Holography Clan'ıyla İlk Cw ^^:
    (Rakip Takımın Elindeki Sgler Tek hitte Full HPyi Red yapıyo ona göre düşünün...)
     GunzP Clan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 12 Nisan 2008; 19:38:33 >

• Ya server iyi güzel de efekt kısmını biraz abartmşlar gibime geldi.Örneğin rakibe kılıcla girdiğin zamn ilginç efektler çıkıor( ne yapmaya calısmıslar anlamadım ama kan oldugunu tahmn ediorm, kan bulutu :P ).Elementden kaynaklandıgını sanmıorm.kapanma şansı war mıdır acaba?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.