Hadi ya adımız palavracıya çıktı ama ben valla çektim girebiliyorum
herkeste calısmıyor zaten ben hiç giremediğim olmadı su ana kadar
estafurullah biz palavracı demedik nereden çıkardın anladım :( bende eskidende olmuyodu öylesine denedim sana palavracıda demedim öyle bi msj varsa söyle değiştiriyim :(
quote:
Orjinalden alıntı: JrChesta
estafurullah biz palavracı demedik nereden çıkardın anladım :( bende eskidende olmuyodu öylesine denedim sana palavracıda demedim öyle bi msj varsa söyle değiştiriyim :(
Yok haci sakasina diyorum zaten rahat ol
Eyw. Şahin abi xP resim çok hoşuma gitti idolümün resmi xPp
BİRİ BANA BU OYUNDA NASİL SKİLL (ÖZEL GÜCLERİN) NASİL KULLANİLİDİGİNİ SÖLESİN
Oyunda özel gücler yok. skıll yok.(Var ama kendin yapıcaksın kombinasyona göre.)
+
14 Aralık 2007 Bu sen msj tarihi hic dikkat etmedinmi?
link için sagol
gunza girmek için üye olmak lasımmış bnde başlıcam bişi bilmiom ark.dan cdye çektim duruyo cd ama üye nerden olunuo bilmiom sordum arkadaşa sen bul dip
sen bulda serveri bilmen gerek xD
eed ijjimi lg mi IGunz mı hangi server oldugunu öğrenirsen kolaylıkla bulabilirsin
Selam Beyler bnde bi sorun var gnz Launcher açıyorum patchleri atıyor iyi guzel :))
Announcement-2006/10/09 Readire s Choice Awards 2006 atwww.mmosite.com felan yazıo altta Start Game yanında Torrenting Files (35.94%, 0.0B/s)... diyor bu hep boyle kalıyor ilerleme felan yok ne yapacam yardım ederseniz sevinirim bir türlü giremedik oyuna yardım lüften
Şu an Torrent Files 60.00% 44.55Kb/s.. Yani 44 kb da indiriyor 2 dk sonra 00.00 oluyor inme duruyor ikide bir bu oluyor aç kapa aç kapa :) ne olacak anlamadım
torrent dosyasında sorun var herkeste calısmıyor. ijji gunz indir ;)
arkadaşlar bu oyunu yükledim ama nereden üye olup nasıl oynucam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ltf saollun
aga lar msn: samiko_uysal@hotmail.com agalar ben bunu beceremem indirmeyi yardım pls oyunu merak ettim
Aynen banada yardım oyunu indirdim ama giremiyorum..
Bende indirdim oyunu olmadı 32.41 de tıkandı kıl oldum harbiden. onyu1 şimdik verdiyini yüklüyorum %10 gece oldu için hızlı iniyor inş bu sorunsuzdur kardeş. Tşkrler paylaşım için ayrıca...!
quote:
Orjinalden alıntı: caner1992
arkadaşlar gunz a girilmiyor bilen war mı bir turlu giremedim yaf sirlendim
Yaa kardeş Allah senden razı olsun 5 saatdir uraşdım yapamadım. Senin burda söylediyini uyguladım oldu başardım! Sorun üyelikdeymiş arkadaşlar gunz a tıklayınca site açılıyor o siteden üyelik almanız gerekiyor. üyeliyi aktivite ettikden sonra siteye giriş yapıyorsunuz. Sonra play liveden yüklüyorsunuz ve giriyorsunuz...!