okuldan kaçtık arkadaşları beklerken lunaparka giderken discovery ye bindigimizde ( discovery ye bizi bindiren arkadaşa küfrederken k.gif] asansöre bindigimizde eve dönerken
quote:Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe quote:Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe okuldan kaçtık arkadaşları beklerken lunaparka giderken discovery ye bindigimizde ( discovery ye bizi bindiren arkadaşa küfrederken asansöre bindigimizde eve dönerken
İfadelerle anlatamam ama okul body salonu ev arası takıldım ama genel olrak bi huzursuzluk var rahat günümüz olmadı be şu dünyada
sabah: öğle: akşama doğru: akşam: büyük bir ihtimal gece: bugün okula gitmedim. gitseydim çok daha farklı geçebilirdi. bundan bile daha sinirli ve sıkıcı.
Sabahın köründe ilk 4 ders sayısal derslerdi : Geo - Matematik - Seçmeli Geo - Seçmeli Matematik [ İğrenç bir ders progrmaı doğrusu ! ] 5 Ders dindi hoca dua okuduktan sonra amin dedim demediğini bırakmadı 6. Ders dil anlatımdı , hocamız yeni geldi küçük bi bayan full makar geçtim hocayı güldürdüm bende güldüm Çıkışta kavga vardı stress attım . Kavgadan dolayı çıkışta birlikte gidemediğim sevgilimin yanına koşarak gittim ve sevgi dolu bir kaç dakika yaşadık. Sonra eve geldim yatağım halen aynı odada berbat bir koku vardı ve uyumaya karar verip yattım
bi kız gördüm varya deyip muhabbete başlarmışım okula gittim 11 de linere girdim sonra 2 saat boşum vardı adexcafeye gidip bir dota attım sonra başka derse girdim ordan çıktım beşiktaş sahiline bi tur attık 1 saat önce eve geldim bi dota attım şimdide burdayım işte klasik bir gündü yani...
Sabah kalkmak zor oluyo 1.-4.ders arası mükemmel (kimya kimya fizik fizik) 5-6.ders iğrenç (edeb) okul çıkışı dersanede soru çözümü eve gelip dh keyfi 1 saat sonra da uyku