Şimdi Ara

Günübirlik ESKİŞEHİR Yapılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah 06.30 trenine binip 9 buçuk gibi Eskişehirde olsam akşam da 8 buçuk trenine binip geri dönsem yol parası 70 tl ediyor.
    30 tl de orda harcasam 100 tl eder ama aklımda bir kaç soru var?
    Bu süre eskişehiri gezmem için yeterli midir? Ulaşım nasıl oluyor? Tramvay çoğu yere gidiyormuş sanırım. Gar çarşıya yakın mı ya da tramvaya. Tramvay için kart olayı nasıl oluyor? günlük kart var mı? 5 basım falan gibi.
    Nereleri gezebilirim? Bu sazova parkı uzak mı? odunpazarı evleri vs. oralar uzak mı merkeze? toplu taşımayla gidilir mi?

• hepimiz mi istanbuldayız?
  • Bu soğukta eskişehire gidilmez. Bu fikri mayıs ayına ertele.
  • hava çok soğuk değil, gel.

gar tramvaya da yakın çarşıya da, eskişehir'de her yer birbirine yakın.
    1 basım 2.55 öğrenciyim de geç, kimse kontrol etmiyor.
  • Bu soğukta otur oturduğun yerde
    Hasta olacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günübirlik yapılır çoğu yeride gezersin ama şu mevsimde açıkcası bana cazip gelmiyor yine de sen bilirsin vakit geçireyim yarın dersen pişmanda olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Eisenmate

hava çok soğuk değil, gel.

gar tramvaya da yakın çarşıya da, eskişehir'de her yer birbirine yakın.
    1 basım 2.55 öğrenciyim de geç, kimse kontrol etmiyor.

Öğrenciyim de geç derken, Akbil basmadan mı geç diyorsun turnikeden? Görevli yok mu? :D
    Bugün bir arkadaşımın snapte gördüm hava güneşliydi valla 😅

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asıl soğukta gidilir, terlemeden gezersin. Benim de planım var ama kısmet.
  • Gidersen Karakediye de uğra. Boza Karakedi'de içilir. Yemek olarak Çibörek. Doktorlar caddesinde Esnaf sarayının karşısına denk düşen küçük bir dükkan vardı orası halen duruyorsa uğra derim.

Sazova parkı çok ilgi çekici değil bence. Odunpazarı evlerine mutlaka git yakınından tramvay geçiyor. Cam müzesi falanda vardı oldukça sosyal bir şehir.

Adalara git. Gez bol bol fotoğraf çekil. Eğer nakit paranda sıkıntı yoksa bir nargile iç fiyatları istanbula göre daha uygundur. Porsuk çayında gezi tekneleri var onlara binebilirsin.

Yemek yeri için papağan var bak orası iyi bi tercih yeri olabilir. İlk dediğim yere de bakabilirsin tabi ki seçim senin.

Eskişehirin soğuk havası gerçekten üşütür insanı. Gideceksen sıkı giyin. Espark var oraya uğrayabilirsin. Kafeler fazla olunca fiyatlarda başka yerlere göre daha ucuz uygun. Esparkın karşı tarafında Köfteci Yusuf açılmıştı. Baya kalabalık olur ama yinede iyidir oda. Bence git bu dediklerimden 2-3 tanesini yap. Bir sonraki gidişinde ise 1-2 gün kal ve hepsini yapmaya çalış. Gece gezmelerini alemlerini seviyorsan bağımlısı olursun Eskişehirin.

Valla bunları yazarken benimde gidesim geldi. Bir ay önce oradaydım özledim gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hava gerçekten soguk ciddiyim baharda gel eskisehir en guzel baharda gezilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkes hava çok soğuk demiş de gündüzleri hava birkaç gündür fena değil. ancak ben de mayıs ayını tavsiye ederim. sazovada bir cacık yok hele bu mevsimde çok sakindir hiç ilginizi çekmez diye düşünüyorum. bu mevsimde gelecekseniz bir iki adalarda turlarsınız belki bağlara göz atarsınız sonra yapacağınız barlar sokağına gitmek olmalı. günübirlik geliyorsanız bu biraz sıkıntılı iş. o yüzden mayıs ayında gelin günübirlik değil 2 günlük gelin ucuz yollu kalacak bir yer bulun gündüz gezin akşam da barlarda güzel bir akşam geçirin.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    yok ya, kart alırken 25-30 kuruş fazla verme, kart alırken ''bi öğrenci bilet hocam'' de.

iyi gezmeler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.