Şimdi Ara

Gunnar Gözlükler. Fayadaları, Zararları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar başında 6-12 saat arasında oturuyorum. Dışarı çıkıp bakmayı aksatıyorum ve gözlerim kuruyor genelde. Gözümden sürekli gözyaşı geliyor. Acaba Gunnar gözlüklerden alsam faydasını görür müyüm ? Bu gözlüklerin herhangi bir zararı var mıdır? Bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum..

Gezinirken şöyle birşey buldum önerir misiniz?

Gunnar Gözlükler. Fayadaları, Zararları?

• Lol elemelerinde oyuncular gunnar sponsorluğunda gamer gözlüklerinden takmıştı. Ben de birkaç videosunu izledim görünüşe ve fiyatına göre gayet yararlı duruyor. Sende de tam bahsedilen konuları engelliyor gözlük. Alan birisi varsa ondan görelim bir de yorumu bence lol elemelerinde sponsor olduğuna göre kesinlikle işe yarıyordur :)

Sonrasında memlun kaldığım için bu ürün kesin satar diye düşünüp firma ile anlaştım.

Şuan Gittigidiyor, N11 ve yakında da Hepsiburada.com da satıyor olacağım.

Eğer almayı düşünen olursa buradan yada Gittigidiyor üzerinden bana ulaşabilirsiniz
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Surum_Market/Saglik-Bakim/

Gittigidoyr üzerinden almak isteyen olursa ½10
    havale ile almak isteyen olursada ½20 indirim yapabilirim.

Şirket üzerine alım yapıldığı taktirde demirbaş yani gider olarakda gösterebilirsiniz.

Satışa sunduğum diğer ürünlerden de isterseniz onlarda da indirim yapmaya çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.