Şimdi Ara

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
13
Favori
11.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)
  • ALI KARDESIMIZE YAPTIGIM MISLI VE SISTEM KUPON ( KARDESIM SISTEME DEDIGIM GIBI HESABINA 10 LIRA ATIP YAPTIM
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

ALI KARDESIMIZE YAPTIGIM MISLI VE SISTEM KUPON ( KARDESIM SISTEME DEDIGIM GIBI HESABINA 10 LIRA ATIP YAPTIM
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

Eyw. kardeşim teşekkürler...

• kayseri 2 fener handikap . bursa handikap chelsea var dedim . abi .
  • oktay_kacmaz kullanıcısına yanıt
    hocam sen beni banka borçlarından kurtarıcan galiba

ama hala denk getiripte bir kuponuna oynayamadım..
  • fener67 F kullanıcısına yanıt
    tutan kuponu var 10 liraya 53 lira 5 katı, 3 maç

kendimde oynasam 1 maçtan yatıyorum hep zaten bu işi her zaman tutturan yoktur zaten imkansız..

o yüzden az az, ve mümkün olduğunca az maça oynamak lazım, 10 lirayı kademe kademe artırmak mesela..

o zaman kaybetsende cebinden 10 lira gitmiş olacak diğerini zaten kazanmışsın çünkü.

onun yaptığı kuponları kendiminkiyle karşılaştırıp fikir alabilirim, faydası olur.
  • Şimdi arkadaslar benim yaptıgım kuponlar yoruma acık.Ben buraya butun program ıcınde yorum yaparım ancak bu yanıltıcı olur...
    Benim normalde oyun stilim sistemdir ancak MİSLİ OLARAKTA 10 -20 orana kadar gercekten cıddı kuponlar tutturabılıyorum....

Ben illa bu maça oynayın buna oynamayın demıyorum , tahminlerimi ve olasılıkları foruma yazıyorum....
    Gecenlerde Atl Bilbao Feyenord düelloasu vardı oynayanlar kazandı evet gol son dakıkada geldı ama kazandı 1,70 oran iddaa gıbı bır oyunda azımsanacak bır oran degıl di bence. VE BANKO YAZMISTIM BU MAÇA
    Hepınız kardesımsınız
    EMIN OLUN AMACIM TAHMINLERIMIN TUTUP KAZANMANIZ YONUNDE KENDIMIN OYNAMADIGI MACLARI ASLA AMA ASLA YAZMIYORUM SIZE NESINE COM HESABIMIN BAKIYE RESMINI CEKIP PAZARTESI GUNU ATICAM :) BOL SANSLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_kacmaz -- 27 Eylül 2013; 19:47:58 >
  • kim ne derse desin bu oyun sans isi. bak ben abiyi takip ettim ettim dun oynadm yattim ama hergun 2 lira oynayacam kendi fikirlerimi de katarak ama.genede tutmuyor kumar sansim yok benim yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURSA 1 FENERBAHCE 2 BARCELONA DÜELLO 1 ARSENAL 2 OYNAYIN KAZANIN
  • bursa yaktı bizi.
  • Bursa'nın patlayacağını biliyodum oynamadım zaten yüklenme olduğu belliydi.

Ben Aue'den yattım

• yarına güzel, banko maç var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener67

BURSA'ya banko dedin ondan yattım içimde nefret oluştu istemeden

okanımda suç yok kardeşim o banko diyebilir sen de bitiyor olay yani tart düşün :D
    Bu arada geçmiş olsun ....
  • fener67 F kullanıcısına yanıt
    boşver hocam ilk maçtanda gidebilirdin

geçen milli maçlar döneminde 10 liraya 300 lira veren kupon yaptım 7-8 maç falandı tam hatırlamıyorum..

hepsi tuttu ama hollanda-andorra maçı 2-0 bitti diye yattı kupon, dedim biz 5 attık hollanda da atar heralde olmadı şimdiki aklım olsa hayatta oynamazdım acele karar verdim.
  • Bugüne analiz yok mu ?
  •  GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)
  • Yarına maç verin ya. PSV kötü etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

Güne ait kupon paylasımı yapma taraftarı degılım cunku aynı gun ıcıne sıkıstırılan kuponlar genelde yatar.Kendı oynadıgım fafta sonu kuponumu ve tek tek mac paylasımı yapıcam. Sımdı yazmaya baslayalım

HAFTANIN BAKOSU BANA GORE :

492 NUMARALI GENCLERBIRLI GENERBAHCE MACIDIR.FENERBAHÇE BU MACTA KESINLIKLE GENÇLERBIRLIGINE ŞANS TANIMAZ ORAN 1.50 DEGERLENDIRIN

113 NUMARALI BURSA AKHISAR MACI BURSANIN SEZONA BASLANGIC MACI OLACAK VE 1.45 ORAN ILE GALIP GELECEKTIR BUDA BANKOLARIM ARASINDA

561 NUMARALI ERCIYES - KAYSERISPOR MACI.KAYSERISPORDA İŞLER COK KOTU GIIYOR VE IYI FUTBOL OYNAYAMIYORLAR.ERCIYES KARDESINI DAHA FAZLA EZMEZ MAC KAYSERISPORUN BUNDAN ADIM GIBI EMINIM!!!!ORAN HARIKA KACIRMAYIN DERIM ORAN 2.40

321 BARCELONA NAPOLI ARASINDAKI DUELLO MACINDA ALMERIA BARCELONA , GENOA NAPOLI MACI ILE KARSI KARSIYA GELECEKLER BARCELONA NAPOLI NE KADAR ATARSA ATSIN NAPOLIDEN FAZLA GOL ATACAKTIR VE DUELLOCULARI UZMEYECEKLTIR ORAN : 1.55

294 NUMARALI ZENIT SPARTAK MOSKOVA MACINDA ISE GULEN TARAFIN ZENIT OLACAGINI DUSUNUYORUM CUNKU SPARTAK MOSKOVADA LUCAS BARRİOS VE MONTERİO OYNAMAYACAK SAKATLIGINDAN DOLAYI.DEFANSTA COK CIDDI EKSIKLERI OLAN MOSCOW EVINE BOS GIDER ORAN 1:75

133 NUMARALI AUSBURGC-GLASBACH MACININDA AZ OLMASINA RAGMEN ORANIN 3.5 GOL ALTI OLACAGINI :1:30 ORANLA DEGERLENDILEBILECEGINI DUSUNUYORUM....

323 NUMARALI SWENSA - ARSENAL MACININDA 1.95 ORANLI ARSENALIN COK SAKAT OYUNCUSU OLMASINA KARSIN MACI KAZANACAGINI TAHMIN EDIYORUM

421 STOKE CITY NORWİCH MACININDA GALIBININ STOKE CITY OLACAGINI VE BU MAÇA 2 TERCIH OLARAKTA 2-3 GOL OYUNU OYNANABILIR ORAN :1,80

BU MACLAR DISINDA SIZE TAVSIYEM HAFTA ICINDE KISITLI KADROSU OLUP HAFTA ICI ŞAMPIYONLAR LIGI MACI OLAN TAKIMLARDAN UZAK DURMANIZDIR

SISTEM KUPONLARA KONULABILECEK IİK YARI MAC SONUCU OYUNLARINDA İSE

273 St Johnstone - Partick Thistle 0/1
    561 K.Erciyes-Kayseripor 2/2
    189 Terek - Cska Moscow 0/1
    497 Şanlıurfa - Denizlispor 0/1
    366 Real Madrid - Atl. Madrid 2/1
    316 Galatasaray - Rize 1/0 ve son olarak
    495 Karsiyaka - Kahramanmarasspor 0/1

SPORTOTO SUPONUMU RESIMDE PAYLASIYORUM

A KOLOUNU 192 LİRA B KOLUNU EKONOMIK 16 LİRA

KIMSEYE OYNAYIN DIYE ASLA DIRETMIYORUMPAYLASIM BU DEGERLENDIRIN

AHHH AHH BURSA SEN NAPTIN COK BUYUK PARALAR KACTI SENIN YZUNDEN.GOLDE ATTIN AMA ISTE SAYILMADI....
    TAHMINLERIMI CUMADAN YAPMISTIM INCELEYIN ARKADASLAR SISTEM BOLUMU OLSUN TEKIL MACLAR OLSUN OFFF OFFF

TAHMINLERI NASIL DEGERLENDIRIYORSUNUZ ?

• oktay_kacmaz kullanıcısına yanıt
    hocam ben senden asıl avrupa maçlarında, şampiyonlar ligi ve uefada patlama yapmanı bekliyorum.. o maçlar lige nazaran daha kolay tahmin ediliyor.
  • Oktay abi tek kafamı katıştıran napoli maçıydı çünkü deplasmanda oynuyordu barça ve kadroda rotasyona gider diye şamp.ligi için onu oynamazdım ama diğer tahminlet çok mantıklı gelmişti fakat futbol bu tahminler de yanılabiliyor.Tahminlere kuponlara devam

Bende bugün şu kuponu oynadım tek maça kaldım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.