Bildirim
Günlük 40 Paragraf Çözmek!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sana hız kazandırır -
40 abartı bence 20 bile yeterli. -
Net arttırmaz süre arttırır dolaylı yoldan fazla soru çözersin -
Çok iyi ama 1 ay sonra bırak çünkü deneme çözmek daha mantıklı. -
türkçe denemesi çöz daha mantıklı -
40 çok fazla hocam. 20 yeterli bence. Benim de matematik kötü 59 binden kaldığınıza göre matematik seviyeniz gayet iyi. Ne tavsiye edersiniz? -
Aynen,şuan konulara tekrar çalıştığım için ayriyetten Paragraf çözüyorum,ileride Türkçe denemesi çözerim direkt, -
Aslında ben ayt matematik de hiç yapmadığım neti (20) yaptım, normal denemelere 30 üstü oluyordu sürekli, -
hocam o zaman nasıl 58k geldi ya benim de öyle alakasız sonuç geldi ama. feniniz mi iyi? -
Fen 30.5 -
İşe yarar ama aralıksız 4-5 ay çözmen lazım. -
istersen günlük 1000 tane çöz kendini süreyle yarıştırmazsan hiçbir faydası olmaz. -
Hocam yazın başlangıcından beri günlük 30-35 arası çözüyorum.Ama süre tutmadan çözersen pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.2 kaynak bitirdim 3.ye başladım , netin pek artmıyor ama kesinlikle çok iyi hızlandırıyor.Baya boş bırakıyordum önceden,şimdi ise ucu ucuna yetiyor süre. -
Hocam 2 kitap bitirip üstüne deneme odaklı gitmen daha mantıklı bence. Kitap olarak Paraf ve limiti öneririm -
Ales sorularını çok öneriyorlar ve çıkmış tyt ygs paragrafları da çözülmeli bence -
Barış Özcan geldi aklıma :) -
Hocam çıkmış ALES sorularının toplandığı bir kaynak var mı işlerde sordum yok dediler -
Hocam internette var ya son 5 son 7 sınavın olduğu kitaplar ama ben ösym nin sitesinden çıkarttırıcam pdf den
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X