Şimdi Ara

Günlük 2 Bardak Viski 6 dal Cugara İçmek Sağlıklıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftada 1-2 gün bira içmenizde iyidir cingene gibi arabada toplanığ 7-8 tane içmez mekanda 1 bardak içerseniz kafi

Cugara parkinson alzheimer gibi hastalıkları önler viskide aynı şekilde
    Viski kalp damar temizliği yapar

Günde 2 paket için birisi 30 40 yılda kanser oluyosa 3 günde 1 paket yani günlük 6 dal içen adama bi mok olmaz
    Kendinizi sınırlamayın her nimetten faydalanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük olarak ufak miktarlarda viski, vodka içmenin sağlıklı olduğunu bende düşünüyorum.
    Son 1-2 senedir haftada 1-2 gün 1-2 bardak viski içiyorum, evde sürekli viskim bulunur. 1-2 ayda bir 70lik viski alıyorum. Son 3-4 aydır bayağı azalttım, ama şuan yine var. Viskiyi zevkine içiyorum, geç yattığım günlerde sigaramın yanında 1-2 parmak koyup (2 shot bardağı kadarcık) iyi gidiyor.
    Sanki ciğerlerim açılmış gibi hissediyorum, ve 2 sene içinde de bayağı kilo verdim. Bunun sebebini viskiye bağlıyorum, hayat tarzımda belirgin bir değişiklik olmadı, yeme içmemde de aynı. Yani akşam saatleri vücuda giren alkol yağ yakımını hızlandırıyor olabilir. Bilimsel yanı var mı yok mu bilmiyorum, ama bana mantıklı da geliyor

10 senedir sigara içiyorum, dönem dönem içtiğim miktar değişiyor. Bazen günde 5-6 bazen 10-12 içiyorum. Eh tabi özel günlerde 1 paket rahat gidiyor. Sigaranın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bırakmakta isterim aslında ama; şuan bir sürü problemim varken bırakmak ve kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum. 10 senedir en fazla 1 hafta bırakabildim, çok azalttığım zamanlarda oldu ama; atın ölümü arpadan olsun be paşam. İçmeyen benden önce ölüyorsa ne yapayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 günde 200 bardak cay içtim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.