Şimdi Ara

Günlerden bugün bomba .. (History)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hikaye denemesi yapmak istedim. Sadece bir bölüm hazırladım. Eğer beğenilirse yorumlara göre devam etmeyi düşünüyorum.

    09/06/2013
    -Komutan Elinde ''Çok Gizli'' dosya ile toplantı odasına girmişti. Başkan belgeyi görür görmez toplantıyı susturdu. Komutan başbakanın kulağına fısıldayınca başkanın gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Başbakan ale acele kalkıp toplantıyı terketti. Komutan ise ''Çok Gizli'' belgeyi Başkana kaptırmıştı bile. Toplantı odasında bulunan bakanlar merak dolu gözlerle başbakan kapı arasında merdivan aşağıya yardırırken görmüşlerdi. Bakanlar dedikoduya başladı bile.

    03/06/2013 - Yer: Hatayda bir köy
    -Dünden beri süren çatışmalar köyde yankılara neden olmuştu. Tsk kuvvetleri Hataya asker göndermesine rağmen güneydeki çatışmalar pekte etkilenmiş gibi değildi.
    Suriyede süren savaş bitmek bilmemesine rağmen Tsk artık bıkmıştı. Hatayın güneyine savunma hattı kurulmuştu bile. 67 M48A3 ,16 M60 Sabre ve 2 adet M60A3 ile mevzi almış namlularını hatay dağlarına çevirmişti.Komutanların gözü kulağı güneydeki çatışmalarda telsiz dinlemekteydi. Fakat araya karışan başka frekanslarda tuhaftı. Uçak sesleri ve top sesleri gibi görünüyordu. Fakat yinede endişeliydiler.

    30/05/2013 - Yer : Şamda bir yer
    -Mülteci bir komutan elinde telsizde birine bağırıyordu. ''Havanları hazırlayın derhal'' diye. Şehirde devam eden çatışmalar sivil insanlara çok zarar verdirmişti. Hala tahliye edilmeyen yada kaçmayan insanlar vardı. Mülteciler Suriye ordusundan birini ele geçirince kellesi alınıyordu. Mülteciler karşısında suriye ordusu olmadığını biliyordu artık .Peki havanlar kimin içindi ?

    09/06/2013 - Yer Hatay güney dağları
    Ankalar keşif uçuşu sırasında gördükleri görüntüler TSK yi harekete geçirdi. Hatayın güneyinde ordu vardı. Suriyenin mi ? Yoksa Mültecilerin ordusu muydu ? TSK bunu birazdan öğrenecekti. Anka 2 Cirit füze ile 16 mülteciyi öldürdüğünü gördükten sonra füzeye hedef olmamak için alçak uçuş ile geri göndü. TSK tankları ısıtmaya başlamıştı bile. Savaş başladı mı ? Yoksa bu savaş Tevratta belirtilen Armageddon savaşımı ? Bunu zaman gösterecekti .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus443 -- 11 Nisan 2014; 22:58:52 >







  • Up
  • Hikaye güzel gibi.. Birşeyler çıkar bundan. Beyefendiler nerede yaşarsa artk ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Bu saatte okuyunca bi şey anlamadım. Başkan, başbakan, komutan... hepsi birbirine girdi.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.