Şimdi Ara

Güney amerika için bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb,ocak ayında güney amerika küba veya brezilya düşünüyoruz arkadaşımla,aktarmalı uçuşlarda aktarma avrupada olursa vize istiyormu veya kanada transfer vizesi istiyormuş diye duyduk giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim vizeyle uğraşmak istemiyoruz direk uçuşta çok pahalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bılgısı olan acaba :)

• Thy veya Pegasusa telefon açıp öğrenebilirsin. Hatta cevabını bana da söylersen sevinirim.
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    klm ve air france aktarmalarda sorun yapmıyor istersen arayıp sorabilirsin. bende güney amerika için araştırma ve yorumlarda okudum. air france genelde en ucuzu oluyor Şuan emirates de sao paulo için 684 euro kampanyası var geçenlerde bakmıştım sizin tarih aralığında varsa kaçırmayın derim. british air, abd ve kanada dışı uçuşlarda transit istiyor lufthansa çelişkili. istanbul ofislerini arayıp bilgi alabilirsin.
    thy de sao paulo için kampanya var 769 euro fakat 24 Aralık 2014-14 Ocak 2015 tarihleri arası geçerli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu006 -- 8 Kasım 2014; 16:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu006

klm ve air france aktarmalarda sorun yapmıyor istersen arayıp sorabilirsin. bende güney amerika için araştırma ve yorumlarda okudum. air france genelde en ucuzu oluyor Şuan emirates de sao paulo için 684 euro kampanyası var geçenlerde bakmıştım sizin tarih aralığında varsa kaçırmayın derim. british air, abd ve kanada dışı uçuşlarda transit istiyor lufthansa çelişkili. istanbul ofislerini arayıp bilgi alabilirsin.
    thy de sao paulo için kampanya var 769 euro fakat 24 Aralık 2014-14 Ocak 2015 tarihleri arası geçerli değil

Tşk ederım ,thy aradım bılgılerı yoktu bı numara verdıler mesai saatlerınde arayın dedı hafta içi arayacagım,ben ocak 22 şubat 6 arası düşünuyorum kanpanyalara bi bakayım.tşkler tekrardan.

• atlanta üzerinden aktarmalarda istiyorlardı galiba emin olamadım. kendinizi garantiye alın şakası yok bu işlerin kalırsınız yoksa.

bildiğim kadarıyla avrupa üzerinden brezilyaya giderken vize yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 9 Kasım 2014; 0:38:27 >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    kampanya şartları sitesinde yazıyor. 22 ocak 6 şubatta 2678 tl dönüş 9 şubat olursa 2362 tl direk uçuş rahat olur. air france 642 euro (1812 tl) 22-7 şubat dönüş ve klm 23-6 şubat 629 euro (1775 tl) giderken aktarması uzun bunların 1 gün yolda geçiyor, dönüşte kısa aktarma var. bu iki firmayı arayıp sorun isterseniz ama transit istemiyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun fransız konsoloslu ile arkadaşım konuşmuş 24 saat ve havaalanı değişmiyorsa sorun yok demişler air france den mil puanlarla paris aktarmalı aldık biletleri bilet bedeli normalde 1814 tl.
    Daha sonra arkadaşımı bankadan aramışlar fransada vize sorunu olabılır konustumuz dıye sorun yok dedık tamam dediler ben yarın yine emın olmak için konuşacağım.

• Tekrardan görüştük bi sorun yok fransa aktarmalı uçabiliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.