Şimdi Ara

Güneşimiz 2010 yılı vs 2012 yılı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anki Güneş fırtınasının son evresini Mayıs 2013'te göreceğiz diye tahmin ediliyor. Bu tarihe kadar Güneş'teki fırtınalar artmaya devam edecek, ancak 21 Aralık ile bir ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainyDream -- 27 Kasım 2012; 2:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

bişeyide hurafeye bağlamayın be

güneşteki patlamaların evresi vardır 7 yıldır..her 7 yılda boyle guneş patlamaları artar normal halinden 2 kat fazla gama ışını yayar..

seneye eski haline döncek

hangi evrende yaşıyon kardeş bizim evrende 11 yıl o

quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

Şu anki Güneş fırtınasının son evresini Mayıs 2013'te göreceğiz diye tahmin ediliyor. Bu tarihe kadar Güneş'teki fırtınalar artmaya devam edecek, ancak 21 Aralık ile bir ilgisi yok.

+1
  • Ya bu kıyamet lafını kim çıkartıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mayalari keke koysak olurmu

• AC'deki gibi olacak. AC oynayanlar bilir
  • mayaların haklı çıkmasını gönülden tüm içtenliğimle istiyorum . kıyamet olmayacaksa bile (ki inanmıyorum ) en azından şu son zamanlarad bahsettikleri elektronik kıyamet kopsun kapitalist dünya son bulsun avcı yaşama geri dönelim tam benim istediğim bir hayat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

mayaların haklı çıkmasını gönülden tüm içtenliğimle istiyorum . kıyamet olmayacaksa bile (ki inanmıyorum ) en azından şu son zamanlarad bahsettikleri elektronik kıyamet kopsun kapitalist dünya son bulsun avcı yaşama geri dönelim tam benim istediğim bir hayat olur

niye sen vanpir misin gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

olacaksa olsun kardeş zaten fazla bile dayandı dünya bu kadar kahpeliğe ...

Helal olsun iyi söylemişsin.
  • 21 Aralikta ölmusler adamlar devam ettirememisler haliyle. Millette kiyamet kopacak diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

mayaların haklı çıkmasını gönülden tüm içtenliğimle istiyorum . kıyamet olmayacaksa bile (ki inanmıyorum ) en azından şu son zamanlarad bahsettikleri elektronik kıyamet kopsun kapitalist dünya son bulsun avcı yaşama geri dönelim tam benim istediğim bir hayat olur

niye sen vanpir misin gardaş

hee vampirim, işte şimdiki kanlar biraz hormonlu oluyor teknolojinin olmadıgı bir dünyada daha saf kanlar ve lezzetli kanlar buluruz diye düşünüyorum

• quote:

aynen kardeş benimde hayalimde bu var ülke sınırları olmasın isteyen istediği yere gitsin, hiç bir şey üretilmesin karnı acıkan avlansın, kapitlist düzenin zengin ettiği pislikler hepsi bir anda malının mülkünün beş para etmediğini görüp şoka girsinler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.