Şimdi Ara

Güneşi Gördüm (2009) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Film ilk haftasında toplam 1.126.761 kişi tarafından izlendi.. 3'u bulur umarım ilk kez bir film gişe yapsın para kazansın diye dua eder oldum
  • Çok güzel başarılı bir film olmuş..Helal olsun Kırmızıgüle..Senaryosundan dolayı da helal olsun...
    Film sonunda pek abartılmış bulanların bile takdir edecekleri bir film Güneşi Gördüm...Çünkü yapılamayanlar anlatılamayanlar anlatılmış.Cesur bir film olmuş..Doğrudur 20 yıl önceden yapılmalıydı böyle film Ama biri de yapmasaydı artık ,kimsenin bunu farkedip işe koyulacağını sanmıyorum.. Müzikler harika.Ben tedirgindim bizde olan çoğu film gibi müziğe abanırlar mı diye ama tam yerinde süper olmuş..
    Duygu sömürüsü var mı ? Hayır kesinlikle yok. Gidin görün...Diğer konuşulan filmler falan hikaye aslında.
  • probably the worst film i've ever seen, 14 March 2009
    1/10
    Author: chekitson from United States

    it was incredibly melodramatic. it had background music that never stopped. it viewed like a 100-minute life-insurance commercial. probably the worst film i've ever seen. the director needs to stop making films. he needs to go back to making terrible music. the fact that he takes himself seriously as a filmmaker/actor is laughable. he took a serious issue and made a joke of it through the worst film-making i've ever seen. it never makes you sad because of how melodramatic it is. it just tries way to hard to be something its not: a serious dramatic film. So far everyone I talked to who watched the film just had the same thing to say about it: it was a terrible feat in film-making and a step back for the industry.
  • 10 üzerinden 1 veren yazarın beğendiği filmleri çok merak ediyorum.bende filmi eleştiriyorum ama bu kadarda kötü bir film değil.
  • http://ahbeguzelabimbe.blogspot.com/2008/12/gnei-grdm-fragman-ve-mzik.html

    fragman müziğinin tamamı var burada. gerçekten çok iyi film müziği yapıyorlar ama. bu müzik de harika.
  • Arkadaşlar isterseniz faşist deyin ne derseniz diyin ama bu bir propagandadır. Orda Vatanı için savaşan mehmetciklerle diğer teröristler aynı kefeye konuyor orada olanları yaşamadan bunları izlemek kolay tabi. Orda sizin silah arkadaşınız ölünce yada sırf erzak verilmedi diye bir köyde civciv dahi sağ bırakmamak yada bebeği saç ocağına atmakla vatanını savunmak aynı şey değil kimse kusura bakmasın.

    Dipnot: Tepkim orada yaşayan halkın aynı kefeye konulması değil, teröristlerin Türk askerleri ile aynı kefeye konulmasıdır yanlış anlaşılmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 29 Mart 2009; 14:56:55 >
  • Cesurca hazırlanmış, Türkiye'nin ve insanlarının çoğuna uç fikirde gelecek bir senaryoydu. Ama biri bunu anlatmalıydı. Bu anlatım da ancak bu zamandan itibaren başlayabilirdi. Zihnimizdeki duvarlara balyoz vuruyor bir nev-i.

    Ben filmi beğendim. En azından beyin jimnastiği oldu. Empati kurmamızı sağladığına inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 29 Mart 2009; 15:50:18 >
  • arkadaslar film çok güzel birçok konuyu anlatıyo türkiyenin acı gerçekleri anlatılıyo mahsun kırmızıgül abimiz çok başarılı bir film yapmış TÜRK sineması gelişio
  • arkadaslar film çok güzel birçok konuyu anlatıyo türkiyenin acı gerçekleri anlatılıyo mahsun kırmızıgül abimiz çok başarılı bir film yapmış TÜRK sineması gelişio
  • quote:

    Orjinalden alıntı: penkala

    maho yönetmen de oldu ya...

    bi maho bu işin içine girmemişti .......
  • 10 NUMARA BIR FILM OLMUS SPONSORSUZ BÖYLE MUKEMMEL BIR FILM YAPAN INSANI AYAKTA ALKISLANIR HELAL OLSUN AVRUPAYI BIR FILM .
    BU ARADA OSCARA BASVURU YAPMISLAR FILM OSCARA GIDIYOR ANLIYACAGINIZ.MAHSUNUN BUNDAN FILMLERINE GÖZU KAPALI GIDERIM.

    ELIN YAHUDUSININ HRISTAYANIN FILMINE GIDECEGINEZE GAVURA PARA YEDIRECEGINEZE KENDI FILMLERIMEZE GIDELIM.TÜRKİYEMIZ KAZANSIN
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turgutyz

    10 NUMARA BIR FILM OLMUS SPONSORSUZ BÖYLE MUKEMMEL BIR FILM YAPAN INSANI AYAKTA ALKISLANIR HELAL OLSUN AVRUPAYI BIR FILM .
    BU ARADA OSCARA BASVURU YAPMISLAR FILM OSCARA GIDIYOR ANLIYACAGINIZ.MAHSUNUN BUNDAN FILMLERINE GÖZU KAPALI GIDERIM.

    ELIN YAHUDUSININ HRISTAYANIN FILMINE GIDECEGINEZE GAVURA PARA YEDIRECEGINEZE KENDI FILMLERIMEZE GIDELIM.TÜRKİYEMIZ KAZANSIN


    Adam gibi film yapmayı ögrendikleri vakit bir filmlerine 10 kere degil 100 kere giderim. Ama yok işte olmayınca olmuyor.


    Gavura para yedirmiyorum uzun ugraslar altında kazandıgım film kültürüme( ki hala eksigim bu konuda) bir yenisini daha ekliyorum. Burada mantık gavura para yedirmek degildir.

    Bu film Oscar alsın bende bu forumda esek gibi anırırım. The Green Mile, Esaretin Bedeli gibi filmler eli bos döndügüne göre bu filmin o kırmızı halının 10 metre ötesinden gecmesi bile imkansız gibi görünüyor.

    Zevkler ve renkler meselesi ama yine de söyliyim. Bu film gerek oyunculuk gerek mekan gerek diyaloglar gerekse konu itibariyle 7 puanı gecemeyecek bir film. Terör, kan davası,travestilerin dramı olsun konu hemen balıklama atlıyoruz.




  • bugün izleme şansım oldu ve çok beğendim... baştan sona çok güzeldi. çok süper bi sonu yoktu ama terörisstin ölüm sahnesi, bebeği ölüm sahnesi, kadının çocuğunun öldüğünü öğrendiği sahneler çok süper hepsi birer film sonu olacak sahnelerdi.. arkamda kadınlar vardı hüngür hüngür ağladılar..

    10/8.5


    babam ve oğlumda ağlayanlar bunda gözpınarları kurur heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 14 Nisan 2009; 0:41:32 >
  • tek biz kaldık gitmeyen
  • Sonu çok güzel olmasa da bütünüyle harika bir film 9.5/10 puanı hakediyor
  • Daha önce filmle ilgili konuya yazdığım yorumu buraya kopyalayım:
    quote:

    Filmi henüz izledim ve bu kadar adi bir yapım, bizi kötüleyen bir film izlediğimi hatırlamıyorum. Beyaz Melek kötüydü ama bu kötüden ziyade komik bir film.
    Neresinden başlasam ki?
    Eşcinsel karakter başlı başına bir karikatür, her şeyiyle zorlama oturtulmuş, dış pazara oynamak adına sokuşturulmuş bir karakter. Oyunculuk neredeyse sıfır.

    Başta teröristin ailesine Türk ordusunun askeri yardım etmeye çalışıyor. ''Göç ederseniz Giresun'a yerleşin, anam babam size yardım eder'' diyor! Yuh dedim resmen, silah arkadaşını öldüren teröristin ailesini baştacı etmek! Yani bir nevi yol göstermek, gidin orada çoğalın mesajı.

    Doğu'daki ilkel yaşamdan zaten iğrenirdim ( erkek çocuk doğana kadar kadını doğum makinesi gibi kullanmak vs.) ama bu filmde içten içe verilen bazı ''ayarlar'' çok iğreti durmuş.

    Türk askeri şehit ediliş haberi ailesine veriliyor, gayet yüzeysel soğuk geçilmiş. Ancak terörist ölümü ağıtlar, duygusal müzik eşliğinde gayet duygusal bir şekilde uzun uzadıya verilmiş.

    Yaşanan her şey sanki devletin suçu gibi ısrarlı bir tutum var filmde. Senaryoda bazen çok amatör cümleler, ağdalı ifadeler vardı ki bunlar da tamamen tribünlere oynamak. Hele eşcinsel olanın vuruluş sahnesinde kahkahalar attım. Bu kadar zorlama bir sahne olamaz diye. Filmin başındaki erkek çocuk doğduktan sonra erkeklerin halay çekmesi ise tamamen karikatürize bir sahne, belki amaçlanan da o ama aşırı amatördü.


    Koca Türkiye Oscar ödülleri için bundan daha iyi bir film bulamıyorsa, çekemiyorsa bu tamamen sektörün ayıbıdır.
    Bu kadar kötü bir filmin oraya gönderilmesi kaba tabirle skandal olmalı ama herhalde entel jüri iki zılgıta, bir kaç göl dağ tepe görüntüsüne tav oluyor.


    Kısacası amiyane tabirle rezalet bir film izledim.




  • Beyaz Melek çok çok daha iyiydi. Filmde bazı olaylar tam bağlanmamış. Doğudan gelen bir insanın öyküsünü anlatırken işin içine bir de travesti katmış. Kısaca özetliyecek olursak filmi; Türkiye'de hayır yok, Norveç'e gidin.
  • Biraz hortlatmis olacam kusura bakmayın.

    Dün ilk defa izledim, genel olarak çok beğendiğim ve gözümü sık sık yaşlandıran bir film oldu.

    Ama bazı mesajların, özellikle norvecli dayının, çok göze batarcasina verildiğini düşündüm. Biraz daha sahnelere entegre edilebilirdi bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son 20 senenin en iyi dram filmi desem yanlış olmaz sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.