Şimdi Ara

gündüz farı görgüsüzlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece farlarini yakmayıp gündüz farıyla gezen,görmemişlere ithaf edilmistir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1905 kere katılıyorum
  • Gunduz fari sadece Clio'da var cunku.

• Geçen bende yeni qq yi böyle gezerken gördüm bir modele indirgememek lazım.
    Aracı uyarmaya caliştim ama nafile aynen devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sco06 -- 12 Temmuz 2015; 16:43:30 >
  • Clionun sucu yok. Kiro, gorgusuz, cahil, bes paralik, artis, tek hucreli insanciklarimizin sucu

Ekleme: Gece vakti sadece gunduz ledi yakip veya sadece zenonlu sisleri yakanlar uzerine alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 12 Temmuz 2015; 20:38:19 >
  • Gündüz farı olmayanlarda parklarla geziyor

• eşşek ne anlar hoş laftan (atasözü)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 gündüz farı.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açık havada kısaları yakmayıp sadece sisleri yakarak gezenler varya,eğer bu forumda da o tipte elemanlar varsa en yakınlarına çok büyük selamlarımı iletiyorum
  • gündüz farı ne işe yarıyor? skodalar da falan da görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Açık havada kısaları yakmayıp sadece sisleri yakarak gezenler varya,eğer bu forumda da o tipte elemanlar varsa en yakınlarına çok büyük selamlarımı iletiyorum

Gunduz yaksalar gene iyi. Adam gece sadece sis acip geziyor. Kimisi cok koyu mavi. Yolu gordugu falan da yok hiyarin. Testten gecirip bu tipleri sinir disi etmek lazim. Dusunsenize trafigin bu tipitiplerden temizlendigini

• Ben gecen bir gencin yanina yaklasip soyledim ve farlarini acti. Usturuplu bir dille uyarmak lazim. Ekip araclarinin sis lambalari acik bi sekilde gezdigi memlekette, vatandasin boyle seyler yapmasi cokta tuhaf gelmiyor artik.
  • Otomatik Açılıyor da olabilir

Örneğin benim arabada (yeni C180 AMG) gündüz farları otomatik yanıyor. Bana da ayni şekilde görgüsüz demiyolardir inşallah

• `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Gündüz farı otomatik açılıyor evet de konu sahibi kısaları yakmayıp sadece gündüz farlarıyla gezenleri anlatmak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Otomatik Açılıyor da olabilir

Örneğin benim arabada (yeni C180 AMG) gündüz farları otomatik yanıyor. Bana da ayni şekilde görgüsüz demiyolardir inşallah

park ve kısa farlar kapalı şekilde gezen hayvanlardan bahsediyoruz,gece sis farı açıp gezen hayvanlar başka bir konuda incelenecek

• Ben de onu diyorum normal farlar kapalı oluyor bende de sadece Üstte şerit şeklinde ledler acık oluyor. Akşamları zaten otomatik normal farlar da Açılıyor ledlerle birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

gündüz farı ne işe yarıyor? skodalar da falan da görüyorum

Gündüz bile göz almaya yarıyor.

O led furyasını başlatıp seri üretim olarak araçların üzerinde yanan her ışıkta kullanmayı ilk aklına getiren ve bunu ciddiye alıp hayata geçiren üreticilere binlerce defa lanet ediyorum.

• gündüz farı bence mecburi olmalı,Avrupa Birliği'ne üye 14 ülkede yasal zorunluluğu var bizdede olmalı. görgüsüzlük mü başka birşeymi tartışılır.
  • gündüz farlarımı açıyorum hiç olmazsa dikkatsiz bir malak şöföre kendimi farkettirebilirsem ne mutlu.. bazen arkada araç olduğu lambalardan belli oluyor o nedenle yakıyorum ... parlak sis holojen far takanlarla bilinçli insanları aynı kefeye koymayın lütfen ..
  • Araç çalışınca iç far açmadan kokpit aydınlanması çalışan araçlar var.208 de öyleydi.bir keresinde istanbuldan bileciğe giderken akşam farları açmayı unutmuşum,iç aydınlanmada çalışıyor gündüz farı Kısmen aydınlattığı için farkına varmamışım farların kapalı olmasını.sokaktan çıktığım zaman bir araç birkaçkez selektör yakmıştı ama anlamadım.kurtköy sapağına kadar anlamadım farların kapalı olduğunu ve gündüz ledleriyle gittim.
    Bazen böyle durumlarda olabilir

• Park + sis ile gece gezip arka tampona yapisanlara da selam olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.