Şimdi Ara

Gündelik Kullanım Amaçlı Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, bir akrabam gündelik kullanım amaçlı ve arada lol-csgo oynamak için bir bilgisayar almak istiyor. Notebook da masaüstü de olur çok pahalı olmasın dedi. Notebooklara baktım fiyatı uygun olup da idare edicek bir laptop göremedim fiyatları bayağı uçurmuşlar. Masaüstü için de apu bir sistem alalım diye düşündüm 2.5-3k bandında sistem tavsiyelerinizi bekliyorum

• Itopya ve teknobiyotik e bakin hazir sistemler icin. 2200g -b450 anakart -16gb en az 3000mhz ram ile siz de baska sitelerden dizebilirsiniz. 2200g nin dahili ekran karti oyun da oynatir. 2400g daha performansli olur butce yeterse o da tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de oralara bakıyordum teşekkür ederim :)

• O hazir sistemleri temel olarak alabilirsiniz ama cogunda anakart-ram ve depolamada tavizler verilmis. Siz kendiniz alirken ramleri 2x8gb 3200mhz cl16, anakarti b450 chipsetli, depolamayi da 480-500gb SSD olacak sekilde secerseniz optimum performansi elde edersiniz. Eger yuklu excel dosyalari, render, compressing-decompressing gibi islemler ile ugrasacaksaniz 2400g daha iyi bir tercih olur. Hyper threading ile ciddi yuksek performans verir, butcenize de uyuyor. Ama sadece film -dizi - web gezintisi ve cs go icin 2200G yeterli gelir diye dusunuyorum.

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Sürekli oyun oynanmayacak zaten performansa çok dikkat eden birisi değil 60fps olsun yeter onun için. Bu yüzden 16gb ram gereksiz diye düşünüyorum ilerde gerekli görürse kendisi alır render vs. de kullanmıyor sadece film-dizi-internet ve oyun. Yorumun için teşekkür ederim.
  • 2200g al ve çift kanal 8gb kit al. oyunda da yeter diğer işlemlerde de. anakarti a320 m seç ucuz olsun. sonra güzel bir 500 gb ssd olsun.ama ileride yükseltmek istersen sorun çıkar. sadece bahsettiğin şeyler için kullanilcaksa bu sistem uçurur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.