Şimdi Ara

günde kesin 4-5 defa bağlantım kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • minton adsl usb modem kullanıyorum ve günde 4-5 kere bağlantım kopuyor modemden dolayı mı yoksa başka bir sorun mu var ayrıca bugünden itibaren limitsiz tarifeye geçtim ve sürekli download yapacağım için (bağlantının kopması modemden kaynaklanıyorsa ) başka bir modem almayı düşünüyorum usb mi alayım ethernet mi

• yeni modem alacaksanız kesinlikle ethernet alın. Hem daha az sorun çıkarır , hem bilgisayara yük olmaz, hem de veri akışı daha hızlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

yeni modem alacaksanız kesinlikle ethernet alın. Hem daha az sorun çıkarır , hem bilgisayara yük olmaz, hem de veri akışı daha hızlı olur

teşekkürler pier peki bu modem işimi görürmü

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125330071&CS_Category=_SBA_654_1662_594_1547&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MODEM654

• Fazlasıyla görür. Oldukça iyi ve kolay kuruluma sahip bir modemdir. Ayrıca türkçe. Gayet iyi bir seçim olur. Sorun yaşamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Fazlasıyla görür. Oldukça iyi ve kolay kuruluma sahip bir modemdir. Ayrıca türkçe. Gayet iyi bir seçim olur. Sorun yaşamazsınız

tekrar teşekkürler pier yarın bu modemi alıyorum inşallah
  • :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.