Şimdi Ara

GÜNDE KAÇ PARAGRAF SORUSU YETERLİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçeden Eksen ve Bilfen'in sınavlarından genelde 20-25 arası çıkartıyorum.
    Sabit netim yok diyebilirim.
    Amacım 30-40 net arası.
    Günlük 50 soru hedefi koymuştum fakat zevkime göre çözüp,çözmüyordum. Artık ertelemek istemiyorum.
    ->Sizce hedefime göre günlük kaç paragraf sorusu ideal?

• bende diyorum 60 çözücem bazen 20 çözüyorum bazen çözemiyorum 40-50 arası ideal ama insanı baymaması gerek 100 soru çözenleri anlamıyorum hacı insanın midesi bulanır artık hep aynı soru tipi zaten sonuç olarak 40-50 idealdir bence bayıyosa 20de yeterli sürekli çöz ama
  • önemli olan çok fazla paragraf sorusu çözmek değil, devamlı çözmek. 30 yeterli bence.
  • 30 35 istiyorsan 100 çöz kardeşim. Geçen sene gördüm paragraf sorularını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay çözüp bıraktım. Şuan hiç paragraf sorusu çözmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-688ABD9D3 -- 16 Aralık 2015; 1:11:32 >
  • Duzenli paragraf cozen bir kisinin maksimum gunde 50 cozmesi gerektigini dusunuyorum. 50 den sonrasina verdigin zamani dinlenmeye harcayabilir veya eksik oldugun baska dersler icin kullanabilirsin. Burada onemli olan duzenli cozerek devamliligi saglamaktir. Yoksa istersen bir gunde butun ayin paragraf sorularinin 10 katini coz, verimsiz olacagini dusunuyorum.

Kaynak olarak karakok, palme, pegem, yayin denizi ve cikmis osym sorularini oneririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorla günde 40 soru çözüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    birkaç tane mat sorusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parleroy P kullanıcısına yanıt
    Bende gördüm,mezunum... Geçen senenin Ygs Türkçe'si aklıma geldikçe başım ağrıyor. Ciddi anlamda süreklilik sağlamam gerek. Günde 50 ideal gözüküyor sanırım
  • 40 çok beyler hergün 22 tane fix çözüyorum gerisi abartı
  • Bence gunluk 20 ideal ama hergun duzenli cozmek sartiyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 23-27 yapıyordum. Kültürde yorumluyorum mu ne öyle bir kitap var. Onu çözdüm 31-32 oldu. Dilbilgisi açığımı kapatıp 40 gündür günde 30 sayfa kitap okumaya başladım. Az önce basit bir denemede full çektim. Normal bir denemede sanırım 35 üstü gelir.
    Kitap okumayı tavsiye ederim %100 işe yarıyor. Müziği bırak kesinlikle derslerini etkiliyor. Ders çalışmaya başlamadan önce mehter falan dinle

• 25 yeterli bence. Az gelebilir ama önemli olan bu işin sürekliliği. Günlük 50 hedefi koyarda yapmazsan zaten hedefin anlamı kalmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.