Şimdi Ara

Günde Kaç m3 doğalgaz harcıyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev geçindiren arkadaşlar, veya bu konuda bilgili ilgili olan arkadaşlara geliyor sorum, eviniz kaç m2, kaç petek var, kaç saat yakıyorsunuz, gece kapatıp sabah açıyormusunuz, her hangi bir taktik kullanıyormusunuz,, ve günlük kaç m3 harcama yapıyorsunuz?

Bilgi paylasımını geniş yaparsak eğer, faydalı bir konu olacağına inanıyorum...

• bilmiyorum ancak buderusun yoğuşmalı cihazını geçen sene taktırdık oda termostatı 24 derecede sürekli evin içi hiçbizaman soğumuyor böylece en az yakıt sarfiyatı böyle olduğunu düşünüyorum çünkü komdi dur kalk tarzı çalışınca fazla yakıyormuş öyle duydum ve mantıklı uzunyolda araçların az yakması gibi düşünebilirsiniz yani sürekli düşük ayarda yakmak en mantıklısı bence
  • ama elektrik sarfiyatıda var totalde?
  • ev 130m2 kadar çatı katı, izmir... 8m petek var. 10:00 - 24:00 arası 23 derece de tutuyoruz sıcaklığı. gece ise 18. 13m3 ortalama. kombi vailant. petekler demirdöküm.
  • sanırım benimde9-10 m3 civarı yakıyor.
  • Beyler ev 120m2 civarında büyük odada ki petekler kapalı 25m2 vardır kapısıda kapalı zaten.

Küçük oda, oturma odası, yatak odası, hol, ve mutfak 5 petek açık..

Akşam eve gelince 6 gibi eşim açıyor sabah işe giderken 7de de kapatıyoruz..

Günde eğer o sayaçtaki m3 ise 5 m3 civarında gidiyor ama üşüyoruz normal olarak.

Dün 30tl lik aldım 45m3 verdi buda 9 gün gider demek aylık 100tl harcıyoruz ortalama ama dediğim gibi üşüyoruz.

Ev Batıkent/Ankara'da ..
  • Ev 80m2 civarında 6 adet petek var. Yıllık ortalama ile günde 4.91m3 gaz harcıyoruz. Kışın kombi genelde sürekli açık durumda.
    İlave :Ev Ankara Keçiören de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makul -- 15 Ekim 2010; 15:23:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 m^2 gibi bir alana sahip ev, 2+1.
    daha yakmaya bile başlamadık, yer eskişehir.
    ara kat ve küçük odalar olmasının avantajı

1 kasım'da başlarız yakmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.