Şimdi Ara

Günde Kaç Kalori Alırsam Alayım Kilom Aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanın anlamadım. Ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Acaba bağırsaklarımda emilim mi az bilmiyorum. Genel bir halsizlik bitkinlik de yok. Spor yapıyorum haftada 2-3 defa. Bayağı efor harcıyorum ama normalden fazla su ve gıda tüketerek kaybettiğim kaloriyi almaya çalışıyorum. Var mı tavsiyesi düşüncesi olan

• Günlük şeker tüketimin ne? Ne kadar alkol tüketiyorsun? Kalorinin yüzde kaçı protein yüzde kaçı yağ yüzde kaçı karbonhidrat? Ne kadar yürüyorsun? Her hangi bir hormonal sıkıntın var mı?(Çoğunu ölçtürmeden farketmen olanaksız.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy kilo kaç ve günde kaç kalori tüketiyorsun makrolarının dağılımı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Günlük şeker tüketimin ne? Ne kadar alkol tüketiyorsun? Kalorinin yüzde kaçı protein yüzde kaçı yağ yüzde kaçı karbonhidrat? Ne kadar yürüyorsun? Her hangi bir hormonal sıkıntın var mı?(Çoğunu ölçtürmeden farketmen olanaksız.)
    Şeker karbonhidrat az yemeye çalışsamda daha fazla kilom düşer korkusuyla mecbur yiyorum.Alkol kullanmıyorum. Genelde yağ ve protein desteği olarak kuruyemiş yiyorum. kaç km yürüyorum ölçmedim ama genelde rutin işlerimi yapıp ek gıdalar alsamda olmuyor kilo alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Boy kilo kaç ve günde kaç kalori tüketiyorsun makrolarının dağılımı ne?
    170-61 boy kilo. günde kaç kalori tüketiyorum hesaplamadım. problem az kaloride tüketsem çok kaloride tüketsem 61-62 bandındayım. sabah mutlaka yumurta yerim peynir yerim ekmek yerim şekerli çay içerim. Öğlen çorba makarna plav tarzı sulu genelde etli yemek, aksam her türlü yemek daha sonra çikolata kuruyemiş meşrubat ayran hurma meyve vs ne bulursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Şeker karbonhidrat az yemeye çalışsamda daha fazla kilom düşer korkusuyla mecbur yiyorum.Alkol kullanmıyorum. Genelde yağ ve protein desteği olarak kuruyemiş yiyorum. kaç km yürüyorum ölçmedim ama genelde rutin işlerimi yapıp ek gıdalar alsamda olmuyor kilo alamıyorum.

Alıntıları Göster
    Şekeri mecbur yemek ne demek? Karbonhidrat şeker demek değildir, kalori için gereken karbonhidratı kompleks karbonhidrat kaynaklarından almalısın pirinç, yulaf, patates gibi. Şeker sadece boş kaloridir, vücuduna kilo anlamında bir yarar sağlamaz, insülin direnci olanlarda yağlanmayı hızlandırır sadece. Ayrıca yağ ve protein için kuruyemiş yiyorum demişsin, yağ ve protein için kuruyemişi ana kaynak alamazsın, kuruyemişi sadece ara öğün için kullanmalısın. Ayrıca hormonlarınıda ölçtürmelisin hormonal sıkıntıların olabilir.

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Öyle olmaz işte dostum. Nerden biliyorsun çok kalori aldığını ölçmeden? Telefonuna fatsecret indir kalorilerini takip et. Ağıırlık çalışıyorsan ona göre yani 120gr. civarı protein alıp kalorinide 3000 yapman gerek. Bak o zaman nasıl kilo alıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boksta kaç ayda sonuç alırım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Şekeri mecbur yemek ne demek? Karbonhidrat şeker demek değildir, kalori için gereken karbonhidratı kompleks karbonhidrat kaynaklarından almalısın pirinç, yulaf, patates gibi. Şeker sadece boş kaloridir, vücuduna kilo anlamında bir yarar sağlamaz, insülin direnci olanlarda yağlanmayı hızlandırır sadece. Ayrıca yağ ve protein için kuruyemiş yiyorum demişsin, yağ ve protein için kuruyemişi ana kaynak alamazsın, kuruyemişi sadece ara öğün için kullanmalısın. Ayrıca hormonlarınıda ölçtürmelisin hormonal sıkıntıların olabilir.

Alıntıları Göster
    dediğiniz gibi pirinç bulgur patates fazlasıyla tüketiyorum. Kuruyemiş hurma vs yeme sebebim yemek öncesi yada sonrası birşeyler yiyeceğim mesela abur cubur yerine bunları yiyorum hem sağlıklı hem besleyici diye. Gerçekten güzel bir araştırma yapacağını bilsem doktora gideceğim ama genelde pek ilgilenmiyorlr

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Öyle olmaz işte dostum. Nerden biliyorsun çok kalori aldığını ölçmeden? Telefonuna fatsecret indir kalorilerini takip et. Ağıırlık çalışıyorsan ona göre yani 120gr. civarı protein alıp kalorinide 3000 yapman gerek. Bak o zaman nasıl kilo alıyorsun.
    Ağırlık çalışıp protein alınca omuz göğüs kol şişiyor bacaklar zaten ince çok biçimsiz oluyor. ben yüzüyorum yaz kış haftada en az 2 gün 4 er saat. fatsecret ölçümleri ne kadar doğru acaba.
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Sen ne kadar doğru yazarsan o kadar doğru verir. Ayrıca bacak çalışırsan bacaklarında gelişir.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Troitlerde sıkıntı olabilir ama zaten ideal bir kilodasın neden kilo almak istiyorsun ki? Ben 173 boy 73 kiloyum göbek var. Yaza göbekli girmek mantıklı değil. Vücut geliştirme falansa o boyda iyi durmaz atom karınca gibi olursun. Dalgaya alırlar. Fazla kasma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 24 Nisan 2018; 16:30:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yargıdağıtanadam

Troitlerde sıkıntı olabilir ama zaten ideal bir kilodasın neden kilo almak istiyorsun ki? Ben 173 boy 73 kiloyum göbek var. Yaza göbekli girmek mantıklı değil. Vücut geliştirme falansa o boyda iyi durmaz atom karınca gibi olursun. Dalgaya alırlar. Fazla kasma bence.
    10 sene önce bekarken genelde aksamları sosisli makarna yapardım o ara ilk defa 66 kiloya ulaşmıştım çok iyidi. zaten 6-7 kilo alsam yeter fazla istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.