Şimdi Ara

Günde Ders SAyısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sırasıyla : apotemi prob- palme paragraf-fem V Karekök V 3-4-5 sonra işte kaf + FKB den bir ders sonra tekrar KAF + geo Sizce çok mu çorba oluyor ? Öbür türlü de yani atıyorum günde 3-4 saat sadece biyoloji veya fizik çalışmaya çalışsam sıkılıyorum 3-4 saat aynı ders olduğu için böyle de birz çorba oluyor anlamadım.

• Bu arada kulak tıpaçları gerçekten sesi sıfıra indiriyor mu ?
  • Bende senin gibiyim hocam. Her gün paragraf ve problem çözerim. Sonra mat1 ve mat2 daha sonrasında f-k yada f-b çalışırım. Bazı günlerde fkb hiç bakmam geometri bakarım. 2 ders olduğunda daha verimli olabilir düşüncesi hakim ama ben zaten konuları genel anlamda biliyorum sadece soru çözdüğüm içinde sıkılırım. O yüzden konuları bilen bir mezun için 3+ derse bakmak sıkıntı olmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeShawN1905

Bende senin gibiyim hocam. Her gün paragraf ve problem çözerim. Sonra mat1 ve mat2 daha sonrasında f-k yada f-b çalışırım. Bazı günlerde fkb hiç bakmam geometri bakarım. 2 ders olduğunda daha verimli olabilir düşüncesi hakim ama ben zaten konuları genel anlamda biliyorum sadece soru çözdüğüm içinde sıkılırım. O yüzden konuları bilen bir mezun için 3+ derse bakmak sıkıntı olmaz bence.

Eyvallah hocam ben de aynı şekil çalışıyorum aslında sabah erken kalkıp direk sabahtan mat sb , paragraf , problem çözüp bir 30 dk falan dinlensem belki şey yaparım kafam sakinler.

Mezunum ben de bu arada konuları da biliyorum ama soru eksiğim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.