Şimdi Ara

Günde 6 Ekmek Yiyen Güzel İnsan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• az önce sözlükte ismail abi hakkında yazılanlara bakarken bu amcanın videosuna denk geldim. normalde bu tarz konular açmazdım ama gece gece çok etkiledi beni, paylaşmak istedim.
    amcanın gözlerinin içi gülmesine rağmen röportaj sırasında rol yaptığını zannettim. ta ki röportaj bitince gülerek söylediği "iyi oldu" cümlesini duyana kadar. yok arkadaş böyle içten bir insan. kendimden utandım şerefsizim.

• çok iyiymiş he sırıttım
  • yazik lan acidim simdi, adam 38 yasinda, hic bir geliri yok, sunlara duzgun bir is vermek lazim, esini de bulur umarim, nasil zor hayatlar var, hala gulmesini biliyor
  • izlemedim bile
  • İzlemiştim çok uzun zaman önce.
    Şirin bir amca,evlenmişmidir acaba

• oha lan çicek abbasta ki adam sanırım bu, izlerken fark ettim slkdj

36:55te abbasın para verdiği adam çook benziyor

http://youtu.be/N3BjQ53-Xbw?t=36m55s

hatta videoda ön izlemede gözüküyormuş, şener şenin yanında oturan adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Aralık 2011; 4:58:43 >

• Bi garip oldum neden bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Bi garip oldum neden bilmiyorum

+
  • Allah yardımcısı olsun. Alay edeceğinize bir gün onun yerinde kendinizinde olabileceğini düşünün. Anlarsınız zaten.
  • insanın beklentileri çok yüksek olmayınca mutlu olmasının önünde bir engel olmuyor. amcamız ne güzel, sana bana sorsak bir sürü eksik bulacağımız hayatında sıranın evliliğe geldiğini düşünüyor. her şeyi geçmiş, bitirmiş, halletmiş ve evlenmeyi düşünüyor. ben bu adama bakıp üzülmem, acımam. kendime acırım. elindeki ile mutlu olamayan kendime bakarım, elle tutulur bir şeyleri olmamasına rağmen mutlu olan amcama bakarım. helal olsun valla, şans olsa dünyaya böyle gelirdik.
  • quote:

konuyu dün açtım ve bu amcayı çoktan unutmuştum. anasayfada görünce girip tekrar izledim. yine bi garip oldum aynı şekilde. röportaj yapan adamı da linç edesim geldi. "tam bir ev hanımısınız" ne demek yahu. adam da garibim o dediğine bile gülerek karşılık veriyor. amcanın mahçup yüz ifadesi çok etkiledi beni. komşuların yardımıyla geçinmenin getirdiği mahcubiyet ifadesi, hayatı boyunca onu takip edecek. bi de yalnız yaşıyormuş, kim bilir o tek odalı evde aklından neler geçiriyordur. ne hayaller kuruyordur. buradan amca üzerinden edebiyat yapmanın samimiyetsiz olduğunun farkındayım ama, sıradan bi evsiz olsaydı umursamazdım onu. gerekli mercilere dua edelim onun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Adam

quote:

konuyu dün açtım ve bu amcayı çoktan unutmuştum. anasayfada görünce girip tekrar izledim. yine bi garip oldum aynı şekilde. röportaj yapan adamı da linç edesim geldi. "tam bir ev hanımısınız" ne demek yahu. adam da garibim o dediğine bile gülerek karşılık veriyor. amcanın mahçup yüz ifadesi çok etkiledi beni. komşuların yardımıyla geçinmenin getirdiği mahcubiyet ifadesi, hayatı boyunca onu takip edecek. bi de yalnız yaşıyormuş, kim bilir o tek odalı evde aklından neler geçiriyordur. ne hayaller kuruyordur. buradan amca üzerinden edebiyat yapmanın samimiyetsiz olduğunun farkındayım ama, sıradan bi evsiz olsaydı umursamazdım onu. gerekli mercilere dua edelim onun için.

Ciddi manada içten bi şekilde dua ettim. İnş birileri elinden tutar hayat onada güler..

• konudışında gerekli bi konu.
  • çiçek abbas videosuna bakın, aynı adam sanırım çok benziyor arkadaş. araştırdım nette ama bir halt bulamadım, kafayada taktım bakıp bakıp duruyorum o mu diye :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Aralık 2011; 5:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

çiçek abbas videosuna bakın, aynı adam sanırım çok benziyor arkadaş. araştırdım nette ama bir halt bulamadım, kafayada taktım bakıp bakıp duruyorum o mu diye :(

e o adam bizim bakkal amcaya da benziyo. standart bi tipi var işte, bıyıklı göbekli. onun ötesinde bi benzerlik göremedim.
  • kaş, burun, saç, bıyık aynısı gibi. gerçi şimdiye kadar yaşlanmış olması gerekiyordu ama çok benzettim ben
    gülüşü, çenesi bile aynı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Aralık 2011; 5:18:55 >
  • Yazık adama.Dünyada en çok yardımı hak eden insandır kendisi çünkü aklından hiç bir kötülük geçmez.Keşke yardım edebilecek durumum olsa.Bir de bunlarla eğlenen asıl zihin özürlüler var.

edit:videoyu bi daha izledim asıl kendi halime acıdım ulan ne boş dünyada yaşıyoruz
    Sitedeki bir yorumla birlikte abiyi imzama koydum belki birileri izlerde kendine gelir.Gecenin bu saatinde utanmasam ağlayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 5 Aralık 2011; 5:44:01 >
  • :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.