Şimdi Ara

Günde 5 litre su içiyorum zararı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 5 litre, bazen daha fazla su içiyorum ve içmediğim zaman çok susuyorum. Bir zararı var mıdır? DH Konu Dışı ailesine danışmak istedim. Var mı hiç su içmeyenler ya da benim gibi sürekli içenler? Bir şeylerin yanında çay - kahve değil su içiyorum

Aslında bu suları içeceğime satsam iyi kar ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 31 Mayıs 2018; 16:58:28 >

• Sudan zarar gelmez hocam icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazları günde 3 litre civarı içiyorum bazen 4 oluyor. bana bir zararı olmadı bu kadar içmenin. çok terliyor musun sen de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yazları günde 3 litre civarı içiyorum bazen 4 oluyor. bana bir zararı olmadı bu kadar içmenin. çok terliyor musun sen de?
    Yok hocam terlemiyorum. Artık alışkanlık oldu, spor da yapıyorum su içmek çok normalleşti. Küçük şişede içmek yetmiyor bile artık
  • Valla hocam terlemiyorsan vücut mineral kaybı yaşamaz Kalorisi sıfır olsa da idrar rengi beyaz ise miktar yeterlidir. 125 kg biri 5 LT içmeli. 100 kg 4 Lt gibi terimler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direkt3d -- 31 Mayıs 2018; 17:50:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iç hocam devam

• Şeker hastalığınız olabilir. Kan şekerinizi hiç ölçtürdünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 31 Mayıs 2018; 18:4:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Günde 6-8 Lt Su içiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok zararı yok fakat bu denli su içmek istemenin sebebi bir hastalık olabilir. Diyabet gibi.
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Bu kadar su tüketiminin altınsa yatan sebebi araştırmakda fayda var diabet durum u söz konusu olabilir eğer kalp ve böbrek yetmezliğin yoksa yada tek böbrek li olma durumun yok ise su zehirlenmesine varacak bir deger gibi durmuyor tabi örnegin 50 kilo ve kansız bir bireysen aşırı su tüketimi sodyum oranının çok düşüp su zehirlenmesi denen olaya varmasına sebep olabilir terlemeden sürekli okadar su tüketmek normal bir durum olabilir ama bir dahiliye doktoruna görünün isterseniz bir kan tahlili yapdırın gelmez idrara çıkma sıklığınınız ve idrarın renginin takibini yapıyormusun okadar su tüketimine göre oldukça açık renkli ve rahat bir idrar olması gerekir gaitadada aynı şekilde su emilimine gerek çok olmadıgı için gaita da daha ıslak bir durum söz konusu olması gerekir koyu renkli idrar durumu olmamasına dikkat edin fonksiyonel bir bozukluk olabilir

• İzmir'de yaşıyorum normalde ama üniversitesi için Ankara'da yurtta kalıyorum. Ankara'nın havası çok kuru ve kirli geliyor sürekli ağzımın kuruduğunu hissediyorum. Ben de günde 4 litre civarı su içiyorum sanırım. Şeker belirtisi falan deniyor bununla ilgisi var mı gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.