Bildirim
günde 300 adet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
capitol trcell hergün 200.000 küsür lira parayı mı bağlıyormuş. Ne sallama ama -
hesabıma göre mağaza günde 16 saat açık kalsa
her 3.2 dakikada 1 iphone satması lazım ki
yok artık daha neler -
ya yok artık ya.düz 500 deseymiş bari.bence sallamış.bir kere bir gün içinde 300 iphone stoklarına sokmaları mümkün değil.
iphone geldi ya türkiyeye artık herkes sallar bişeler -
10.000 adet satıldığını duydum bi yerden. 26sından bugüne 9 gün. demek ki günde yaklaşık 1000 adet. iyiymiş :) -
apple primium reseller da çalışıyorum. yok öyle abartılı satışlar. bin makinenin 900 u hala elimizde. zaten kar oranı %2-3.. hı beyaz modeller hemen gitti =) -
nokia 5800 rakibi olcakkk -
quote:
Orjinalden alıntı: dexterx
apple primium reseller da çalışıyorum. yok öyle abartılı satışlar. bin makinenin 900 u hala elimizde. zaten kar oranı %2-3.. hı beyaz modeller hemen gitti =)
beyaz model cok aradım heryerde stok problemi var -
Valla sim kart değiştirmek için arefe günü capitole gittim 15 dk bekleme sürecinde rahat 50-60 cihaz sattılar. -
eheheh:) bu cem yılmazın hokkabaz filmindeki sahneye benzemiş,
abi böyle 5 iş yapsak 200 den 1000 kağıt :D -
EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA EKSİK. ÇÜNKÜ APR (apple primium reseller) DE SATILAN CİHAZLAR VODANIN KAMPANYASIYLA SADECE YANİ SİMKİLİTLİ. AMA ASIL PATLAMA TURKCELL SATIŞLARINDA. MAALESEF VODA ÇUVALLADI FENA HALDE. KÖTÜ KAMPANYA, PAHALI SATIŞ VE SİMKİLİTSİZ SATMAMA. ARTI SITERNET PAKETİ (150 mb GİBİ BİR KOMEDİYLE) KİMSE BANA 'AMA TOPLAMDA TUKCELL DAHA PAHALI' GİBİ HESAP YAPMASIN. ÖNCE VODADA SATILAN 3GB SINIRSIZ İNTERNETİDE Bİ ZAHMET EKLEYİN ÜZERİNE VE TURKCELLDE VERİLEN HAFTASONU BELEŞ OLAYINI DA.
KISACASI EVET TURKCELL İN SATIŞLARI PATLIYO .. AMA MAALESEF VODA DA BU YOK. Maalesef diyorum çünkü Turkcell e acaip gıcığım zaten ben AVEA kullanıyorum yani ikisiyle de organik bağım yok. bana sorarsanız ikisi de pahalı !!
quote:
apple primium reseller da çalışıyorum. yok öyle abartılı satışlar. bin makinenin 900 u hala elimizde. zaten kar oranı %2-3.. hı beyaz modeller hemen gitti =)
-
quote:
Orjinalden alıntı: yakazza
EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA EKSİK. ÇÜNKÜ APR (apple primium reseller) DE SATILAN CİHAZLAR VODANIN KAMPANYASIYLA SADECE YANİ SİMKİLİTLİ. AMA ASIL PATLAMA TURKCELL SATIŞLARINDA. MAALESEF VODA ÇUVALLADI FENA HALDE. KÖTÜ KAMPANYA, PAHALI SATIŞ VE SİMKİLİTSİZ SATMAMA. ARTI SITERNET PAKETİ (150 mb GİBİ BİR KOMEDİYLE) KİMSE BANA 'AMA TOPLAMDA TUKCELL DAHA PAHALI' GİBİ HESAP YAPMASIN. ÖNCE VODADA SATILAN 3GB SINIRSIZ İNTERNETİDE Bİ ZAHMET EKLEYİN ÜZERİNE VE TURKCELLDE VERİLEN HAFTASONU BELEŞ OLAYINI DA.
KISACASI EVET TURKCELL İN SATIŞLARI PATLIYO .. AMA MAALESEF VODA DA BU YOK. Maalesef diyorum çünkü Turkcell e acaip gıcığım zaten ben AVEA kullanıyorum yani ikisiyle de organik bağım yok. bana sorarsanız ikisi de pahalı !!
quote:
Artı Apple Store Turkcell'in getirdiği iPhoneları satıyor
-
bence günde 300 tane iphone satmak biraz uçuk geliyor
her gelen kişiyle 5 dk işlemlerle uğraşılırsa en az bide bu 5dk olur...
300x5= 1500 dk yapar..
1500 dk = 25 saat yapar bu türkcell çalışanları günde kaç saat çalışıyorlar hatta 1 günü geçiyor...:D
ama 300 tane olmazda 150-200 civarında satılıyor olabilir...
iyi günler... -
valla kohne bı turkcell magzasında 10 adet geldı ve geldıgı gun bıttı dedı arkadas...bellıkı iphone ıyı satıyor...ama benden soylemesı cok cabuk ıkıncı ele duscek bu telefon...telefonu bılmeyen o kadar kısı alıyorkı..itunesı kullanmadan telefona mp3 veya fotograf vıdeo atamıyorsunuz..bu program cok kısının canını yakacak ve cok kısı elınden cıkartcak bu telefonu...benım gıbı pusuda bekleyenler faydalancak tabi bu durmdan:))) -
ne sallama ama -
hangi apple pr. reseller da calısıyorsun ankara panoradaki apple pr. reseller satıs fiyatlarını biliyorum kesinlikle satıslarınızın oranı %2-3 degil.
quote:
-
ben alırsamda garaj satış günlerinden alırım :P ordan alıcam.., premium reseller beni bozar -
vodafonda galiba kontratsız satışa başlayacakmış... -
benim matematik dehası arkadaşlarım;
mağazada 1 tane görevli mi çalışıyo sanıyosunuz.
20 den fazla görevli, 5-6 tane satış için masada eleman vardı. ayakta dolananlar içeri aktivasyon işlemleri halletmek için gidenler hariç.
ordan oturup 3x5 5x bilmem kaç demek, sallama demek biraz boş konuşma oluyor.
ben gidip gözümle gördüm. millet çıldırmış gibi iphone alıyor. ben sim kart ücretini verebilmek için 4 kişiden ricada bulundum.
size ordaki görevlinin söylediğini söylüyorum. sallamış sallamamış beni bağlamaz ama orda dünya kadar elemanın olduğunu capitol turkcell in de ne kadar buyuk bi yer olduğunu göz önünde bulundurun ondan sonra yorum yapın. sadece söylenen bişeye muhalefet olsun diye msj atmak boş insanların işi. -
Ufak atsınlar civcivler boğulucak :)) yalanın bukadarı.
Doğruysa iphone nokia 6600 gibi herkesin elinde olacak demektir. Neyse yapılıcak birşey yok yakında daha saçma bir alet çıkar ve millet onun peşine düşer zaten apple kullanan Mac kullanan ve hayranı olan insanlar başka alete gerek duymadan işlemleriniiphone ile yaparlar :) benim gibi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X