arkadaş bir sorununu yazmış işe bak yangına körükle gitmişsiniz yazık İnsanlık bitmiş bittiği yer tam burası
Aynı sorun 1 haftadır bende var bakim dedim nete acaba ne çıkar 2 saat 1 dakika fazlası yok 1 haftadır sadece 2 saat uyuyabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sahinvatansever
arkadaş bir sorununu yazmış işe bak yangına körükle gitmişsiniz yazık İnsanlık bitmiş bittiği yer tam burası
Aynı sorun 1 haftadır bende var bakim dedim nete acaba ne çıkar 2 saat 1 dakika fazlası yok 1 haftadır sadece 2 saat uyuyabiliyorum
tam 2 saat mi yoksa arada böyle 1 saat 58 ya da 59 dakika oluyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: injection
quote:
Orijinalden alıntı: sahinvatansever
tam 2 saat mi yoksa arada böyle 1 saat 58 ya da 59 dakika oluyor mu ?
Çok saçma bi espri ama bastım kahkahayı.
hacı bende yapmak istiyorum ama nasıl yaparım ciddiyim akşamları ders çalışmam lazım ama uyuyorum.
zihniniz nasıl dinlenecek?ulan 2 saat uyunurlurmu en az 6 saat uyumak lazım yoksa ileride çok sıkıntı çekersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
Orijinalden alıntı: ereneraslan7
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
Ben 3 dakika 7 saniye uyuyorum panpa
hadi len 2 saate inanırım da bunda yatsan nasıl tam zamanında kalkçan hadi 7 snyi geçtim bi dalsan kesin 10 dk gider
aynştayn alert
'aynstayn alert' ALERT
'aynstayn alert' ALERT' ALERT
Dersteyim kendimi.zor tutuyorum kahkaha atmamak icin
Doğru yoldasın genç, uyku zaman kaybıdır, dinlenmiş olduğun ve uykuya en az zamanı harcadığın optimum noktayı bulup geliştirmelisin, hedef budur:
Monophasic ≈8.0 h 8 hours major sleep episode. Biphasic ≈6.3 h 6 hours major sleep episode and one 20 minute power nap. Biphasic (90-minute nap) 6 h 4.5 hours major sleep episode and one 90 minute nap. Everyman (with 2 naps) 5.2 h 4.5 hours major sleep episode and two 20-minute power naps. Everyman (with 3 naps) 4 h 3 hours major sleep episode and three 20-minute power naps. Everyman (with 4 - 5 naps) ≈3 h 1.5 hours major sleep episode and four to five twenty-minute power naps. Dymaxion 2 h Four 30-minute naps (every 6 hours). Uberman (from German 'Übermensch') 2 h Six twenty-minute naps (every 4 hours).
6 ile 8 saat uyuyorum. (11 çok nadir oluyor.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme