Şimdi Ara

Günde 2 Saat Uyuyorum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meleee

Merhaba arkadaşlar günde sadece 2 saat uyuyabiliyorum sağlık açısındaki zararı varmıdır ?

Saçlık açısından zararı, 3 gün 2 saat uyursan 4.gün pamuğu tıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: ereneraslan7

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Ben 3 dakika 7 saniye uyuyorum panpa

hadi len 2 saate inanırım da bunda yatsan nasıl tam zamanında kalkçan hadi 7 snyi geçtim bi dalsan kesin 10 dk gider

aynştayn alert

'aynstayn alert' ALERT

'aynstayn alert' ALERT' ALERT

hangi kefal yapicak dye cok merak ediyordum... tebrikler 1000. Uyemissiniz :)

hangi kefal yapicak dye cok merak ediyordum... tebrikler 1000. Uyemissiniz :) 'ALERT'

"hangi kefal yapicak dye cok merak ediyordum... tebrikler 1000. Uyemissiniz :) 'ALERT'" ALERT

• arkadaş bir sorununu yazmış işe bak yangına körükle gitmişsiniz yazık İnsanlık bitmiş bittiği yer tam burası

Aynı sorun 1 haftadır bende var bakim dedim nete acaba ne çıkar 2 saat 1 dakika fazlası yok 1 haftadır sadece 2 saat uyuyabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

arkadaş bir sorununu yazmış işe bak yangına körükle gitmişsiniz yazık İnsanlık bitmiş bittiği yer tam burası

Aynı sorun 1 haftadır bende var bakim dedim nete acaba ne çıkar 2 saat 1 dakika fazlası yok 1 haftadır sadece 2 saat uyuyabiliyorum

tam 2 saat mi yoksa arada böyle 1 saat 58 ya da 59 dakika oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

arkadaş bir sorununu yazmış işe bak yangına körükle gitmişsiniz yazık İnsanlık bitmiş bittiği yer tam burası

tam 2 saat mi yoksa arada böyle 1 saat 58 ya da 59 dakika oluyor mu ?

Çok saçma bi espri ama bastım kahkahayı.

• hacı bende yapmak istiyorum ama nasıl yaparım ciddiyim akşamları ders çalışmam lazım ama uyuyorum.
  • zihniniz nasıl dinlenecek?ulan 2 saat uyunurlurmu en az 6 saat uyumak lazım yoksa ileride çok sıkıntı çekersiniz.

•  Günde 2 Saat Uyuyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Ben 3 dakika 7 saniye uyuyorum panpa

hadi len 2 saate inanırım da bunda yatsan nasıl tam zamanında kalkçan hadi 7 snyi geçtim bi dalsan kesin 10 dk gider

aynştayn alert

'aynstayn alert' ALERT

'aynstayn alert' ALERT' ALERT

Dersteyim kendimi.zor tutuyorum kahkaha atmamak icin

• Doğru yoldasın genç, uyku zaman kaybıdır, dinlenmiş olduğun ve uykuya en az zamanı harcadığın optimum noktayı bulup geliştirmelisin, hedef budur:

Monophasic ≈8.0 h 8 hours major sleep episode.
    Biphasic ≈6.3 h 6 hours major sleep episode and one 20 minute power nap.
    Biphasic (90-minute nap) 6 h 4.5 hours major sleep episode and one 90 minute nap.
    Everyman (with 2 naps) 5.2 h 4.5 hours major sleep episode and two 20-minute power naps.
    Everyman (with 3 naps) 4 h 3 hours major sleep episode and three 20-minute power naps.
    Everyman (with 4 - 5 naps) ≈3 h 1.5 hours major sleep episode and four to five twenty-minute power naps.
    Dymaxion 2 h Four 30-minute naps (every 6 hours).
    Uberman (from German 'Übermensch') 2 h Six twenty-minute naps (every 4 hours).

• 6 ile 8 saat uyuyorum. (11 çok nadir oluyor.)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.