Şimdi Ara

günde 2 matematik denemesi çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.'si tamam eyvallah bitiyor ama 2.'sinde acayip zorluk çekiyorum hem istemiyorum çözmek hemde hep bir boşvermişlik havası var çözerken. günde 1 tane yeterli mi yoksa diğerini biraz zaman geçtikten sonra mı çözeyim? (bugün 1:30 saat sonra yapmama rağmen ortamı kuramadım) Ayrıca deneme endemik 15li.

• ben de sabah 345 çözdüm akşam derece çözeyim dedim nolursa olsun bir şeyler öğreniriz gelişiriz ayağı

10.soruda çok sıkıldım kalktım discovery science izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snamiboi -- 30 Mayıs 2017; 15:48:28 >
  • Sabah çözüyorum, öglen 3 4 saat başka ders bakıyorum bide aksam 8-10 arası falan çözüyorum.Ard arda yoruyor
  • Sabah 10da, akşam 16.00 da çözülüyor. Araya zaman koyunca pek sıkıntı olmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15li serttir bazen sorular akıyo ama bazen delirtebiliyor o yüzden 2 tane zor olabilir onun yerine 1 mat 2 geo yap
  • 1 tane çöz hocam, kafan alıyorsa 2.yi yap. Almıyorsa aç youtube'dan kaliteli bi deneme izle. Ben Behzat ın PS 'leri izledim uzun yolculuk sırasında. Deneme çözmekten daha faydalı geldi. Şimdi 1 deneme kendim 2-3 tane de hocalardan izliyorum rastgele. Daha verimli oluyor. Çıkmış sorular olur, meb denemeleri olur, özel denemeler olur bol zaten youtube' da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kfan almıyorsa çözme. zaten o kafayla çözdügünün bi hayrı dokunmaz ki sana. Çok çözmek değil özümsemek önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Endemikte geo var mi bilmiyorum da. Ben bugunden itibaren sabah normal bi tane aksam da sadece mattan bir iki tane cozmeye basliycam. Iki tane mat geo birlesik kafa sisirir gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.