Şimdi Ara

Günde 14 Saat Çalışarak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar temeli olan biri yani konulara az çok hakim hangi konunun ana olaylarını bilen ve YGS kısmı %80 bitmiş bir kişi şu andan itibaren günde 13-14 saat çalışarak MF'de kaç k'ya girebilir ? Yani tahmini diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• her gün 14 saat çalış ilk 10 k ya girersin ama ara vermeden

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn34

her gün 14 saat çalış ilk 10 k ya girersin ama ara vermeden

Anladım, teşekkürler.

• 3.5 ay boyunca 14 saat çalışabilen adam her sıralamayı yapar zaten de , uygulaması bayağı zor .

7 saat uyusan kalan 17 saatin 14 ünde ders çalışıp diğer 3 saatte de yemek,molalar,wc,duş vs gibi ihtiyaçlarını görmen lazım. bunları yapmak da bayağı irade gerektirir .

• Bence 14 saat değil 7 saat ile bile istediğini alırsın 8-9 saatten sonrası verimsiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: how you doin

3.5 ay boyunca 14 saat çalışabilen adam her sıralamayı yapar zaten de , uygulaması bayağı zor .

7 saat uyusan kalan 17 saatin 14 ünde ders çalışıp diğer 3 saatte de yemek,molalar,wc,duş vs gibi ihtiyaçlarını görmen lazım. bunları yapmak da bayağı irade gerektirir .

Teşekkür ederim yorum için. Bakalım yarından itibaren deniyecem 13-14 yaparsam editlerim gece 11 gibi.

@AdıTYTolsun
    Hocam verimsizden kastınız nedir yani okuduğunu anlamama , hatırlamama vs. mı?

• Su ana kadar calisma aliskanligi edinmemis birinin birak gunde 14 saat, 5-6 saati bile oflayip puflayip tamamlayabilecegini dusunuyorum. Cunku gunde 14 saatini verecek kadar bu sinavin kiymetinin farkinda olan biri zaten eylulden beri 6-7 saatlik ortalama bir calisma icinde olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 4 saat uyumak
    6 yıl önce açıldı
    günde 13-14 saat çalışanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karataym

Su ana kadar calisma aliskanligi edinmemis birinin birak gunde 14 saat, 5-6 saati bile oflayip puflayip tamamlayabilecegini dusunuyorum. Cunku gunde 14 saatini verecek kadar bu sinavin kiymetinin farkinda olan biri zaten eylulden beri 6-7 saatlik ortalama bir calisma icinde olurdu.

Eğer bu lafın banaysa zaten yılın başından beri günde en az 5-6 saat çalışıyorum ha değilse dediğine katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 10 Mart 2018; 18:22:38 >
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Çabuk unutma ihtimali yüksek olur soru çözümü yapılabilir de 14saat video konu olmaz konuyu nereden çıkarttınız dersen 14saat çalışmayı göze aldıysan eksiğin çoktur demek

• AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    Hedef İTÜ inşaatsa 22000 ile almış galiba en son bence girersiniz 6-7 saat çalışarak eksiğiniz çoksa bile

• quote:

Orijinalden alıntı: AdıTYTolsun

Çabuk unutma ihtimali yüksek olur soru çözümü yapılabilir de 14saat video konu olmaz konuyu nereden çıkarttınız dersen 14saat çalışmayı göze aldıysan eksiğin çoktur demek

LYS Mat kısmı evet diğerleri pek değil. Peki mesela YGS 1.si adam diyor ki günde baya çalıştım falan diyor. E bu adam nasıl yaptı bu işi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdıTYTolsun

Hedef İTÜ inşaatsa 22000 ile almış galiba en son bence girersiniz 6-7 saat çalışarak eksiğiniz çoksa bile

Yok hocam hacettepe bilg müh ya da YTÜ.

• Ben tam 10.749.olunabilir diye düşünüyorum.

Adamın baya çalıştımdan kastı 6-7 saattir maks 8-9 14 olması imkansız

benim hedef 5k ben 3-4 saat çalışıyorum 2-3 aydın düzenli çalışıyorum önceden düzensiz arada bakıyordum temelim var diye 3-4 saat çalışıyorum ama olmasada 1 sene mezuna kalırdım yine de 5 saatten fazla çalışamazdım tamamen benimle alakalı kafa alıyor ama ben dayanamıyorum sıkıntı basıyor

• 13-14 saat işçiler bile çalışmıyor yav n'aptın? Çok çalışmak demek günün yarısı çalışmak değil her gün verimli çalışmaktır. Bir hafta o kadar süre çalış, fark edeceksin basit sorular dikkatsizlikten falan kaçmaya başlayacak. 5-6 saat daha uygun bence. Bazı gunler 8'i zorlarsin da insansın sen de 14 falan abartı

• Anladım arkadaşlar teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.

• Bende 14 saat çalısıyorum . Aynı durumdayız hemen hemen temelim var . Umuyorum ki en en kötü ilk 40k girebiliriz . Ama tabii önemli olan 14 saat masanın basında oturmak değil onu sindirerek verimli sekilde çalısabilmek . Sahsen bana bazen 14 saat bile yetmiyor . Ama asla uykumdan fedakarlık yapmıyorum sizde sakın yapmayın bence . Uyku çok çok önemli .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14Çalısan 10k hatta daha iyide yapar tabi suan netleri belli bir seviyedeyse ve ortaokuldan iyi bir temeli varsa 5kda yapabilir önemli olan son aylardaki çaısmalar çünkü ama sorun surda her gün 14saat çalısmak çok zor ve çalısma alıskanlığı olmayan yapamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 saat mi?

İşkolikleri araştırın lütfen. Performansları aslında o kadar iyi olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.