Şimdi Ara

Günde 1000 soru çözmek iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekstra faydası nedir? Özellikle türkçe dersinden günde 1 soru bankası bitirmek nekadar sağlıklı?

• Ne ayaksın?
  • 1000 nedir aga yetmez 1000
  • 1000 tane çok az birşey katmaz sana en az 3-4k çözersen faydasını görürsün . Ben 1k ile başladım şuan 7k yı zorluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershanede ders aralarında cozdugum toplam soru sayısı 700-800 oluyor sen tüm gün mü 1000 cozecen ? Çok azz, en az 4000 çözmen gerekir..

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

dershanede ders aralarında cozdugum toplam soru sayısı 700-800 oluyor sen tüm gün mü 1000 cozecen ? Çok azz, en az 4000 çözmen gerekir..

+ 1 alt limit 4k olmalı günlük 7-8k ideal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dershanede ders aralarında cozdugum toplam soru sayısı 700-800 oluyor sen tüm gün mü 1000 cozecen ? Çok azz, en az 4000 çözmen gerekir..

Ders aralarında 700-800 soru mu?

Bizde dershanede 5 ders var, 5 dakika tenefüs aralarında çözsem en fazla 50 soru olur.

700-800 ?
  • Bi bitmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Delibaş

quote:

Ders aralarında 700-800 soru mu?

Bizde dershanede 5 ders var, 5 dakika tenefüs aralarında çözsem en fazla 50 soru olur.

700-800 ?

hocam inanmayın şu ergene ya allahın ergeni her yerde ergen ergen şeyler yazıyor

• Sorular ciddiye alınmıyor artık bu forumda.

Yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

1000 tane çok az birşey katmaz sana en az 3-4k çözersen faydasını görürsün . Ben 1k ile başladım şuan 7k yı zorluyorum

işte budur dhde çogu kisi salliyo bu sekilde :-D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorular ciddiye alınmıyor artık bu forumda.

Yazık...

• quote:

Yazık...

Sorduğun soru ciddiye alınmıcak kadar saçma bi soru olduğu için olabilir mi?
  • quote:

Yazık...

İnsan gibi bir şey sorarsan ciddiye alınır dostum.
  • Arkadaş merak etmiş sormuş ne bu pervasızlıklar ? Öncelikle 1000 soru çözülemeyeceği kanaatindeyim ha çözsen bile muhtemelen çoğunluk sözel derslerden olur.Lakin ne kadar anlayarak çözüyorum desen de ister istemez bi süre sonra beyin yoruluyor.Verimli olmaz bence.
  • Bu sordugun soru ne kadar mantıklı? Mesela sen 1 haftada 7000 soru çöz gel, hala hayattaysan bunun iyi olup olmadıgını bize açıklarsın

• Ben çözdüm veya çözüyorum demedim.

Sadece sordum.

Yanlış yoldasınız beyler...
  • Bütün konulara hakimsen. Soruyu görünce kalem oynatmadan çözen bir tipsen o 1000 sorunun sana bir faydası olur. Çözen yaşamaz demeyin arkadaşlar billiyorum ben gün de 1000 soru çözen. ama sınava 1 ay kala 1000 soru çözdü o kişi. Eğer saydıklarımdan yoksa sende ve 1000 soru çözmek (!) gibi bir girişime girersen ertesi gün üstünden tır geçmiş gibi olursun. Sen vazgeç bu sevdadan
  • İyi madem öyle, deneyeceğim salı günü. Türkçe ve tarih olmak üzere toplam 1000 soru çözme girişiminde bulunacağım. Üstümden tır geçmiş gibi hissetmez isem olumsuz yorum yapan herkesin apaçık aptal olduğuna kanaat getireceğim.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.