Bildirim
günde 10 15 defa tuvalete gitme sorunu :/
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende ama başka bişeyden -
kesin şeker hastalığın var ya da idrar yollarında iltihaplanma. sabah ilk işin aç karnına git bir sağlık ocağına şekerini ölçtür. sonra da tok kahvaltı yaptırdıktan bir saat sonra gidip bu sefer tokluk şekerini öçltür. eğer şekerin çıkmazsa kesin iltihap vardır. normalde bu kadar tuvalete gitmemen lazım. -
ne zamandir boylesin? psikolojik de olabilir eger stresli bi donem geciriyorsan -
işeme şekline göre idrar yolunda , idrar kalması nedeniyle sürekli öyle hissedebilirsiniz . Tavsiyem alaturka wc ye çıkın . -
3 4 gundur lys sınavından olabılırmı -
karın kaslarında düzensiz kasılma vb oluyorsa strese bağlı olarak lys den kaynaklanabilir . -
inş lys dendir hastalık falan cıkmaz -
arkadaşlar az önce yine gittim 15 dk sonra yine tuvalete gitme ihtiyacı geldi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 6 Nisan 2011; 1:46:36 > -
saçma sapan hazır gıdalar aldıysan , bağırsaklarını bozmuş olabilirsin . -
-
buyuk tuvalet degil kucuk tuvalet :/ -
Benımde aklıma gelınce cısım varmıs gıbı hıssedıyorum saatte 2 3kez gdıyorum aklıma gelmezse ama sorun yok -
benimdd aklıma gelmezse gitmiyorum ama gittikten15 dk sonra yine geliyor -
sistit ilaci alabilirsin cok fena oldugunda,ama dedigim gibi stres kaynakli buyuk ihtimalle -
OHA değip çıkıyorum bu konudan -
quote:
Orijinalden alıntı: Dream3rn
Benımde aklıma gelınce cısım varmıs gıbı hıssedıyorum saatte 2 3kez gdıyorum aklıma gelmezse ama sorun yok
aynen. -
işe bak yaa :/
napcam ben :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: s.h.a.
işe bak yaa :/
napcam ben :/
Dostum elizabetin dozunu azalt
-
Halsizlik uyku hali ve sürekli susama var ise git acil şekeri şekerini ölçtür..
Benzer içerikler
- 10 km bisiklet sürmek kaç kalori yakar
- cl nedir
- balık buzlukta ne kadar saklanır
- turbobit hızlı indirme
- sevgili nasıl yapılır
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X