Şimdi Ara

Günde 1 öğün yiyordum bugün hiç yemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah 1 de 60 gr bi bisküvü yedim bide nescafe içtim ama hala açlık yok kilo verecem diye 1 öğüne düşürmüştüm çokta rahat dayanıyordum bugün ve bundan sonra da böyle devam eder galiba bu zararlımıdır sağlığıma açıksam sağlıksızdır tabi ama acıkmıyorum

• miden küçülüyor o yüzden acıkmıyorsun böyle devam edersen 2 lokma yiyip doyar hale gelirsin ve geri dönüşü zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 kaloriden altı zararlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

miden küçülüyor o yüzden acıkmıyorsun böyle devam edersen 2 lokma yiyip doyar hale gelirsin ve geri dönüşü zor olur

Of bendede oluyor mesela bir iki kasik pilav yedikten sonra doyma hissi geliyor

•  Günde 1 öğün yiyordum bugün hiç yemedim
  • quote:

miden küçülüyor o yüzden acıkmıyorsun böyle devam edersen 2 lokma yiyip doyar hale gelirsin ve geri dönüşü zor olur

zararı yoktur yani hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiphonQpyhonTR

quote:

Of bendede oluyor mesela bir iki kasik pilav yedikten sonra doyma hissi geliyor

kendini sürekli zorlayıp yemek zorundasın midenin tekrar genişlemesi lazım yoksa iştah sorunu çekersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zararlı dostum. Düzene gir.

Gerçi hiçbir şey yemedim bugün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Zararlı dostum. Düzene gir.

Hocam önüme jumbo pizza koysan bitircek durumdaydım 1 hafta öncesine kadar şimdi niye böyle oldu bilemem :D ama böyle devam etsin yoksa iyice şişicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chille

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Zararlı dostum. Düzene gir.

Hocam önüme jumbo pizza koysan bitircek durumdaydım 1 hafta öncesine kadar şimdi niye böyle oldu bilemem :D ama böyle devam etsin yoksa iyice şişicem

Sağlık sorunun olabilir ya da psikolojinden kaynaklı. Ama böyle devam edersen büyük sorunlar yaşarsın

• Günde 1 öğün ne ?

Ben kilo almak için günde 7 - 8 öğün yiyorum.

Dostum sana diyim bende eskiden senin gibiydim ve zayıf statüsünde olduğumu anladım sonradan degistim. Kilo almamak icin yiyordum verdiğim kilolar kastanda gidiyordu araştır biraz düzgün spor ve düzgün beslenme yaparak kilo ver. Yaptığın çok ama çok yanlış.

• Hizli verilen kilo her turlu geri aliniyor 32 33 bmi dan 24 bmi a 3 ayda indim. 3 sene icinde tekrar 26.5 oldum. Halen kilolu hissediyorum.

• guzelmis

• Vitamin mineral takviyesi falan al yoksa karacigerde kalici sorunlar yasarsin.

Bazi besinleri vucut depolamaz buna dikkat et yani

• 2 öğün islamda da tavsiye edilir ve sağlıklıdır. Bir öğün çok az. Hele sadece karbonhidrat alarak kilo vermeye çalıştmak kaslarının azalmasına neden olur. Kiloyu yağdan mı kasdan mı verdiğin önemli.

10:00-12:00 gibi peynir zeytin yumurta ye, varsa güzel bir tereyağı yada zeytinyağı ile yumurtayı pişir. Ekmek yeme ve istersen şekersiz çay iç.

Arada istersen zeytin yada kuruyemiş ye.

Akşam çorba, salata/meyve ve ne yemek varsa 1 tabak ye. Ekmek, makarna, pilav ı mümkünse yeme.

Üstüne birde 45 dk spor yaptın mı tamamdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.